Δύο ημέρες άδεια στους υποψηφίους και μία στο προσωπικό για τις εκλογές στο ΚΥΣΔΙΠ και ΠΥΣΔΙΠ

07/12/2018

Άκουσε το άρθρο

Τη διευκόλυνση του διοικητικού προσωπικού   των Περιφερειακών Υπηρεσιών Εκπαίδευσης και των σχολικών μονάδων  , προκειμένου να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, ζητά από τις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, με έγγραφο ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Παιδείας Ηλ. Γεωργαντάς,  ως ακολούθως:

Μία (1) ημέρα για τους εκλογείς που θα ψηφίσουν στις εκλογές ανάδειξης αιρετών μελών του ΚΥΣΔΙΠ στις 10-12-2018.

Μία (1) ημέρα για τους εκλογείς που θα ψηφίσουν στις εκλογές ανάδειξης αιρετών μελών του ΚΥΣΔΙΠ στις 20-12-2018.

Μία (1) ημέρα για τους εκλογείς που θα ψηφίσουν στις εκλογές ανάδειξης αιρετών μελών των ΠΥΣΔΙΠ στις 19-12-2018.

Επίσης, ο Γενικός Γραμματέας του υπ. Παιδείας ζητά να  διευκολυνθούν οι υποψήφιοι αιρετοί εκπρόσωποι να απουσιάσουν από την υπηρεσία τους για την υποστήριξη της υποψηφιότητάς τους ως ακολούθως:

Μία (1) ημέρα για τους υποψηφίους των εκλογών των ΠΥΣΔΙΠ.

Δύο (2) ημέρες για τους υποψηφίους των εκλογών του ΚΥΣΔΙΠ.

Όσοι υπάλληλοι κάνουν χρήση της ως άνω διευκόλυνσης στις 19-12-2018 για τις εκλογές των ΠΥΣΔΙΠ και 10-12-2018 ή στις 20-12-2018 για τις εκλογές του ΚΥΣΔΙΠ, υποχρεούνται να προσκομίσουν στην υπηρεσία τους Βεβαίωση του Προέδρου της Εφορευτικής Επιτροπής περί συμμετοχής τους στη σχετική ψηφοφορία.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ