Placeholder

ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ

Ιδρύθηκε Σύλλογος μελών ΔΕΠ Παν. Δυτ. Αττικής

Δημοσίευση: 09/12/2018
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Σύλλογος μελών ΔΕΠ ιδρύθηκε στο νεοσύστατο  Πανεπιστήμιο  Δυτικής Αττικής,το οποίο προέκυψε από τη συγχώνευση του ΤΕΙ Αθήνας με το ΑΕΙ Πειραιά ΤΤ.

Προσωρινός πρόεδρος  του Συλλόγου ορίστηκε ο Απ. Κοκκόσης, Αντιπρόεδρος η Μαρία Παραλίκα και Γραμματέας η Ευαγγελία Αντωνίου.

Ο ΠΟΣΔΕΠ, αφού διαπίστωσε ότι το εγκεκριμένο καταστατικό του είναι σύμφωνο με τις γενικές αρχές και το καταστατικό της , ενέκρινε την  αποδοχή  του Συλλόγου ως μέλος της.

Σχόλια (15)

 
APOFOITOS ATEI
10 Δεκ 2018 10:32

Προσπαθούν να προλάβουν εξελίξεις. Με την αλλαγή κυβέρνησης, το ΠΑ.Δ.Α., θα ονομασθεί Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών ! Οπότε άδικα κουράζονται τα μέλη ΔΕΠ.

 
@APOFOITOS EX ATEI
10 Δεκ 2018 18:28

Με αυτο το πλευρο να κοιμασαι...

 
Φοιτητής ΠΑΔΑ
11 Δεκ 2018 10:47

Το Π.ΕΦ.Ε. έρχεται να αντικαταστήσει το ΠΑΔΑ και να λύσει τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί από το προηγούμενο καθεστώς .
Είναι δεδομένο ότι σε μερικούς μήνες το Π.ΕΦ.Ε. θα λειτουργεί και μάλιστα από ότι μαθαίνω θα είναι από τα πρώτα νομοσχέδια που θα περάσουν αφού στον πρώτο χρόνο διακυβέρνησης θα δοθεί έμφαση στην πολύπαθη παιδεία .
Αυτά προς το παρόν και λίγο υπομονή ...

 
@Φοιτητής ΠΑΔΑ
11 Δεκ 2018 12:55

Πώς γίνεται να είσαι φοιτητής στο ΠΑΔΑ και να χαίρεσαι που το Πανεπιστήμιο στο οποιο σπουδάζεις θα απαξιωθεί; Τόσο πολύ σε χαροποιεί η απαξίωση του πτυχίου σου;

 
Κωλοτουμπα
11 Δεκ 2018 14:06

Κρίμα που η πρώτη κωλοτουμπα του Μητσοτάκη θα είναι να πάρει πίσω τα περί Πανεπιστημιων Εφαρμοσμένων Επιστημών. Οι αλλαγές Γαβρόγλου δεν έχουν επιστροφή, ας καταλάβουν κάποιοι ότι ο χάρτης της τριτοβάθμιας επιτέλους άλλαξε και έστω ένα μικρό κομμάτι της χώρας πάει μπροστά.

 
Φοιτητής παδα
11 Δεκ 2018 14:11

@@Φοιτητης ΠΑΔΑ

Γιατί δεν είναι φοιτητής του ΠΑΔΑ είναι απόφοιτος. Θα μου πεις τώρα που το κατάλαβα η θέση της Δ.Α.Π για τη σχολή μηχανικων είναι να μετατραπεί σε πολυτεχνεικη άμεσα. Επίσης να υπενθυμίσω κάτι άλλο αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται το όνειρο ΤΕΕ άμεση εξαφάνιση του τεχνολογικου τομέα και πιστεύετε όλοι οι απόφοιτοι ότι η μέλλουσα κυβέρνηση με αυτό τον ηγέτη θα λυγίσει τον πυρήνα που δεν λύγισαν άλλοι μεγαλύτεροι και με περισσότερη επιρροή από αυτόν να σας θυμίσω ότι δεν έχετε επαγγελματικά δικαιώματα 35 χρόνια τώρα από παρατάξεις που σας τάζουν Π.ΕΦ.Ε. Επίσης στη παρουσίαση του προγράμματος για την παιδεία η ΝΔ αναφερόταν σε πανεπιστήμια άμεσα αποδεχόμενη του προγράμματος της παρούσας κυβέρνησης μάλλον πέσανε τα γνωστά τηλέφωνα και πάνε τα Π.ΕΦ.Ε. Και κυβέρνηση να αλλάξει πλέον στο κλάδο των μηχανικων θα υπάρχουν μόνο πανεπιστήμια ούτε Π.ΕΦ.Ε ούτε τίποτε τρελές μαεστρίες και η παρούσα κυβέρνηση να μην προλάβει να κάνει καμία συγχώνευση θα την κάνει η ΝΔ ότι στοίχημα θέλετε. Τέλος και το 2015 είχε υπάρξει η συζήτηση επι ΝΔ τα καλά τμήματα των ΤΕΙ να απορροφηθούν από τα πανεπιστήμια και τα μέτρια προς κακά να γίνουν ΙΕΚ αλλά τότε είχαμε εκλογές και το πολιτικό κόστος θα ήταν μεγάλο δεν ξέρω κατά ποσό ένα πανεπιστήμιο με την τότε συζήτηση θα δεχότανε να δίνει τσάμπα πτυχία σε αποφοίτους.

 
Φοιτητής ΠΑΔΑ
11 Δεκ 2018 14:18

Είναι πολύ απλό δεν τρώω το σανο μου προσφέρουν και βλέπω αντικειμενικά ότι τώρα ,όπως είπε άλλοστε και ο κύριος Υπουργός αυτό που θα έχω θα είναι μόνον το prestige του ονόματος .
Τα επαγγελματικά δικαιώματα δεν αλλάζουν σε σχέση με το προηγούμενο καθεστώς .
Συγνώμη αλλά τα επαγγελματικά δικαιώματα με ενδιαφέρουν σε μία σχολή που αποφάσισα να περάσω .
Εσείς που προφανώς είστε πρώην σπουδαστής ΤΕΙ σας γυαλισε το λαμπερό όνομα εμένα δεν....
Ηθικό δίδαγμα λοιπόν μην τρώτε σανό κοιτάξτε την ουσία διότι αυτή είναι σημαντική για την υπόλοιπη ζωή μας .

 
@APOFOITOS EX TEI @ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΠΑΔΑ
11 Δεκ 2018 16:29

Είναι πραγματικά φοβερό ότι είστε σίγουροι για τη μετεξέλιξη του ΠαΔΑ σε πανεπ. ΕΦ. Επιστ. οταν η ίδια ΝΔ καταλάβε την αστειότητα της πρότασης και το «μάζεψε» αρον αρον! Μαλιστα στην παρουσίαση της για την παιδεία ούτε το ανέφερε!! Εσείς ομως γνωρίζετε ότι θα γίνει και μάλιστα ότι θα γίνει αμεσα! Ελεος πλέον!
Όταν θα βγει η ΝΔ θα ήθελα να σας δω αν θα σχολιάσετε με τόση σιγουριά το γιατί τελικά δεν έγινε και ότι ήταν απλά μια φωτοβολίδα δημοσκόπησης αντιδράσεων.. (κάτι που όλοι πλέον καταλαβαίνουνε εκτός από εσάς..)

 
Αληθινός φοιτητής ΠαΔΑ
11 Δεκ 2018 18:02

@APOFOITOS EX TEI @ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΠΑΔΑ
Να υποθέσω ότι δεν θα σχολιάσετε το γεγονός ότι στην παρουσίαση του προγράμματός της, η ΝΔ για την παιδεία δεν αναφέρθηκε σε πανεπιστήμια εφαρμοσμ. επιστημών και απλά ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΙΣΩ ΝΥΧΤΑ!
Απλά πετάμε μια φωτοβολίδα και κρυβόμαστε...
(που να ήξερε ο προεδρός σας τι ζημιά κάνετε στην παράταξή του)

 
@Αληθινός φοιτητής ΠαΔΑ
11 Δεκ 2018 19:10

κ. φοιτητή μη στεναχωρείς τα παιδιά με το να χαλάς τα θερινά όνειρα τους!
(Άσε τους στη γωνίτσα τους..)

ΥΓ Ναι αγαπητοί, ξέρουμε ότι δεν σας αρέσει αλλά το ΠαΔΑ είναι εδώ και θα μείνει! Σε λίγο καιρό που θα γίνει και 5ετης η σχολή Μηχανικών θέλω να δω τα σχολιά σας (με τη γνωστή αστεία σιγουριά πάντα!)

 
Βαγγελίτσα
11 Δεκ 2018 22:00

Αυτά τα πράγματα γίνονται στην ίδρυση, αλλιώς παίρνεις θα θα θα...Η σχολή μηχανικών θα γίνει πολυτεχνική και 5ετής όταν τα τει μηχανικών θ αποκτήσουν δικαιώματα. Όποιος έπιασεν έπιασεν

 
Πτυχιούχος 2015
12 Δεκ 2018 10:11

Το ΠΑΔΑ είναι εδώ ενωμένο δυνατό .
Μόνο που στο πρόσφατο συνέδριο της ΟΣΕΠ ΤΕΙ δεν ακούσατε ότι οι απόφοιτοι του ΠΑΔΑ θα εγγράφονται στην ΕΕΤΕΜ όπως και οι παλαιοί απόφοιτοι .
Είναι κρίμα για τα επιπλέον μαθήματα και τους κόπους σας να σπουδάζετε χωρίς να γνωρίζετε τι επαγγελματικά δικαιώματα έχετε .

 
@πτυχιουχος 2015 κ' βαγγελιτσα
12 Δεκ 2018 19:06

απο σημερινο αρθρο του esos δηλωσεις γαβρογλου :

<< Επίσης, κάποιοι αυτόκλητοι υπερασπιστές των αποφοίτων έσπευσαν να συσχετίσουν τα προτεινόμενα επαγγελματικά δικαιώματα που απορρέουν από τις αποφάσεις του ΣτΕ για τα ΤΕΙ με αυτά που θα αποδίδουν τα νέα πτυχία του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Προφανώς μία τέτοια συσχέτιση δε γίνεται καλοπροαίρετα και δε βασίζεται σε καμία νομική υποχρέωση.

Το νέο Πανεπιστήμιο προσφέρει αναβαθμισμένα προγράμματα σπουδών και αποτελεί μία νέα οντότητα που θα αποκτήσει νέα διευρυμένα επαγγελματικά δικαιώματα για τις ειδικότητες των Μηχανικών χωρίς καμία δέσμευση από τη νομοθεσία που ισχύει για τα ΤΕΙ. >>

 
@πτυχιουχος 2015 κ' βαγγελιτσα
12 Δεκ 2018 22:02

βεβαια δεν χαιρομαι και τοσο με αυτη την εξελιξη... κατα την γνωμη μου πρεπει να διεκδικησετε κατατακτηριες σε ειδικη κατηγορια και επιπλεον μαθηματα προκειμενου να λαβεται διπλωμα (meng) οι μηχανικοι και πτυχιο πε οσοι, εκτος των μηχανικων, το χρειαζονται. δεν χρειαζεται να αναθεματιζετε το παδα. δεν φταιν σε τιποτα οι νεοι φοιτητες

 
ΠΑΔΑ
13 Δεκ 2018 01:25

Σχετικά με τα νέα επαγγελματικά δικαιώματα του ΠΑΔΑ αυτό που είπε ο κύριος Υπουργός ξεκινά με θααααα....
Αφού δεν έχει ξεκαθαρισθεί από την αρχή δύσκολα τα πράγματα συνάδελφοι ,ιδίως όταν το ΤΕΕ δεν θέλει ...

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

e-epimorfosi.aegean