ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ

Υλικό του ΙΕΠ για τη διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας στο Γενικό Λύκειο

Δημοσίευση: 17/12/2018
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Το υπουργείο Παιδείας λαμβάνοντας υπόψη το με αρ. πρωτ. 13059/05-12-2018 έγγραφο του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής που αφορά στην ανάρτηση υλικού στην ιστοσελίδα του για τη διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας στο Γενικό Λύκειο  ενημερώνει τις σχολικές μονάδες για τα εξής:

Ο Φάκελος Υλικού «Αγγλικά Γενικού Λυκείου 2» έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Ι.Ε.Π., στο πεδίο «ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ» (http://iep.edu.gr/el/component/k2/599-fakelos-ylikou- agglika-genlykeioy-b-c), προκειμένου να χρησιμοποιηθεί από τους/τις εκπαιδευτικούς για τη διδασκαλία της Αγγλικής στις Β ́ και Γ ́ τάξεις ΓΕΛ μέχρι την ολοκλήρωση της εκτύπωσής του και την αποστολή του σε έντυπη μορφή στα σχολεία.

Επίσης, όσον αφορά στον Φάκελο Υλικού «Αγγλικά Γενικού Λυκείου 1» έχει αναρτηθεί μέρος του «Οδηγού Εκπαιδευτικού» στην αντίστοιχη ιστοθέση (http://iep.edu.gr/el/component/k2/516-fakelos-ylikou-agglika-gen-lykeioy-a), ο οποίος συμπληρώνεται σταδιακά.

Με την ίδια διαδικασία θα αναρτηθεί στη συνέχεια και ο «Οδηγός Εκπαιδευτικού» για τον Φάκελο Υλικού «Αγγλικά Γενικού Λυκείου 2».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΟΙΞΕΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ 

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.