Placeholder

ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ

Η ΝΔ έκανε κομματική οργάνωση στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Δημοσίευση: 19/12/2018
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Ειδική Κομματική Οργάνωση (ΕΚΟ) ίδρυσε η  Νέα Δημοκρατία  στο  Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

Πρόεδρος της Οργάνωσης είναι Αριστείδης Παπαγρηγορίου M.Sc, Ph.D, Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος  Διοίκησης Τουρισμού.

Στο σχετικό ανακοινωθέν η Ειδική Κομματική Οργάνωση (ΕΚΟ) της  Νέας Δημοκρατίας, τονίζει , μεταξύ άλλων, τα εξής:

Α. Ο λόγος ύπαρξης της ΕΚΟ της ΝΔ του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής είναι η κοινωνική απαίτηση για ένα δημοκρατικό, δίκαιο και αξιοκρατικό Πανεπιστήμιο με συνοχή, όραμα, νέες αξίες, ίσες ευκαιρίες, αλληλεγγύη, εξωστρέφεια, διαρκή έμπνευση και αμφισβήτηση, που χτίζει τα θεμέλιά του στη γνώση, στην έρευνα, στη διαρκή καινοτομία, στην επιστημονική αριστεία, στη ψηφιακή μετάβαση, στην εξωστρέφεια και στη διεθνοποίηση.

Β. Ένα ίδρυμα με δημόσιο χαρακτήρα, με άμεση ανάγκη για αύξηση των πόρων του και στελέχωση με επιπλέον μέλη ΔΕΠ, φοιτητοκεντρικό, με βιοκλιματικό/αειφορικό σχεδιασμό και ανθρώπινη κλίμακα λειτουργίας, η οποία να καλλιεργεί την ευχαρίστηση και όχι την επιβολή.

Γ. Το Πανεπιστήμιο πρέπει να αξιοποιήσει τις θετικές καταβολές των ΑΕΙ από όπου προέρχεται και να μετεξελιχθεί, όσο το δυνατόν γρηγορότερα, σε ισχυρή και αναγνωρίσιμη ακαδημαϊκή οντότητα, όπως και σε ισότιμο συνομιλητή στο παγκόσμιο πανεπιστημιακό γίγνεσθαι.

Δ. Η ΕΚΟ της ΝΔ του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής συνεργάζεται στενά τόσο με το σύνολο της ακαδημαϊκής κοινότητας του Πανεπιστημίου, όσο και εκτός αυτής, ώστε μέσα από συγκεκριμένο πλαίσιο ενεργειών και χωρίς οποιαδήποτε αλλοίωση της πανεπιστημιακής φυσιογνωμίας του, να μπορεί να στηρίξει άμεσα και αποτελεσματικά την αποκατάσταση της εύρυθμης λειτουργίας και των ετερόκλητων ακαδημαϊκών αστοχιών, την παροχή ασφαλών και αξιοπρεπών υποδομών, την ηθική αποκατάσταση συναδέλφων, τον ενιαίο χώρο δραστηριοποίησης των Σχολών για αύξηση της όσμωσης και της συνεργατικότητας των Τμημάτων, την προηγμένη ηλεκτρονική υποστήριξη και εξυπηρέτηση, τους λειτουργικούς και ασφαλείς χώρους διδασκαλίας και εργαστηρίων, τα κατάλληλα γραφεία εργασίας και υποδοχής, το σύγχρονο εξοπλισμό κ.ά., αλλά και την έμπρακτη προαγωγή των προγραμμάτων σπουδών (προπτυχιακών, μεταπτυχιακών και διδακτορικών) και της δια βίου μάθησης, τόσο στην ελληνική, όσο και στην αγγλική.

Ε. Σας καλούμε να γνωριστούμε καλύτερα μεταξύ μας και να συνδιαμορφώσουμε την ακαδημαϊκή ζωή μας.

Σχόλια (4)

 
@Πυροσβέστης
19 Δεκ 2018 20:08

Ίσως πιο σωστή φράση να είναι "έξω τα πανεπιστήμια από τα κόμματα"

 
Πυροσβέστης
19 Δεκ 2018 18:09

Είναι αυτό που λέει η ΝΔ: "έξω τα κόμματα από τα πανεπιστήμια".

 
Ιωάννα Σκοπελίτη
19 Δεκ 2018 17:14

Περίεργο νέο. Το Πανεπιστημίο Δυτικής Αττικής δεν έχει ανάγκη από κομματικούς μηχανισμούς.

 
Egw
19 Δεκ 2018 17:10

Περίεργο αφού ο σκοπός της είναι να κάνει το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής ΙΕΚ τι την θέλει άραγε την κομματική οργάνωση;;;;;;;
Επίσης θέλει όπως φαίνεται να μετατρέψει το ΙΕΚ σε αγγλόφωνο κολλέγιο γιο όσους Έλληνες πολιτικούς δε ξέρουν Ελληνικά

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ