Ποτάμι: Γιατί οι Έλληνες ακαδημαϊκοί της διασποράς με τον ΣΥΡΙΖΑ «τα βροντάνε»;

03/01/2019

Άκουσε το άρθρο

Η συγχώνευση του Διεθνούς Πανεπιστημίου με τα 3 Τ.Ε.Ι. της Βορείου Ελλάδος γίνεται προφανώς με ψηφοθηρικά και όχι Ακαδημαϊκά κριτήρια.

Αυτά προφανώς είδε και ο κ. Γραμμένος ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Διεθνούς Πανεπιστημίου και διεθνώς διακεκριμένος Ακαδημαϊκός, και υπέβαλε την παραίτησή του, μη θέλοντας να λάβει μέρος σε αυτήν την παράσταση.

Οι διακεκριμένοι Έλληνες ακαδημαϊκοί της διασποράς (είχε προηγηθεί και ο Σταμάτης Κριμιζής και πολλοί άλλοι από τα Συμβούλια Ιδρύματος) θα ακούνε Ελλάδα και θα λένε «όχι, ευχαριστώ».

Με τον ΣΥΡΙΖΑ, «Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη»…

Τομέας Παιδείας

Το Ποτάμι

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Σχόλια (3)

Γιώργος
|

Mέχρι το Μάρτιο δεν θα έχει μείνει κανένας.Ξυλώνεται το σύστημα καταρέει η κυβέρνηση

QMW
|

To κακό της υποθέσεως είναι ότι για να τα βροντάνε αυτοί, δε θα έρθει εύκολα άλλος ! Επίσης παγιοποιείται η άποψη ότι στην Ελλάδα είναι το κόμμα και το όφελος του υπέρ πάντων και η κομματική ταυτότητα μετράει πάνω από τις ακαδημαϊκές δυνατότητες! Αυτά προκαλούν τεράστια ζημιά στη χώρα, η οποία δεν είναι καθόλου στα λόγια, αλλά είναι στην πραγματικότητα και αποτυπώνονται στις προοπτικές της νεολαίας στην Ελλάδα, στο brain drain και παντού ! 'Οταν άλλες χώρες κυνηγούν επιστημονικό ταλέντο με το ντουφέκι για να εξασφαλίσουν την ευημερία τους και την ασφάλεια τους, η καταταλαιπωρημένη και καταχρεωμένη Ελλάς μεταξύ Βαλκανίων και Μέσης Ανατολής διώχνει ότι ταλέντο έχει και δεν την νοιάζει μία για το τι θα γίνει μετά τις εκλογές ! Τη μία ο Κριμιζής, την άλλη ο Γραμμένος, πάρτε και μερικές εκατοντάδες χιλιάδες επιστήμονες στο εξωτερικό εκπαιδευμένους από το υστέρημα του ελληνικού λαού να έχετε να αναπτύσσεστε εσείς και να μην αναπτυσσόμαστε εμείς ! Με ποιούς θα πάει μπροστά η χώρα ; Mε τους κομματάρχες, με τις ντουντούκες, με τους κομματικοποιημένους ή μήπως με τους συνταξιούχους ; Πού πάμε έτσι στον 21ο αιώνα ; Που αντί να κάνουμε σχολεία, Πανεπιστήμια με αξιοκρατία και ερευνητικά ιδρύματα και να κρατήσουμε με νύχια και με δόντια ότι ταλέντο έχουμε και να το βοηθήσουμε να αναδειχτεί, συμπεριφερόμαστε σαν ανίδεοι, "πάντα γελαστοί και γελασμένοι" !

PE19
|

Ηλιόπουλος, Σηφάκης, Κριμiτζής και τόσοι άλλοι ρίχνουν μαύρη πέτρα πίσω τους. Με τους Σηφάκηδες και τους Κριμiτζήδες θα είχαμε συγχωνεύσεις? Αλλά πρώτα η κυβέρνηση παρέδωσε την διοίκηση των ΑΕΙ στους κομματάρχηδες υπαλλήλους και φοιτητές που παροικούν την Ιερουσαλήμ των Παν/μίων, τάζει θέσεις καθηγητών και μετά μπαχαλοποιεί την Ανώτατη παιδεία με ενοποιήσεις που ικανοποιούν τα θέλω του κομματικού ακροατηρίου. 3 ΤΕΙ και ένα Παν/μιο στην Μακεδονία, ΤΕΙ και Παν/μια στην Θεσσαλία ενώνονται με ΕΚΠΑ και Γεωπονικό, στη Κρήτη αντί να έχουμε 1 ίδρυμα θα έχουμε 3 ιδρύματα απλωμένα από τη Γαύδο μέχρι τη Λέσβο και το Μπάλο μέχρι το Καστελόριζο και ο χορός καλά κρατεί. !!!!
Θα την πω την αμαρτία μου. Βρίζατε τη Διαμαντοπούλου που έφερε τους Επιστήμονες αυτούς στα Παν/μια μας και χαϊδεύετε αυτούς εδώ που κάνουν το απίστευτο μπάχαλο. Τι να πω !!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ