Υποστήριξη Μαθητών από Διαφοροποιημένα Πολιτισμικά Περιβάλλοντα στο Σχολείο

11/01/2019

Ενημερώθηκε: 11/01/2019, 19:26

Άκουσε το άρθρο

Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Πανεπιστημίου Κρήτης υλοποιεί το Πρόγραμμα «Υποστήριξη Μαθητών από Διαφοροποιημένα Πολιτισμικά Περιβάλλοντα στο Σχολείο»

Το Πρόγραμμα αυτό αποσκοπεί στην επιμόρφωση σε θέματα που άπτονται της εκπαίδευσης των εκπαιδευτικών σε σχέση με την κοινωνική ένταξη ευάλωτων και επισφαλών ομάδων καθώς και την διευκόλυνση της πρόσβασης μαθητών και μαθητριών που συναντούν ποικίλα προβλήματα κοινωνικά, πολιτισμικά, μαθησιακά στο εκπαιδευτικό σύστημα.

Διάρκεια Προγράμματος: 420 ώρες.

Μεθοδολογία υλοποίησης: Μικτός τρόπος διδασκαλίας (Τηλεδιάσκεψεις, ασύγχρονη διδασκαλία, Δια ζώσης συναντήσεις).

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν 25 Ιανουαρίου 2019 και θα ολοκληρωθούν τον Ιούλιο του 2019.

Το Πρόγραμμα θα οδηγεί στη λήψη Βεβαίωσης Παρακολούθησης 420 ωρών, από το ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ του Πανεπιστημίου Κρήτης, καθώς και Συνοδευτικό έντυπο europass με ανάλυση των θεματικών ενοτήτων και του τρόπου υλοποίησης του προγράμματος, αποδίδοντας τους Ευρωπαϊκούς Βαθμούς ECVET

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων από τους/τις ενδιαφερόμενους/ες για την συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα είναι έως τις 20 Ιανουαρίου 2019.

Για την επιλογή των υποψηφίων θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Όλες οι σχετικές πληροφορίες για το Πρόγραμμα θα ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα
www.ekpaideusi.org

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο email info@ekpaideusi.org ή/και στο τηλέφωνο 2831077641.

Την οικονομική διαχείριση του Προγράμματος έχει ο Eιδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας (ΕΛΚΕ) του Πανεπιστημίου Κρήτης. Το κόστος συμμετοχής για κάθε ενδιαφερόμενο/η είναι 650 ευρώ, το οποίο καταβάλλεται σε δύο δόσεις των 325€.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ