ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ

Έληξε ο “συναγερμός” στο Παν. Αιγαίου

Δημοσίευση: 12/01/2019
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Μετά την επιτυχημένη οργανωμένη κινητοποίηση από τις Πρυτανικές Αρχές του ΠΟαν. Αιγαίου, σχετικά με την παραλαβή του ύποπτου φακέλου από την Ινδία, η Πρυτάνισσα του Πανεπιστημίου Αιγαίου Χρυσή Βιτσιλάκη , ανακοίνωσε στην κοινότητα του Ιδρύματος ότι κι επίσημα  πλέον έχει  λάβει  το «πράσινο φως» για άρση της από 9/1/2019 αναστολής ακαδημαϊκών και διοικητικών λειτουργιών του Λόφου του Πανεπιστημίου μας στη Μυτιλήνη!

“Έτσι, από σήμερα επανερχόμαστε σε πλήρη και ομαλή λειτουργία και όλοι οι χώροι του Πανεπιστημίου μας είναι πλέον ελεύθερα και ακίνδυνα προσβάσιμοι!” τονίζει η Πρυτάννισα και σημειώνει:

Α. Η Αντιπρυτάνισσα κα Μαύρη, την οποία και ευχαριστώ, παρέλαβε αυτοπροσώπως εκ μέρους της Πρυτάνισσας την «Έκθεση Εξέτασης Δείγματος» από το Γενικό Χημείο του Κράτους.  Στη συνέχεια ζήτησα από τη Διεύθυνση Ασφάλειας να αποσύρει τα οχήματα και προσωπικό φύλαξης των χώρων του Λόφου. Και τέλος κλήθηκαν οι κυρίες της καθαριότητας για τη διεξοδική απολύμανση των γραφείων του 1ου ορόφου όπου είχε διακινηθεί ο φάκελος και τα άτομα που ήρθαν σε επαφή με αυτόν.

Β. Ολοκληρώθηκε έτσι αισίως και επιτυχώς μια πρώτη για τα ελληνικά δεδομένα σύνθετη και πολυδιάστατη επιχείρηση, μέσω μιας πρότυπης συνεργασίας μας με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, το Στρατό, την Διεύθυνση Ασφάλειας της ΕΛΑΣ, το Πυροσβεστικό Σώμα, την Α’ Ε.Μ.Α.Κ., τους/τις εκπροσώπους των οποίων θερμά ευχαριστώ και από το βήμα αυτό για την άμεση ενεργοποίηση και άψογη συνεργασία για την αντιμετώπιση του θέματος.

Γ. Εύχομαι από καρδιάς να είναι η τελευταία δοκιμασία που περνά το Πανεπιστήμιό μας και οι άνθρωποί του. Σε κάθε περίπτωση αποδείξαμε, όπως καθημερινά αποδεικνύουμε, ότι με σύνεση, αποφασιστικότητα και συλλογικότητα είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε κάθε απειλή, μικρή ή μεγάλη και να συνεχίσουμε να θωρακίζουμε το Αρχιπέλαγος, αλλά τελικά και την ελληνική κοινωνία!

 

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.