Το νέο ΚΥΣΔΙΠ

25/01/2019

Άκουσε το άρθρο

Ορίστηκε με απόφαση που υπέγραψε ο υπουργός Παιδείας το νέο   Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο  Διοικητικού Προσωπικού (Κ.Υ.Σ.ΔΙ.Π.) στο υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ως εξής:

1. Πάτρου Χριστίνα του Κωνσταντίνου, μόνιμη υπάλληλο κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, με βαθμό Α ́, Προϊστάμενη της Διεύθυνσης Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων της Γενικής Γραμματείας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ως Πρόεδρο, με αναπληρώτρια τη Ζήγρα Παρασκευή του Ιωάννη, μόνιμη Υπάλληλο κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, με βαθμό Α ́, Προϊσταμένη της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Εσωτερικού Ελέγχου της Γενικής Γραμματείας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

2. Τσόκα Παναγιώτα του Αθανασίου, μόνιμη υπάλληλο κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, με βαθμό Α ́, Προϊσταμένη της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Ιδιωτικής Εκπαίδευσης της Γενικής Γραμματείας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ως μέλος, με αναπληρώτρια τη Νικολοπούλου Βασιλική του Βασιλείου, μόνιμη υπάλληλο κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, με βαθμό Α ́, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Δια Βίου Μάθησης της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

3. Αγγέλου-Σπηλιώτη Γεωργία-Αγνή του Ιωάννη, μόνιμη υπάλληλο κλάδου ΠΕ Ειδικού Προσωπικού, με βαθμό Α ́, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Σχεδιασμού και Προγραμματισμού Πολιτικών και Δράσεων, Έρευνας και Καινοτομίας της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ως μέλος, με αναπληρωτή τον Γιαννακούρη Βασίλειο-Λέανδρο του Δημητρίου, μόνιμο υπάλληλο κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, με βαθμό Α ́, Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Παρακολούθησης Προϋπολογισμού και Δημοσιονομικών Αναφορών Εποπτευόμενων Φορέων της Γενικής Γραμματείας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Α1. Αιρετοί εκπρόσωποι των περιπτώσεων α ́έως δ του αρ. 47 του Ν. 4569/18 (Α ́179) :

Αιρετοί εκπρόσωποι των μονίμων υπαλλήλων ορίζονται οι :

1. Σκοπελίτης Βασίλειος του Προκοπίου, μόνιμος υπάλληλος κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού της Γενικής Γραμματείας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, με βαθμό Α ́, ως τακτικός αιρετός εκπρόσωπος των μονίμων υπαλλήλων των Γενικών Γραμματειών του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, καθώς και των μονίμων υπαλλήλων που υπάγονται στην αρμοδιότητα του Κ.Υ.Σ.Δ.Ι.Π. από ειδικές διατάξεις, με αναπληρώτρια την Καρκάνη Βασιλική του Νικολάου, μόνιμη υπάλληλο κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού της Γενικής Γραμματείας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, με βαθμό Α ́.

2. Αγγελίνα Ελπινίκη του Κωνσταντίνου, μόνιμη υπάλληλος κλάδου ΠΕ Αρχειονόμων των Γενικών Αρχείων του Κράτους (ΓΑΚ) – Α.Ν. Καρδίτσας, με βαθμό Α ́, ως τακτική αιρετή εκπρόσωπος των μονίμων υπαλλήλων των Γενικών Γραμματειών του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, καθώς και των μονίμων υπαλλήλων που υπάγονται στην αρμοδιότητα του Κ.Υ.Σ.Δ.Ι.Π. από ειδικές διατάξεις, με αναπληρώτρια την Πανάγου Κωνσταντίνα του Αναστασίου, μόνιμη υπάλληλο κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού της Γενικής Γραμματείας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, με βαθμό Α ́.

Αιρετοί εκπρόσωποι των υπαλλήλων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου ορίζονται οι :

1. Αναστασοπούλου Ελένη του Βασιλείου, υπάλληλος με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, ειδικότητας ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, της Γενικής Γραμματείας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, με βαθμό Α ́, ως τακτικός αιρετός εκπρόσωπος των υπαλλήλων ΙΔΑΧ των Γενικών Γραμματειών του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, καθώς και των υπαλλήλων ΙΔΑΧ που υπάγονται στην αρμοδιότητα του Κ.Υ.Σ.Δ.Ι.Π. από ειδικές διατάξεις, με αναπληρώτρια τη Βενεδίκη Μαρία του Μιχαήλ, υπάλληλο με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου ειδικότητας ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού, της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, με βαθμό Α ́ .

2. Τσιμπούκη Ασημένια του Ιωάννη, υπάλληλος με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου ειδικότητας ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, της Γενικής Γραμματείας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, με βαθμό Α ́, ως τακτικός αιρετός εκπρόσωπος των υπαλλήλων ΙΔΑΧ των Γενικών Γραμματειών του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, καθώς και των υπαλλήλων ΙΔΑΧ που υπάγονται στην αρμοδιότητα του Κ.Υ.Σ.Δ.Ι.Π. από ειδικές διατάξεις, με αναπληρώτρια τη Μπαμπασίκα Ιωάννα του Κωνσταντίνου, υπάλληλο με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, ειδικότητας ΤΕ Διοικητικού-Λογιστικού, της Γενικής Γραμματείας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, με βαθμό Α ́.

Α2. Αιρετοί εκπρόσωποι της περίπτωσης ε του αρ. 47 του Ν. 4569/18 (Α ́179):

Αιρετοί εκπρόσωποι των μονίμων υπαλλήλων ορίζονται οι:

1. Βασιλειάδου Χρυσάνθη του Σεραφείμ, μόνιμη υπάλληλος κλάδου ΠΕ Μηχανικών της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος, με βαθμό Α ́, ως τακτική αιρετή εκπρόσωπος των μονίμων υπαλλήλων της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος, με αναπληρώτρια την Μουλά Βαρβάρα του Παντελή, μόνιμη υπάλληλο κλάδου ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων της Εθνικής Βιβλιοθήκης Ελλάδος με βαθμό Α ́.

2. Παρλαβάντζας Γεώργιος του Περικλή, μόνιμος υπάλληλος κλάδου ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων της Εθνικής Βιβλιοθήκης Ελλάδος, με βαθμό Α ́, ως τακτικός αιρετός εκπρόσωπος των μονίμων υπαλλήλων της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος, με αναπληρώτρια την Τσιγκούνη Βασιλική του Μιχάλη, μόνιμη υπάλληλο κλάδου ΠΕ Βιβλιοθηκονόμων της Εθνικής Βιβλιοθήκης Ελλάδος, με βαθμό Α ́.

Α3. Αιρετοί εκπρόσωποι των περιπτώσεων στ ́και ζ του αρ. 47 του Ν. 4569/18 (Α ́179) :

Αιρετοί εκπρόσωποι των μονίμων υπαλλήλων ορίζονται οι:

1. Ντάρμα Σταματία του Γεωργίου, μόνιμη υπάλληλος κλάδου ΤΕ Διοικητικού-Λογιστικού της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, με βαθμό Α ́, ως τακτική αιρετή εκπρόσωπος των μονίμων υπαλλήλων των Περιφερειακών Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, καθώς και των μονίμων υπαλλήλων που υπάγονται στην αρμοδιότητα του Κ.Υ.Σ.Δ.Ι.Π. από ειδικές διατάξεις, με αναπληρωτή τον Ιακωβίδη Ιωάννη του Γεωργίου, μόνιμο υπάλληλο κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, με βαθμό Α ́.

2. Αναγνωστοπούλου Καλλιόπη του Γεωργίου, μόνιμη υπάλληλος κλάδου ΠΕ Διοικητικού- Οικονομικού της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, με βαθμό Α ́, ως τακτική αιρετή εκπρόσωπος των μονίμων υπαλλήλων των Περιφερειακών Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, καθώς και των μονίμων υπαλλήλων που υπάγονται στην αρμοδιότητα του Κ.Υ.Σ.Δ.Ι.Π. από ειδικές διατάξεις, με αναπληρώτρια την Γρηγορίου Μαρία του Παναγιώτη, μόνιμη υπάλληλο κλάδου ΠΕ Διοικητικού- Οικονομικού της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Α ́ Αθήνας, με βαθμό Β ́.

Αιρετοί εκπρόσωποι των υπαλλήλων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου ορίζονται οι:

1. Ρίζος Αναστάσιος του Γεωργίου, υπάλληλος με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, ειδικότητας ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων, της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Α ́ Αθήνας, με βαθμό Α ́, ως τακτικός αιρετός εκπρόσωπος των υπαλλήλων ΙΔΑΧ των Περιφερειακών Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, καθώς και των υπαλλήλων ΙΔΑΧ που υπάγονται στην αρμοδιότητα του Κ.Υ.Σ.Δ.Ι.Π. από ειδικές διατάξεις, με αναπληρώτρια την Δεμερτζίδου Αναστασία του Κυριάκου, υπάλληλο με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, ειδικότητας ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας, με βαθμό Α ́.

2. Τζήμου Στυλιανή του Επαμεινώνδα, υπάλληλος με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου ειδικότητας ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας, με βαθμό Α ́, ως τακτική αιρετή εκπρόσωπος των υπαλλήλων ΙΔΑΧ των Περιφερειακών Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, καθώς και των υπαλλήλων ΙΔΑΧ που υπάγονται στην αρμοδιότητα του Κ.Υ.Σ.Δ.Ι.Π. από ειδικές διατάξεις, με αναπληρώτρια την Παντελάκου Ευαγγελία του Ανδρέα, υπάλληλο με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, ειδικότητας ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων, της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Α ́ Αθήνας, με βαθμό Β ́.

Β. Εισηγητές στο Κ.Υ.Σ.Δ.Ι.Π. ορίζονται οι εξής:

1. Γεωργόπουλος Παναγιώτης του Αντωνίου, Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού Γενικών Γραμματειών του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, για θέματα αρμοδιότητας της ανωτέρω Διεύθυνσης, με αναπληρωτές τον Σταμούλη Σπυρίδωνα του Παναγιώτη, Προϊστάμενο του Τμήματος Α ́ Ανθρώπινου Δυναμικού της Γενικής Γραμματείας του Υπουργείου και της Γενικής Γραμματείας Θρησκευμάτων της ως άνω Διεύθυνσης για θέματα αρμοδιότητάς του και τον Μενδερλή Πολύκαρπο του Γεωργίου, Προϊστάμενο του Τμήματος Β ́ Ανθρώπινου Δυναμικού της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας, της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς και της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης της ως άνω Διεύθυνσης για θέματα αρμοδιότητάς του.

2. Γεωργούση Μαρία του Παύλου, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Διοικητικής Υποστήριξης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, για θέματα αρμοδιότητος της ανωτέρω Διεύθυνσης, με αναπληρώτρια την Τριανταφυλλοπούλου Μαργαρίτα – Ευαγγελία του Ιωάννη, Προϊσταμένη του Τμήματος Γ’ Κινητικότητας της ως άνω Διεύθυνσης.

3. Παρδάλης Σπυρίδων του Γεωργίου, Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Εποπτείας και Ανθρώπινου Δυναμικού ΝΠΔΔ, ΝΠΙΔ και Αποκεντρωμένων Υπηρεσιών του ΥΠ.Π.Ε.Θ., για θέματα αρμοδιότητάς της ανωτέρω Διεύθυνσης, με αναπληρωτή τον Αλεξάκη Γεώργιο του Πέτρου, Προϊστάμενο του Τμήματος Α ́ Ανθρώπινου Δυναμικού ΝΠΔΔ και Αποκεντρωμένων Υπηρεσιών της ως άνω Διεύθυνσης.

4. Σεμίραμις Νικολαϊδου του Γεωργίου, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη του Αυτοτελούς Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού Περιφερειακών Διευθύνσεων Εκπαίδευσης και Διευθύνσεων Εκπαίδευσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του ΥΠ.Π.Ε.Θ., για θέματα αρμοδιότητάς του ανωτέρω Τμήματος.

5. Για άλλες υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων που υπάγονται στην αρμοδιότητα του Κ.Υ.Σ.ΔΙ.Π., χρέη εισηγητή ασκούν οι καθ ́ ύλην αρμόδιοι Προϊστάμενοι Υπηρεσιών Προσωπικού του Υπουργείου, καθώς και οι προϊστάμενοι υπηρεσιών προσωπικού φορέων που υπάγονται στην αρμοδιότητα του Κ.Υ.Σ.ΔΙ.Π. με τους αντίστοιχους αναπληρωτές τους.

Η θητεία των μελών του Υπηρεσιακού Συμβουλίου λήγει με την επιλογή και τοποθέτηση προϊσταμένων Διευθύνσεων που επιλέγονται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3528/2007 (Α ́ 26) «Κύρωση του Κώδικα Κατάστασης Δημοσίων Πολιτικών Διοικητικών Υπαλλήλων και Υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ.», οπότε κι συγκροτούνται τα Υπηρεσιακά Συμβούλια του άρθρου 159 του ανωτέρω Νόμου, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει.

Όταν το Υπηρεσιακό Συμβούλιο κρίνει θέματα προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου, αντί των δύο αιρετών εκπροσώπων των μονίμων υπαλλήλων μετέχουν δύο αιρετοί εκπρόσωποι του προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

Όταν το Υπηρεσιακό Συμβούλιο κρίνει θέματα μονίμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου των Δημοσίων Βιβλιοθηκών, καθώς και θέματα προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος, συμμετέχουν, ελλείψει αιρετών εκπροσώπων των υπαλλήλων, μόνο τα τρία (3) μέλη του της περ. Α. της παρούσας.

Η θητεία των αιρετών εκπροσώπων των μονίμων υπαλλήλων και των αιρετών εκπροσώπων των υπαλλήλων με σχέση εργασίας αορίστου χρόνου λήγει την 31η-12-2020.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ