Placeholder

ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ

Α. Διαμαντοπούλου: Ο Κ. Γαβρόγλου εξαφανίζει τα ΤΕΙ στο βωμό της εξεύρεσης ψήφων για τις εκλογές

Μετατρέπει τα ΤΕΙ σε Πανεπιστήμια , χωρίς καμία αξιολόγηση Ιδρυμάτων, Προγραμμάτων και Διδασκόντων
Δημοσίευση: 30/01/2019
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Για ισοπεδωτική αντίληψη του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Γαβρόγλου για την Ανώτατη Παιδεία κάνει λόγο η πρώην υπουργός Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου απαντώντας στον υπουργό Κώστα Γαβρόγλου, ο οποίος σήμερα στη Βουλή έστρεψε τα “βέλη” εναντίον της για την  ΑΔΙΠ.

“Όσο κι αν προσπαθήσει να βγάλει κάποιος συμπέρασμα από τις ασυναρτησίες του κ. Γαβρόγλου, πράγμα εξαιρετικά δύσκολο, δεν μπορεί παρά να σημειώσει την παραδοχή του ότι η ΑΔΙΠ έκανε σημαντική δουλειά.Ξεκινώντας από την ανάδειξη, πράγματι, των αδυναμιών των Πανεπιστημίων και υποβάλλοντας προτάσεις πώς αυτές θα μπορούσαν να διορθωθούν”, δήλωσε στο esos η πρώην υπουργός Παιδείας και υπογράμμισε:

  •  Η ισοπεδωτική αντίληψη του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Γαβρόγλου για την Ανώτατη Παιδεία, είναι αυτή που οδήγησε την μετατροπή των ΤΕΙ σε Πανεπιστήμια, χωρίς καμία αξιολόγηση Ιδρυμάτων, Προγραμμάτων  και Διδασκόντων, εξαφανίζοντας εξ ολοκλήρου την ανώτατη τεχνολογική εκπαίδευση από τη χώρα στο βωμό της εξεύρεσης κάποιων ψήφων για τις εκλογές.
  • Και η αναχρονιστική τους αντίληψη για τη Δημόσια Παιδεία είναι αυτή που στρέφεται κατά των μεσαίων και χαμηλών οικονομικών στρωμάτων, αφού οι «έχοντες» μπορούν να στείλουν τα παιδιά τους σε Πανεπιστήμια του εξωτερικού.
  • Η ζημιά που έκαναν και συνεχίζουν να κάνουν σε βάρος της χώρας και της νέας γενιάς είναι ανυπολόγιστη.

Σχόλια (23)

 
Ανώνυμοςsakis
04 Φεβ 2019 16:13

Επειδή διάβασα παραπάνω ένα σχόλιο ότι κάποτε επί Διαμαντοπούλου οι αναπληρωτές διορίζονταν Χριστούγεννα κατά σύμπτωση την προηγούμενη Παρασκευή διάβαζα σε 2 Πυσδε διορισμούς αναπληρωτών. Όχι για να υπερασπιστώ την Ν.Δ. αλλά στο συγκεκριμένο θέμα ( αναπληρωτών) δεν έχω παρατητήσει κάποια αλλαγή.

 
Δον Κιχώτης
03 Φεβ 2019 12:52

Την ιστορική άγνοια ως αποτέλεσμα μιας κακής, ελλιπούς παιδείας την κατανοούν πολλοί. Η σκόπιμη όμως παραχάραξη ενός ιστορικού γεγονότος, αποτελεί μία ανέντιμη πολιτική πράξη που γίνεται αισχρή όταν αφορά έναν αγνό, ιερό πολιτικό αγώνα. Ελπίζω στην περίπτωσή σας να συμβαίνει το πρώτο.
Ο όρος «γενιά του Πολυτεχνείου» επινοήθηκε και αλλοιώθηκε μετά τη μεταπολίτευση σκοπίμως και για προφανείς λόγους, από αρκετούς, επώνυμους κυρίως, απόντες εκείνου του αγώνα. Την αλλοίωση αυτή, συστηματικά από τη δεκαετία του 80, προσπαθούν να συντηρήσουν με κάθε μέσο μαζικής ενημέρωσης και παραπληροφό-ρησης.Ευθύνη έχουμε κι εμείς οι εκπαιδευτικοί που διδάσκουμε ιστορικά γεγονότα.

Στη γενιά του Πολυτεχνείου ανήκουν αποκλειστικά και μόνο οι φοιτητές, οι μαθητές, οι εργάτες, Αθηναίοι και μη και ελάχιστοι των λοιπών Αθηναίων , που αγωνίστηκαν με κάθε τρόπο για την αποκατάσταση του δημοκρατικού πολιτεύματος από το 1971 έως το 1973. Η συντριπτική πλειοψηφία όλων αυτών δεν πολιτεύτηκε και δεν συμμετείχε σε κυβερνητικές θέσεις. Μιλάμε για αυτούς που τις πρώτες ώρες της 17ης Νοεμβρίου του 1973, αγωνίζονταν μόνοι τους για τη Δημοκρατία, την ώρα που ο εκφωνητής του σταθμού έλεγε στους Αθηναίους «...Σήμερα, αυτή τη στιγμή, πώς είναι δυνατό να κοιμηθείς όταν τα τανκς έχουν στηθεί στις πύλες του Πολυτεχνείου και σημαδεύουν τα παιδιά σου; ...» κι αυτοί γύριζαν πλευρό...

Το ήθος αυτών των νέων ήταν, είναι και θα είναι, ήθος πρότυπο! Ιερή μορφή αυτού του αγώνα, Δάσκαλος, Άγιος του Πολυτεχνείου, ήταν και είναι ο Νίκος Ρεβελάκης, φοιτητής τότε της σχολής των Τοπογράφων Μηχανικών.

Οι ελάχιστοι που εκμεταλλεύτηκαν την παρουσία τους σ’ εκείνον τον αγώνα, δεν μπορούν να τον σκιάσουν στη μνήμη των δημοκρατικών πολιτών. Προδότες υπήρχαν τόσο στα χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης όσο και στα χρόνια της Εθνικής Αντίστασης.

 
ΗΡΑ*
03 Φεβ 2019 08:03

... και κάτι "άσχετο" έτσι για να δέσει το πράγμα μικρό απόσπασμα από τη στιχομυθία μεταξύ Μακρόν και Τσίπρα με αντικείμενο συζήτησης τη συμφωνία των Πρεσπών. Ρωτάει ο Μακρόν τον Τσίπρα αν υπήρξαν λαϊκές αντιδράσεις γι αυτή τη συ6μφωνία κι ο Τσίπρας ιδού πώς απαντά:

Τσίπρας: Ήταν δύσκολα. Υπήρξαν διαδηλώσεις ακροδεξιών λαϊκιστων κατά της συμφωνίας.
Μακρόν: ΠΟόσοι συμμετείχαν;

Τσίπρας: Στις τελευταίες διαδηλώσεις συμμετείχαν περίπου 70.000. Δεν ήταν και τόσο ογκώδεις.

Μακρόν: Η πλειοψηφία των πολιτων ήταν υπέρ της συμφωνίας;

Τσίπρας : Ναι, νομίζω. Η πλειοψηφία των ανθρώπων που μπορούν να σκέπτονται και να ασκούν κριτική με το μυαλό τους (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)*

* Μόνο τα θαυμαστικά είναι δικά μου, η κατάπτυστη αυτή απάντηση είναι του κυρίου Κωλοτούμπα...

Έτσι για να ξέρουμε πού ήμασταν επί ΠΑΣΟΚ ( μια χαρά τα γράφεις φίλτατε Δον Κιχώτη) και πώς φτάσαμε μέσω των μνημονίων στην Πασοκοποίηση και πού πάμε μέσω της Μεγάλης Κωλοτούμπας...

 
@ Δον Κιχώτης
02 Φεβ 2019 22:32

Το επιτελείο της Διαμαντοπούλου προσχώρησε στην ΝΔ.Ο κ.Μαστρογιώργος έγινε πρόεδρος του Ιδρύματος " Καραμανλή" και τώρα αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ.Το πνεύμα της ζει στην ΝΔ και αναμένεται και η φυσική της προσχώρηση.Το έντονα μνημονιακό ΠΑΣΟΚ πήγε στην ΝΔ και το υπόλοιπο στον ΣΥΡΙΖΑ.Άρα όποιος και να κερδίζει τις εκλογές το ΠΑΣΟΚ θα κυβερνάει.Όσο για το ήθος που γράφεις το τελείωσε η γενιά του Πολυτεχνείου.Οικονονικά,κοινωνικά, εθνικά.Υπαίτια για το που φτάσαμε εδώ είναι αποκλειστικά αυτή η γενιά που δεν έχει καν το θάρρος να φορτωθεί τα λάθη της και τα μετακινεί στις επόμενες γενιές ως το 2115 που θα φύγει ,αν θα φύγει,το υπερταμείο.Τόσο γενναία γενιά Ανίκανη για τα στοιχειώδη.

 
Δον Κιχώτης
02 Φεβ 2019 17:16

Η μαθήτρια που διάβαζε τη νύχτα στο δρόμο κάτω από το φως του στύλου, δεν είναι μία. Τα παιδιά που έρχονται στο σχολείο και δεν έχουν φαγητό να φάνε το μεσημέρι ή φέρνουν ένα ταπεράκι με ένα σουβλάκι-ξυλάκι και δυο τρία κομμένα πιτάκια, δεν είναι λίγα. Τα παιδιά που έρχονται παραμελημένα, απροετοίμαστα στο σχολείο γιατί οι γονείς τους είναι πολλές ώρες έξω στο κυνήγι ενός μεροκάματου, δεν είναι λίγα. Οι δάσκαλοι που γράφουν συχνά σημειώσεις για τους μαθητές τους επειδή πολλά σχολικά βιβλία είναι ακατάλληλα, δεν είναι λίγοι. Οι γονείς που προσπαθούν και συχνά αδυνατούν να βοηθήσουν τα παιδιά τους κατά τη διάρκεια της απογευματινής μελέτης επειδή τα σχολικά βιβλία τους είναι δυσνόητα, δεν είναι λίγοι. Οι νέοι που σπούδασαν στα ΤΕΙ από τη μεταπολίτευση και μετά και δεν έχουν ακόμη επαγγελματικά δικαιώματα, είναι εκατοντάδες χιλιάδες*. Αν σ' όλα αυτά προσθέσεις τα τρία μνημόνια που ρήμαξαν τον Λαό και τους ληστές που ρήμαξαν τον Δημόσιο Πλούτο και τις τραπεζικές καταθέσεις του Λαού και κυκλοφορούν ακόμη ελεύθεροι, τότε έχεις μάλλον μία καλή εικόνα της σημερινής ελληνικής πραγματικότητας.
Οι φυσικοί και οι ηθικοί αυτουργοί αυτής της εικόνας έδρασαν εν ονόματι του Σοσιαλισμού και των πολιτικών αρχών της Αριστεράς, εκμεταλλευόμενοι ορισμένοι τους πολιτικούς αγώνες των πατέρων, των παππούδων και των συγγενών τους και κυρίως το πολιτικό τους ήθος. Ένα ήθος που δεν κληρονομείται, δεν μεταβιβάζεται και δεν παραχωρείται. Ένα ήθος που πέθανε μαζί μ' εκείνη τη γενιά.
Ο Λαός στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές τιμώρησε αρκετούς απ' αυτούς που χωρίς ντροπή ζήτησαν την ψήφο του. Κάποιοι προέβλεψαν την πολιτική συντριβή τους και αποχώρησαν από την πολιτική σκηνή εγκαίρως. Η κ. Διαμαντοπούλου είναι μία ειδική περίπτωση. Νομίζει πως έφυγε εγκαίρως και εμφανίζεται πού και πού στον τόπο του εγκλήματος ως υπερασπιστής των « μεσαίων και χαμηλών οικονομικών στρωμάτων »...!
Να ένας νέος ορισμός του πολιτικού θράσους!
Αναμένουμε να μας επιδείξει και το πολιτικό της θάρρος και να ζητήσει ξανά την ψήφο των ρημαγμένων Ελλήνων.

*Ο σχολιαστής POLYTO περιγράφει στις 31 Ιαν. 2019 18:49 με σαφήνεια ένα διαρκές πολιτικό αίσχος που κρατάει 36 χρόνια!

 
ioannis
01 Φεβ 2019 15:58

Που την είδε την μετατροπή σε πανεπιστήμια ????

 
@Νίκος
01 Φεβ 2019 13:46

Φυσικά και πρέπει να γίνει εξομοίωση. Δεν μας το χρωστάει κανείς. Το οφείλει η Πολιτεία.
Τα ΤΕΙ παρέχουν μία εκπαίδευση επιπέδου Πανεπιστημίου. Θεωρώ ότι αυτό αποδεικνύεται από τη συμμετοχή των αποφοίτων σε Πανεπιστημιακά προγράμματα δεύτερου και τρίτου κύκλου σπουδών.
Δεν μπορεί να αποτελούν στη Χώρα μας ένα υβρίδιο που οι απόφοιτοί τους, ανεξάρτητα της εμπειρίας τους, αν έχουν μεταπτυχιακά ή και διδακτορικά, να θεωρούνται προσωπικό "ΤΕ" μιας κατηγορίας με καμία προοπτική εξέλιξης.
Δεν μπορεί στο Δημόσιο να προκυρρήσεται θέση Γενικών Διευθυντών με δικαίωμα συμμετοχής υπάλληλοι ΠΕ ανεξαρτήτου προσόντων και ειδικότητας και παράλληλα οι υπάλληλοι ΤΕ να μην μπορούν ούτε Τμηματάρχες να γίνουν. Αυτά γίνονται στη χούντα του Μαδούρο αγαπητέ Νίκο!!!!!
Στα λέει αυτά ένας Μηχανικός ΤΕ, με MSc, MBA και PhD, εγγεγραμένος στο ΤΕΕ της Αγγλίας με τα ανώτερα δικαιώματα Μηχανικού και άγνωστος στο ΤΕΕ της Ελλάδος!!!!!!!

 
St
01 Φεβ 2019 11:48

@Νίκος

Επειδή απο τι φαίνεται δεν το χεις ζήσει στο πετσί σου το ζήτημα "επαγγελματικά" δικαιώματα, τέτοιοι σχολιασμοί καλο ειναι να αποφεύγονται. Η κυρία Διαμαντοπούλου μαζί με τις "απόψεις" της κουβαλάει όλη την κακή πολιτική του ΠΑΣΟΚ στην διεκπεραίωση των ζητημάτων της Ανώτατης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης. Μπορεί επί ΠΑΣΟΚ να έγινε η "ανωτατοποίηση" αλλά τα προβλήματα ανέκαθεν υπήρχαν.

 
Νίκος
01 Φεβ 2019 01:22

Αν ζούσα σε άλλο πλανήτη και διαβαζα τα σχόλια, θα πίστευα οτι καποια Διαμαντοπούλου αρνήθηκε να "εκδώσει" επαγγελματικά δικαιώματα στους αποφοίτους ΤΕΙ, οι οποίοι από τότε πεθαίνουν σωρηδόν στην ψάθα. Οι οποίοι, λίγο πριν το τέλος, θέλουν μαγικά να εξομοιωθούν με τους (μη υπάρχοντες) αποφοίτους των πανεπιστημιοποιημένων ΤΕΙ γιατι τους το χρωστάει η ζωή.

 
POLYTO
31 Ιαν 2019 18:49

Ιδρυτικός Νόμος ΤΕΙ 1404/1983
Άρθρο 25 - Περιεχόμενο σπουδών - Επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα
2. γ) Στους πτυχιούχους των Τ.Ε.Ι. αναγνωρίζονται επαγγελματικά δικαιώματα, που καθορίζονται με Π.Δ/τα, τα οποία εκδίδονται με πρόταση του Υπουργού Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων και του κατά περίπτωση αρμόδιου Υπουργού, μετά από γνώμη του Σ.Τ.Ε., το αργότερο έξι μήνες πριν από την αποφοίτηση των πρώτων σπουδαστών Τ.Ε.Ι. για τις υπάρχουσες ειδικότητες και προκειμένου για νέες ειδικότητες ταυτόχρονα με τη δημιουργία τους ή με την ίδρυση αντίστοιχων τμημάτων.
Οι παραπάνω πρώτοι απόφοιτοι είναι πλέον στο τέλος της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας αν όχι ήδη συνταξιούχοι και οι κυβερνήσεις διαχρονικά αποδείχθηκαν ανίκανες, λόγω συντεχνιακών συμφερόντων, να εφαρμόσουν το νόμο εκδίδοντας επαγγελματικά δικαιώματα. Η κ. Διαμαντοπούλου είναι μέσα σ΄αυτούς που απέτυχαν να λύσουν το πρόβλημα (παρά τις πανηγυρικές δηλώσεις του κ. Πανάρετου) και το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να σιωπά.
Κανονικά αν υπήρχε κράτος δικαίου στην Ελλάδα έπρεπε να είναι καταδικασμένη για παράβαση καθήκοντος μαζί με όλους τους υπουργούς Παιδείας, μετά το 1983! Το υπουργείο με «ανώδυνο» τρόπο κόβει το γόρδιο δεσμό για τους μελλοντικούς πτυχιούχους, καταργώντας στην πράξη την παράνομη διάκριση ΑΕΙ -ΤΕΙ. Οφείλει όμως να ρυθμίσει, άμεσα, τα επαγγελματικά δικαιώματα με τρόπο που να αρμόζει σε απόφοιτους ανώτατης εκπαίδευσης. Υπάρχουν φοιτητές που ακόμη αποφοιτούν, από ΑΕΙ, χωρίς επαγγελματικά δικαιώματα. Ίδωμεν…

 
Αποφοιτος
31 Ιαν 2019 15:38

Γιατί δεν εκδώσατε ποτε επαγγελματικά δικαιώματα , να πάρουν τα ΤΕΙ την αξία τους ;

 
pe19
31 Ιαν 2019 15:18

Γιατί τόση χολή σε έναν άνθρωπο που είχε δουλέψει και προσφέρει είναι καλύτερα δηλαδή τώρα ? ποιον θα ωφελήσει η πανεπιστημιοποίηση των ΤΕΙ έτσι όπως γίνεται για σκεφθείτε, πάντως σίγουρα όχι τους φοιτητές και τους απόφοιτους των ΤΕΙ.

 
AG
31 Ιαν 2019 11:49

Δεν δικαιούστε να μιλάτε! Δεν έχετε λόγο. Κριθήκατε ως αρμόδιος Υπουργός και βασικό στέλεχος Κυβερνήσεων της ΠΑΣΟΚρατίας. Εσείς προσωπικά και οι συγΚυβερνώντες σας, είστε υπεύθυνη για τον Εργασιακό Μεσαίωνα που βιώνουν όλοι οι απόφοιτοι ΤΕΙ, ως πολίτες Β' κατηγορίας. Είστε απολύτως υπεύθυνοι για την πλήρη, εδώ και 3 δεκαετίες, απαξίωση των ΤΕΙ!
Καθίστε λοιπόν σπίτι σας. Οι ιστορικοί του παρόντος και οι Έλληνες πολίτες σας έχουν τοποθετήσει εκεί που σας αξίζει, εσάς και το κόμμα σας.
Τώρα...τι θα κάνει τελικώς ο Γαβρόγλου, αυτό είναι μία άλλη ιστορία!!!

 
Νίκος
31 Ιαν 2019 11:24

Είπε να μας θυμίσει ότι υπάρχει ακόμα.
Ευτυχώς, που η μνήμη μας δεν είναι κοντή.
Θέλει τεράστιο θράσος να επανεμφανίζεσαι , όταν έχεις διατελέσει ως μια εκ των χειρότερων Υπουργών Παιδείας. Τεράστιο θράσος.

 
Πάνος
31 Ιαν 2019 09:22

Μάλλον ξύπνησε το παλιό Πασοκ μαζί με άλλους, και θέλουν να μας κάνουν υποδειξεις περί "ανώτατης" Τεχνολογικής Εκπαίδευσης.
Ποιο? Το Πασοκ που μαζί με την ΝΔ μας έλεγαν "ΤΕΙ και ΑΕΙ" , το Πασοκ που με την ΝΔ ισοπέδωσαν τα ΤΕΙ, με υποχρηματοδοτήσεις σαφώς λιγότερες απτά πανεπιστημιακά τμήματα, και παραπονιούνται γιατί ο Γαβρόγλου "έπιασε φλέβα" με το θέμα της Πανεπιστημιοποίησης των ΤΕΙ.
Τεχνολογική εκπαίδευση παρέχουν τμβήματα που ανήκουν και στα Τεχνικά Πανεπιστήμια, και στα Τεχνολογικά Πανεπιστήμια, και στα Πανεπιστήμια και στα ΤΕΙ. Έχετε μπερδέψει την έννοια "Εμπειροτεχνική" με την Τεχνική και τεχνολογική και δημιουργείτε εν ετει 2019 σύγχυση για άλλη μια φορά στον κόσμο.

 
Γιώργος
31 Ιαν 2019 09:11

Χωρίς επαγγελματικά δικαιώματα και με τους ΠΕ να προηγούνται σε όλα δεν είχαν λόγο ύπαρξης από την αρχή.

 
ΓΕΩΡΓΙΟΣ
31 Ιαν 2019 09:02

Το μονο αξιολογο και λυπαμαι που θα συμφωνησω είναι η καταργηση των ΤΕΙ. Πείτε μου σε ποιο ευνομουμενο κρατος αποφοιτουν πτυχιούχοι ανωτατης εκπάιδευσης χωρίς επαγγελματικά δικαιώματα. Και μιλάνε αυτοι που κατεστρεψαν γενιές αποφοίτων ΤΕΙ. Το θέμα είναι τωρα να υπάρχει σωστη αντιστοιχηση των αποφοίτων πτυχιούχων ΤΕΙ με αυτών των νεων πανεπιστημίων . Και όχι να ακούμε για κατακτήριες κτλ.

 
ΓΕΩΡΓΙΟΣ
31 Ιαν 2019 08:56

Τι είπε τωρα η εκτελεστρια των ΤΕΙ που επι υπουργιας της μας ειχε καταστρεψει

 
Άκης
31 Ιαν 2019 08:13

"Χωρίς αξιολόγηση" δηλαδή τα ΤΕΙ δεν προσφέρουν σπουδές αξιόλογες ε;

 
ΤΗΕΟ
31 Ιαν 2019 01:48

ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΙ ΚΥΡΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ Σ
ΑΛΛΑΞΑΝ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

 
THOMAS
30 Ιαν 2019 23:25

@ <<Η ισοπεδωτική αντίληψη του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Γαβρόγλου για την Ανώτατη Παιδεία, είναι αυτή που οδήγησε την μετατροπή των ΤΕΙ σε Πανεπιστήμια, χωρίς καμία αξιολόγηση Ιδρυμάτων, Προγραμμάτων και Διδασκόντων, εξαφανίζοντας εξ ολοκλήρου την ανώτατη τεχνολογική εκπαίδευση από τη χώρα στο βωμό της εξεύρεσης κάποιων ψήφων για τις εκλογές. >>

Ναι ..........ενώ εσείς του ΠΑΣΟΚ είχατε τα ΤΕΙ Κορώνα στο κεφάλι σας,

 
Nikos Papadopoulos
30 Ιαν 2019 23:07

τόσο καιρό περιμέναμε εσάς κ. Υπουργέ να τα αναβαθμίσετε, άλλα εσείς πιστή στην παράδοση του ΠΑΣΟΚ άκρατη υποσχεσιολογία, κάνατε το εντελώς αντίθετο. Ορθά λοιπόν τώρα ο κ. Υπουργός τα ενσωματώνει.

 
Γιώργος
30 Ιαν 2019 22:56

Μιλάει η πρώην Υπουργός για ισοπέδωση των ΤΕΙ;;; Μάλιστα.
Συνεχίστε Κυρία Διαμαντοπούλου να λέτε αυτά τα ωραία, με κάνατε και γέλασα.
Μάλλον ξεχάσατε την ανυπολόγιστη ζημιά που κάνατε εσείς, εμείς πάντως όχι.
Μας λέτε για τεχνολογική εκπαίδευση, λες και τα πολυτεχνεία παρέχουν κάτι άλλο.
Οι έχοντες έτσι και αλλιώς μπορούν να στείλουν τα παιδιά τους στο εξωτερικό για να σπουδάσουν, και αυτό έκαναν επί υπουργεία σας γιατί είχατε απαξιώσει εντελώς την δημόσια εκπαίδευση γενικότερα. Να σας θυμίσω τους αναπληρωτές που ερχόταν στα σχολεία κατά τα Χριστούγεννα; ή όταν έφτανε Πάσχα για να πάρουν οι μαθητές τα βιβλία τους;
Αφήστε μας τώρα που θα μας μιλήσετε εσείς για απαξίωση της δημόσιας παιδείας.
Γιώργος

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ