Placeholder

ΒΟΥΛΗ

Χρ. Κέλλας: «Δεν πρόκειται να αναγνωρίσουμε καμία κομματική τοποθέτηση»

Στη Βουλή το θέμα των Συντονιστών Εκπαίδευσης Εξωτερικού
Δημοσίευση: 05/02/2019
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

«Η προκήρυξη για τους Συντονιστές Εκπαίδευσης Εξωτερικού αποτελεί ένα ακόμη “κρούσμα” υποβάθμισης των κριτηρίων και διαδικασιών επιλογής τους, το οποίο έρχεται να προστεθεί στο ευρύτερο σύνολο μιας επαναλαμβανόμενης και εξαιρετικά προκλητικής τακτικής, που έχει ως απόρροια τη χειραγώγηση της Εκπαίδευσης και, εν γένει, της Δημόσιας Διοίκησης.  

Έχουμε κατ’ επανάληψη προειδοποιήσει την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-Προθύμων ότι θα μας βρίσκουν διαρκώς απέναντί τους. Δεν ανεχόμαστε πρακτικές και αντιλήψεις, οι οποίες δεν έχουν καμία θέση στην Παιδεία, που οφείλει μία σύγχρονη χώρα να παρέχει στα παιδιά της, συμπεριλαμβανομένων και αυτών της Ομογένειας.

Θα καταργήσουμε τους ν. 4415/2016 και ν. 4547/2018, που αποτελούν τα νομικά ερείσματα διάλυσης και άλωσης της Εκπαίδευσης, και δεν πρόκειται να αναγνωρίσουμε κομματικές τοποθετήσεις ημετέρων, τόσο στο εξωτερικό όσο και το εσωτερικό».

Τα ανωτέρω δήλωσε ο αν. Τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας,   Χρήστος Κέλλας, αφού κατέθεσε σχετική ερώτηση προς τον Υπουργό Παιδείας, με θέμα «Σοβαρές Καταγγελίες για την Προκήρυξη Συντονιστών Εκπαίδευσης Εξωτερικού», που αναπτύσσεται ως ακολούθως:

«Η προκήρυξη για την πλήρωση θέσεων Συντονιστών Εκπαίδευσης Εξωτερικού, αποτελεί έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα υποβάθμισης της ελληνόγλωσσης εκπαίδευσης και της προσπάθειας της Κυβέρνησης να κομματικοποιήσει την Παιδαγωγική καθοδήγηση και Διοίκηση της Εκπαίδευσης.

Συγκεκριμένα:

•    Αποκλείονται υποψήφια στελέχη με 5ετή εμπειρία στην ελληνόγλωσση εκπαίδευση.
•    Υποβιβάζεται ο βαθμός γλωσσομάθειας της γλώσσας της χώρας υποδοχής από “άριστη” σε “πολύ καλή”;
•    Yπομοριοδοτείται η γλωσσομάθεια στο ένα δέκατο του συνόλου των μετρήσιμων κριτηρίων.
•    Παρατηρείται ασυμφωνία ως προς τις προϋποθέσεις και τα κωλύματα συμμετοχής ανάμεσα στην αριθμ. 214510/Η2/13-12-2018 (Β’ 5725) Υπουργική Απόφαση και την υπό συζήτηση πρόσκληση.

Επειδή τα τελευταία τέσσερα χρόνια οι καταγγελίες “για πρωτοφανή υποβιβασμό της ελληνόγλωσσης εκπαίδευσης”, τόσο από Έλληνες εκπαιδευτικούς, όσο και από Συλλόγους Γονέων της ομογένειας, είναι αναρίθμητες.

Ερωτάσθε Κύριε Υπουργέ:

1.    Προτίθεστε να προβείτε άμεσα στις απαιτούμενες ενέργειες ανάκλησης της προκήρυξης για την πλήρωση θέσεων συντονιστών εξωτερικού;

2.    Προτίθεστε να προβείτε άμεσα στις απαιτούμενες ενέργειες αναθεώρησης του υφιστάμενου προβληματικού θεσμικού πλαισίου, δίνοντας τη δυνατότητα επιλογής συντονιστών εξωτερικού με αναβαθμισμένη τη γλωσσομάθεια και την εμπειρία στην ελληνόγλωσση εκπαίδευση;»

Σχόλια (32)

 
Κρητικός
25 Φεβ 2019 17:03

Υπάρχει ακόμη χρόνος και δυνατότητα για διορθωτική κίνηση και άρση των άδικων αποκλεισμών, όπως έγινε με τα Λατινικά...

 
Πρωην αποσπασμενος
14 Φεβ 2019 07:50

Και πάνω απ'όλα θα δώσει προτεραιότητα απόσπασης και παράταση αποσπασπς στους άνευ επιμισθιου...

 
@Κανα
08 Φεβ 2019 18:34

Δηλώνει δυο διευθύνσεις εκπαίδευσης της ίδιας περιφέρειας πριν την συνέντευξη.Οπότε καταλαβαίνεις τα λόγια του τραγουδιού του Παπακωνσταντίνου:Το παιχνίδι είναι στημένο και από πριν ξεπουλημένο....Η διαφάνεια απαιτεί τις δηλώσεις προτίμισης μετά την συνέντευξη.Η αδιαφάνεια,η αναξιοκρατία,η ημετεροκρατία και η κομματοκρατία απαιτούν δηλώσεις προτίμισης πριν την συνέντευξη κάτι που προβλέπει ο νόμος των επιλογών.Αν και η ελπίδα πεθαίνει τελευταία ,σε αυτές τις επιλογές πέθανε πριν καν αρχίσει.

 
Κρητικός
08 Φεβ 2019 13:02

Καλά κάνουν και επισημαίνουν κάποιοι συνάδελφοι μιάν άλλη "αδυναμία" της Προκήρυξης ΣΕΕ (εδώ για να προλάβω τους πρόθυμους ΤΡΟΛ αυτής της συζήτησης: το ότι-δυστυχώς-το έκαναν και οι προηγούμενες κυβερνήσεις δεν δικαιολογεί τους σημερινούς να το επαναλάβουν. Κάποτε πρέπει να τελειώνουμε με τις αντιδημοκρατικές πρακτικές αφρικανικού κράτους):
Υπάρχει λόγος να γνωρίζει το υπουργείο τις προτιμήσεις για χώρες-πόστα του υποψηφίου ΠΡΙΝ από την συνέντευξη; Ο κίνδυνος μαγειρέματος στη συνέχεια είναι, νομίζω, προφανής...
Πιστεύω ότι θα πρέπει ΜΕΤΑ την συνέντευξη και την ανακοίνωση της οριστικής/τελικής βαθμολογίας τους οι υποψήφιοι να "ανοίγουν τα χαρτιά τους" και να προχωρούν στην επιλογή των "πόστων". Διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος λαθροχειρίας και κακοδιοίκησης, ιδίως κατά το στάδιο της συνέντευξης.
Δεν θέλω να πιστέψω ότι το υπουργείο μας έχει κακή πρόθεση (αν και οι κόφτες της Προκήρυξης άλλα μαρτυρούν), αλλά εδώ ισχύει το της γυναίκας του Καίσαρος...

 
ΚΑνα
08 Φεβ 2019 11:45

Έχει κάποιος το δικαίωμα να δηλώσει δύο περιφέρειες ή δύο διευθύνσεις στην ίδια περιφέρεια;

 
nina
08 Φεβ 2019 11:42

Έχουμε εικόνα αν θα βγει και πότε η προκήρυξη για τους Διευθυντές Εκπαίδευσης; Αν γνωρίζει κάποιος ας απαντήσει.

 
Manto M.
08 Φεβ 2019 09:30

Γιατί το μέιλ Χαρδούβελη το ξεχάσαμε;;;

 
Διαφάνεια αλλά ΣΥΡΙΖΑ
07 Φεβ 2019 23:36

Στον νόμο επιλογών Διευθυντών Εκπαίδευσης μαζί με τα δικαιολογητικά κατατίθεται ΠΡΙΝ από από την συνέντευξη δήλωση προτίμησης δυο Διευθύνσεων Εκπαίδευσης.Το τονίζω .ΠΡΙΝ από την συνέντευξη.Η κορωνίδα της διαφάνειας και η επιτομή της αξιοκρατίας.Περιέργως κανείς δεν αντιδρά.Και μετά αναρωτιέστε αν καλώς ο Κέλλας δηλώνει ότι δεν θα αναγνωρίσει η ΝΔ τις κομματικές επιλογές.Φυσικά και ΔΕΝ θα τις αναγνωρίσει.

 
Μιχάλης
07 Φεβ 2019 23:23

@Δον Κιχώτης

1--- Όποιος δεν πιστεύει στις δεσμεύσεις της ΝΔ, ας ανατρέξει στο πρόγραμμα για την Παιδεία που παρουσίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τη Νίκη Κεραμέως. ''Ουδέν κρυπτόν υπό του ήλιου'', λοιπόν.
2--- Άξιον απορίας είναι το γεγονός ότι η χρονιά βαίνει σιγά-σιγά προς το τέλος της και υπάρχουν άκομα κάποιοι που δε συνειδητοποίησαν την πενιχρή προσφορά του θεσμού των ΣΕΕ και την ανυπαρξία των ΚΕΣΥ.
3--- Ποια παράταξη επένδυσε στην προσαύξηση του σώματος των ψηφοφόρων της, είναι φανερό. Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ εφάρμοσαν διαδικασίες επιλογής ΣΕΕ με καταφανείς αδικίες, αδιαφάνεια και εκ των πραγμάτων υπέρ της ημετεροκρατίας. Η δικαιοσύνη όμως θα αποδοθεί σύντομα. Υπομονή..

 
Κρητικός
07 Φεβ 2019 21:00

Το πρόβλημα που δημιουργεί η Προκήρυξη συνάδελφοι είναι οι αποκλεισμοί που φέρνει (για πρώτη φορά) ο κόφτης.

Το υπουργείο μας έχει λαμπρή ευκαιρία για "νομοτεχνική βελτίωση" που λέει και ο υπουργός, επαναφέρoντας τα πράγματα στην ευρωπαϊκή από την αφρικανική διάσταση που δυστυχώς παίρνουν.
Έχει το θάρρος να διορθώσει το λάθος που έγινε;

 
Δον Κιχώτης
07 Φεβ 2019 19:28

@ Μιχάλης
Αυτό το « εμφανώς αποστασιοποιημένοι » και το « είναι απίστευτα. » , τα λέει όλα!
Πότε πρόλαβες και τα είδες;
Για τη «δέσμευση» της ΝΔ δεν μας λες τίποτα...
Επτασφράγιστο μυστικό είναι;
Επτασφράγιστο μυστικό μία πρόταση που μπορεί να συντελέσει στην αύξηση των
ψηφοφόρων της ΝΔ;

 
@ΑΛΛΕΡΓΙΚΟΣ ΣΤΟ ΣΑΝΟ- Καθηγητής Πανεπιστημίου LIDL-SYRIZA
07 Φεβ 2019 16:59

Φοβερά επιχειρήματα λάσπης..
Ποιος ακριβώς δίδασκε σε ΚΑΤΕΕ και έγινε καθηγητής πανεπιστημίου? Ο 63/64-χρονος Καθηγητής Εφαρμογών (τώρα Λέκτορας Εφαρμογών) που βγαίνει σε σύνταξη του χρόνου?
Αυτόν μόνο βλέπετε στην όλη προσπάθεια? Μήπως δεν προσέφερε τόσα χρόνια για να αναβαθμιστεί αυτό το ΚΑΤΕΕ (που λέτε σε προσβλητικό τόνο) σε πανεπιστήμιο μετά από 40 χρόνια??
Προφανώς κατά τη γνώμη σας θα έπρεπε να γίνει ΕΤΕΠ ή ΕΔΙΠ για τα επόμενα 2 χρόνια..πριν τη συνταξη.. Αυτό είναι το πρόβλημα??
Προφανώς έχετε θέμα επειδή πήρε τον τίτλο του Λέκτορα Εφαρμογών..(γιατί μισθολογικά δεν πήρε κάτι άλλο..)

ΥΓ με την ίδια λογική βέβαια οι καθηγητές της διετούς παιδαγωγικής ακαδημίας έπρεπε το '90 να εκδιωχθούν από το ΕΚΠΑ (καθώς θα γινόντουσαν καθηγητές πανεπιστημίου για 30 χρόνια!! - α, ξέχασα εκεί δεν ήταν ΚΑΤΕΕ..)

 
Μιχάλης
07 Φεβ 2019 16:17

1---Ο θεσμός του ΣΣ θα επανέλθει και θα είναι αναμορφωμένος... Η ΝΔ έχει δεσμευτεί.
2---Οι ΣΕΕ είναι εμφανώς αποστασιοποιημένοι από τα σχολεία και αυτό έχει δημιουργήσει τρομερά προβλήματα. Οι ΣΣ ήταν σαφώς πιο κοντά στον εκπαιδευτικό.
3----Αυτά που εκτυλίσσονται με τα ΚΕ.Σ.Υ., είναι απίστευτα. Ουσιαστικά δεν μπορούν να ανταποκριθούν ούτε στο ελάχιστο. Τα ΚΕΔΔΥ ήταν μια όαση μπροστά στα ΚΕΣΥ..
4---Οι δομές του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν πραγματικη ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ. Και όλο αυτό δε γίνεται να παραμείνει. Θα αλλάξει, γιατί δεν έχει κανένα μέλλον.

 
ΑΛΛΕΡΓΙΚΟΣ ΣΤΟ ΣΑΝΟ- Καθηγητής Πανεπιστημίου LIDL-SYRIZA
07 Φεβ 2019 15:17

Ειδικά εμείς που διδάσκαμε σε...ΚΑΤΕΕ και γίναμε καθηγητές Πανεπιστημίου με βαφτίσια και ..νονό τον γνωστό καταστροφέα της εκπαίδευσης, δεν θα σας ψηφίσουμε. Όσο για τα εγγόνια μας που θα ζήσουν σε μια βαλκανική μπανανία...μέχρι τότε θα έχουμε ταξιδέψει...

 
@Maria M.
07 Φεβ 2019 14:13

Ναι, αυτοί εδώ είναι πολύ χειρότεροι.

 
@Alekos
07 Φεβ 2019 12:04

Τον Μάιο έχουμε εκλογές και αυτοί τοποθετούν συνέχεια και κάνουν επιλογές παραμονές εκλογών,κάτι που δεν ξανάγινε.Με ένα νόμο και μια πράξη ,όπως έλεγε και ο Τσίπρας,μπορούν νόμιμα να γίνουν νέες επιλογές.Θα είναι δίκαιο και θα γίνει πράξη.Όσο για τα σοβιέτ που γράφετε υμνητές των σοβιέτ και θαυμαστές της ήταν οι περισσότεροι των σημερινών κυβερνώντων.Όχι δα σοβιέτ η ΝΔ.

 
Maria M.
07 Φεβ 2019 10:40

Γιατί δηλαδή οι προηγούμενοι καλύτεροι ήταν;

 
Alekos
06 Φεβ 2019 22:13

Είναι στα καλά του ο άνθρωπος; Δεν θα αναγνωρίσουν ( ....αν βγούν) τι; Διοικητικές πράξεις θεσμικών οργάνων της Πολιτείας, όπως οι επιλογές Συντονιστών, κλπ; Έρχονται (αν έλθουν ...) ως τι τελικά; Ως Σοβιέτ μήπως;...

 
Τρύφων
06 Φεβ 2019 19:17

@@SL^2

Τι εννοείς; Ότι η ΝΔ δεν έχει το δικαίωμα να απαλλαγεί από τις επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ για τους ΣΕΕ;
Θεωρώ ότι έχει το δικαίωμα να τις καταργήσει και να προβεί σε νέες επιλογές....

 
@SL^2
06 Φεβ 2019 18:00

Ενώ οι ορισμοί αμοιβόμενων επιτροπών ,δημιουργία νέων επιτροπών,τοποθετήσεις στελεχών ,επιλογές στελεχών από τον Δεκέμβριο του 2018 μέχρι και σήμερα και με όριο θητείας το 2021 και 2022 είναι καθόλα εντάξει.Λίγους μήνες πριν φύγουν από την εξουσία γέμισαν την εκπαίδευση και την ιεραρχία με δικές τους επιλογές.Γιατί δεν τα έκαναν πχ το 2016 με όριο θητείας το 2019 και τα κάνουν όλα τώρα με όριο θητείας το 2021-22; Δεν είναι τυχαίο.Όσο διαρκεί η κυβέρνηση τους τοποθέτησαν και προς το τέλος της τους ....ξανατοποθετούν φεύγοντας.Αν γίνει ο κ.Κέλλας Υπουργός στο Υπουργείο θα είναι μόνο αυτός της εκλεγμένης κυβέρνησης και όλο το στελεχειακό δυναμικό και μέχρι το 2022 του ΣΥΡΙΖΑ.Δεν υπάρχει περίπτωση να μπορεί να κάνει το παραμικρό.
Για αυτά που γίνονται επίτηδες δεν λέτε το παραμικρό.Και μετά θα φταίνε οι άλλοι που θα θέλουν στοιχειωδώς να κυβερνήσουν και δεν θα φταίνε αυτοί που ναρκοθετούν από τώρα την κυβέρνηση τους.

 
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
06 Φεβ 2019 16:09

@ Δ.Βέντζας .Οι τελευταίες επιλογές στελεχών που έκανε η ΝΔ έγιναν το 2007.Οι επιλογές του 2010 Διευθυντών Εκπαίδευσης και 2011 των Σχολικών Συμβούλων έγιναν επί ΠΑΣΟΚ.Πριν σχολιάσετε για να κατακρίνετε τον Κέλλα να επαληθεύετε αυτά που γράφετε.Δεν διάβασα σχόλιο σας για της αλήστου μνήμης επιλογές Διευθυντών Εκπαίδευσης του 2016.Ίσως το σχόλιο σας σε αυτές ακριβώς να αναφέρεται.

 
Κρητικός
06 Φεβ 2019 12:04

Εύλογες οι ανησυχίες των ανωτέρω συναδέλφων.

-Μήπως έχει έρθει η ώρα να εγκαταλείψουμε πρακτικές/λογικές ημετέρων /κομματοκρατίας κατά την επιλογή των στελεχών της Διοίκησης της Εκπαίδευσης;

-Μήπως έχει έρθει η ώρα η επιλογή των στελεχών της Διοίκησης της Εκπαίδευσης να ακολουθήσει τον δρόμο που ακολουθούν πλέον τα υπόλοιπα υπουργεία, δηλ. διαδικασίες ΑΣΕΠ και εφαρμογή του Υπαλληλικού Κώδικα (αρ. 85, Σύστημα Επιλογής Προϊσταμένων);
Το μέτρο άρχισε να εφαρμόζεται στα υπουργεία και το προφίλ των νέων προϊσταμένων, όπου έγιναν επιλογές με αυτή τη διαδικασία, αλλάζει σταδιακά. Και επειδή δεν θέλω να εθελοτυφλώ: αυτό, αν και σημαντικό, από μόνο του ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ. Θα πρέπει οι προϊστάμενοι (Διευθυντές, Γεν. Δ/ντές κλπ) που επιλέχθηκαν με τις ανωτέρω αδιάβλητες διαδικασίες ΑΣΕΠ να μπορούν να παίξουν τον ουσιαστικό ρόλο που τους επιφυλάσσεται σε ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος (πχ ως κάτοχοι των θεμάτων με βαθειά/τεχνοκρατική γνώση να εισηγούνται επιλογές και λύσεις λαμβανόμενοι υπ΄όψιν) και όχι να παρακάμπτονται και να αγνοούνται (με γνήσιο αφρικανικό στυλ) από την πολιτική ηγεσία, όπως φοβάμαι πως έγινε και στη περίπτωση των Συντονιστών Εκπ/σης Εξωτερικού...

 
@ Νίκος @ SL^2 @ ΒΕΝΤΖΑΣ
06 Φεβ 2019 11:38

Στις επιλογές Διευθυντών Εκπαίδευσης του 2016 πού ήσασταν για να τις σχολιάσετε;Ότι γράφετε ισχύει αποκλειστικά για το 2016.Ποιός κυβερνούσε τότε;Λοβοτομή για να ξεχάσουμε δεν θα μας κάνετε.Για του λόγου το αληθές ανατρέξτε στο έσος Ιανουαρίου- Φεβρουαρίου 2016 για το ίδιο θέμα ,δέστε τις καταγγελίες κομμάτων, συνδικαλιστικών οργανώσεων,τα όσα ειπώθηκαν στην Βουλή κλπ και μετά ....να ξανασχολιάσετε αμερόληπτα.

 
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΕΝΤΖΑΣ - Καθηγητής ΠΘ
06 Φεβ 2019 09:47

Άρα, ούτε τις παλιές ΔΙΚΕΣ σας ...

 
SL^2
06 Φεβ 2019 03:24

Ο άνθρωπος θέλει να πει ότι δεν θ' αναγνωρίσουμε τους δικούς σας διότι εμείς ως προαλειφόμενοι της εξουσίας θα βάλουμε τους δικούς μας! Τι όχι;

 
Nikos
06 Φεβ 2019 00:07

Εμπρός για να αποδομήσουμε το κράτος, για να γίνει πραγματικότητα το κυβέρνηση = κράτος.
Το κράτος πάντα λάφυρο της εκάστοτε κυβέρνησης και εμείς πανηγυρίζουμε, γιατί λέει "θα αποκατασταθεί η δημοκρατική λειτουργία του κράτους", όταν ξανάρθουν οι άλλοι.
Όταν ο αναμορφωμένος λύκος γίνεται βοσκός, κάτι πρέπει να φοβάσαι!

 
Ερωτών
05 Φεβ 2019 21:52

1.Και οι νέες επιλογές στελεχών πώς θα γίνουν κύριε Κέλλα;
2.Οι τωρινοί ΣΕΕ τι θα απογίνουν;
3.Ο θεσμός του ΣΣ θα επανέλθει;

 
Δον Κιχώτης
05 Φεβ 2019 21:07

Μπαρμπα-Γιάννη Μακρυγιάννη
πάρε μαύρο γιαταγάνι
κι έλα στη ζωή μας πίσω
για να κάνει ο Κέλλας πίσω...
Αδέλφια μου Βένετοι, Πράσινοι και Ρούσσοι, ομονοείτε!
Θα τα βρούμε τα ποσοστά!
Όπως παλιά...
Αυτός είναι ο ένας δρόμος...
Υπάρχει και ο άλλος ο απάτητος...
Ο δρόμος του Ποιητή.
Ο πιο τίμιος δρόμος...

Και να αδερφέ μου
που μάθαμε να κουβεντιάζουμε
ήσυχα, ήσυχα κι απλά.
Καταλαβαινόμαστε τώρα
δε χρειάζονται περισσότερα.

Κι αύριο λέω θα γίνουμε
ακόμα πιο απλοί.
Θα βρούμε αυτά τα λόγια
που παίρνουνε το ίδιο βάρος
σ' όλες τις καρδιές,
σ' όλα τα χείλη,
έτσι να λέμε πια
τα σύκα-σύκα
και τη σκάφη-σκάφη.

Κι έτσι που να χαμογελάνε οι άλλοι
και να λένε:
"Τέτοια ποιήματα
σου φτιάχνω εκατό την ώρα".
Αυτό θέλουμε κι εμείς.
Γιατί εμείς δεν τραγουδάμε
για να ξεχωρίσουμε, αδελφέ μου,
απ' τον κόσμο.
Εμείς τραγουδάμε
για να σμίξουμε τον κόσμο.

 
Insider
05 Φεβ 2019 20:54

Λόγια σταράτα! Η ΝΔ πρώτη φορά δείχνει αποφασισμένη να αποκαταστήσει το κράτος δικαίου. Μπράβο και πάλι μπράβο, κύριε Κέλλα.

 
Μπράβο κ.Κέλλα.Καθαρές κουβέντες.
05 Φεβ 2019 19:37

" Δεν πρόκειται να αναγνωρίσουμε κομματικές τοποθετήσεις υμετέρων τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό".Καθαρές κουβέντες πέραν κάθε αμφιβολίας.Στο εσωτερικό αναφέρετε άμεσα για επιλογές Περιφερειακών και Διευθυντών Εκπαίδευσης.Να μην λένε οι υποψήφιοι ή οι " επιτυχόντες" ότι δεν ήξεραν ,δεν άκουσαν.Σταράτα λέει ότι ότι επιλογές και να κάνετε ,αν κάνετε, η ΝΔ που θα είναι κυβέρνηση φέτος δεν θα τις αναγνωρίσει.

Σελίδες

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ