«Έφυγε» o Διευθυντής του Γυμνασίου Δυτικής Φραγκίστας Ευρυτανίας

23/02/2019

Ενημερώθηκε: 23/02/2019, 21:40

Άκουσε το άρθρο

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ, Ευρυτανίας εκφράζει την βαθιά του οδύνη  για τον απροσδόκητο χαμό του συναδέλφου μας Γιώργου Αναγνώστου, Διευθυντή του Γυμνασίου Δυτικής Φραγκίστας , Γενικού Γραμματέα του Σωματείου μας και Προέδρου του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ.

Ο Γιώργος έφυγε για το μεγάλο ταξίδι χθες το βράδυ προδομένος από την  καρδιά του. Σεμνός, προσηνής, αγαπητός σε όλους, ακούραστος εργάτης της γνώσης, υπηρέτησε το λειτούργημα του εκπαιδευτικού επί 33 χρόνια προσφέροντας το μορφωτικό αγαθό στους μαθητές του σε σχολεία  του νομού μας. Με την παρουσία του και την προσφορά του έδειξε ότι ο εκπαιδευτικός  είναι ο δάσκαλος που εκτός από τις γνώσεις, διδάσκει ήθος, ευαισθησία, δημοκρατική διαπαιδαγώγηση και το κυριότερο, αγκαλιάζει με σεβασμό και αγάπη τους μαθητές του.

Ο Γιώργος εκτός από Δάσκαλος ήταν σε όλον του τον εργασιακό βίο  μαχόμενος συνδικαλιστικά εκπαιδευτικός, συμμετέχοντας ενεργά στην ΕΛΜΕ, την οποία υπηρέτησε από όλες σχεδόν τις θέσεις είτε ως Πρόεδρος είτε ως Γ. Γραμματέας είτε ως Μέλος. Με την συμμετοχή του έδωσε σε όλους εμάς και δίδαξε και στους νεώτερους συναδέλφους ότι ο συλλογικός αγώνας είναι ο μόνος δρόμος για καλύτερο δημόσιο σχολείο, αλλά και για μια καλύτερη κοινωνία. Παράλληλα με την δράση του στο σωματείο μας υπηρέτησε και το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ τα τελευταία 4 χρόνια ως Πρόεδρός του.

Το Δ.Σ. εκφράζει τα ειλικρινή και εγκάρδια συλλυπητήρια του στους οικείους του.

Τιμώντας τον συνάδελφό μας το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα:

•    να παραστεί σύσσωμο στην εξόδιο ακολουθία
•    να καταθέσει στεφάνι στην μνήμη του
•    να ενημερώσει την τοπική κοινωνία, αλλά και την ΟΛΜΕ και την ΑΔΕΔΥ για την  απώλεια του  που αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό και κάνει τον εκπαιδευτικό κόσμο της Ευρυτανίας φτωχότερο.

Για το ΔΣ της ΕΛΜΕ Ευρυτανίας

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                                                                                            α.α.

Μαστροκώστας Κώστας                                               Πολλάκη Φανή    

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ