Placeholder

ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ

Υπουργείο: Μετεξεταστέα η Ν. Κεραμέως

« Eνημερώνουμε- την Ν. Κεραμέως- ότι στο υπουργείο κάνουμε δωρεάν μαθήματα για όσες και όσους έχουν δυσκολίες κατανόησης των θέσεων μας»
Δημοσίευση: 15/03/2019
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

"Αυτήν την φορά η κ. Κεραμέως έμεινε μετεξεταστέα και δεν φαίνεται να υπάρχουν πολλές ελπίδες για να προβιβαστεί: δεν κατάφερε να διαβάσει προσεκτικά και να κατανοήσει ένα σχέδιο που συζητείται εδώ και πολλούς μήνες".

Αυτό τονίζει το Γραφείο του υπουργού Παιδείας Κ. Γαβρόγλου, απαντώντας στην κριτική που άσκησε η τομάρχης παιδείας της ΝΔ Ν. Κεραμέως επί του σχεδίου του νέου συστήματος εισαγωγής στα ΑΕΙ και τις αλλαγές στο Λύκειο.

"Είναι απίστευτα τα ρητορικά σχήματα με τα οποία γίνεται προσπάθεια να κρυφτεί η άγνοια", τονίζει το γραφείο του υπουργού και σημειώνει: "Την ενημερώνουμε όμως  ότι στο υπουργείο κάνουμε δωρεάν μαθήματα για όσες και όσους έχουν δυσκολίες κατανόησης των θέσεων μας".

 

Σχόλια (11)

 
χαχαχα
15 Μαρ 2019 11:04

αχου, έχει και "χούμορ". εντάξει, όχι απλώς μας δουλεύουν , αλλά μας θεωρούν και πανηλίθιους. αυτό περίπου νοηματικώς δεν ψιθύριζε στον γάλλο ο πρωθυπουργός; καλά να πάθουμε. Α, κι εμείς παραδίδουμε μαθήματα δημοκρατικότητας, κοινής λογικής και διοικητικής πρακτικής σε εργαζόμενους στο εν λόγω υπουργείο.

 
Επίσης δωρεάν μαθήματα από την ΝΔ
15 Μαρ 2019 12:15

για ψυχολογική υποστήριξη και συμβουλευτική ανίχνευσης άλλων δραστηριοτήτων για όσους έγιναν ένα με την καρέκλα της εξουσίας κοντά στα πέντε χρόνια και αρνούνται να αποδεχτούν το μοιραίο νομοτελειακά πολιτικό τους τέλος.Επίσης προσφέρεται δωρεάν διαλυτικό κόλλας για να το χρησιμοποιήσουν για να ξεκολλήσουν από τις καρέκλες τους την ημέρα που θα παραδώσουν.Και είναι πολύ κοντά αυτή η μέρα.Το τέλος εγγίζει.Θρήνοι και κλαυθμοί θα ακούγονται στα γραφεία του Υπουργείου.

 
OK
15 Μαρ 2019 13:01

Ας απαντήσει ο κύριος Υπουργός στις δεκάδες ερωτήσεις βουλευτών για την διάλυση του ΣΑΕΠ εδώ και 4 χρόνια, και μετά ας κάνει υποδείξεις σε άλλους. Ερώτηση το πρόστιμο της ΕΕ για το θέμα του ΣΑΕΠ ποιος θα το πληρώσει;

 
Πλατάρος Γιάννης
15 Μαρ 2019 13:44

Θυμάμαι κι άλλους που είχαν αυτό το ύφος. Και την πάτησαν... Το ύφος πάει μαζί με την αλαζονεία της εξουσίας, την οποία όλοι φέρουν, λιγότερο ή περισσότερο, αναλόγως της προσωπικότητας ενός εκάστου.
Η αλήθεια όμως είναι αυτή που φαντάζονται οι περισσότεροι:
Η κα Κεραμέως, μπορεί ενδεχομένως σε προσωπικό επίπεδο να μην γνωρίζει κάτι από τις λεπτομέρειες του νόμου, (υπόθεση εργασίας) όμως είναι εκπρόσωπος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ενός θεσμού δηλαδή και έχει ένα κόμμα από πίσω της και ένα επιτελείο. Δεν φεύγει ανακοίνωση και δελτίο τύπου εική και ως έτυχεν . Είναι 99% ΒΕΒΑΙΟ ΘΕΣΜΙΚΩΣ, ότι δεν είναι στον αέρα. Ανακοινώνει, ό,τι ανακοινώνει και το Υπουργείο ανταπαντά «έλα να σου κάνω μάθημα, γιατί δεν το έμαθες καλά το μάθημά σου.
΄Τα παραπάνω είναι η σκιαγράφηση των γεγονότων.
Η αλήθεια όμως που είναι;
Τα παραπάνω γεγονότα, είναι συνήθη στον χώρο αντιπαράθεσης του ποδοσφαίρου.
Στην πολιτική ίσχυαν οι τύποι και τα προσχήματα. Τώρα αυτό αλλάζει... Επί Σύριζα.
Το Υπουργείο αν έβλεπε ένα ατόπημα της εκπροσώπου του τομέα Παιδείας της ΝΔ, θα έπρεπε να το θεωρήσει δώρο άνωθεν για πολιτική αξιοποίηση και να συντρίψει δι΄ επιχειρημάτων την ΝΔ. Να το θεωρήσεις ως πολιτική ευκαιρία αποκατάστασης της αληθείας που ευαγγελίζεται.
Ο μη ειδικός αναγνώστης μέλων ψηφοφόρος, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. Ο οπαδός «τα κατανοεί» όλα. Αυτό όμως θέλουμε ως πολιτικό ήθος; Δεν κολλάω στην οξύτητα της όποιας ανακοίνωσης, αλλά στην έλλειψη αντεπιχειρημάτων.
Όσοι πολίτες μπορούν -ακόμα- να σκέπτονται πρέπει αυτά να τα λάβουν ως ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ μιας κατάστασης που πρέπει να σταματήσουν με την ψήφο τους. Έχει μεγάλη γοητεία ο λαϊκισμός. Στο Υπουργείο Παιδείας όμως απαιτούμε ΛΟΓΟ. Επιχειρήματα, πειθώ, γεγονότα, σύγκριση, τεκμηρίωση.
Θέλω να πώ, ότι και ζώα να είμαστε θα δεχόμαστε προσβολή, διότι υπάρχουν και ζώα με ζηλευτή νοημοσύνη. Υπάρχουν και οι έχοντες οπτική του τύπου «αυτά τα λένε "για τους άλλους". Εμείς έχουμε νοημοσύνη και καταλαβαίνουμε τις ειδικές πολιτικές συνθήκες και δεν προσβαλλόμεθα διότι έτσι απαιτεί η πολιτική...»
Κάτι τέτοια δηλαδή που ρίχνουν νερό στο κρασί....
Η πραγματικότητα λέει ότι έχουμε νομοσχέδιο μείζονος σπουδαιότητας για τον Ελληνικό λαό και εκεί που ο πολίτης στήνει αυτί να ακούσει την πολιτική αντιπαράθεση θετικών και αρνητικών σημείων του νομοσχεδίου ακούει οπαδικό αντίλογο.
Προσωπικώς αρνούμαι να είμαι πρόβατο... Δεν πρέπει να μασάμε σανό....Ούτε να αγελοποιούμαστε. Ούτε να στεγαζόμαστε σε στάνες. Κι ούτε να παριστάνουμε τους αποστασιοποιημένους άγριους και να μεταβαίνουμε από την προβατοποίηση στις κατσίκες γιατί κι αυτές αγελαία ζώα είναι και τουλάχιστον έστω και λόγω Σαρακοστής δεν μασάνε ταραμά....

 
ΗΡΑ*
15 Μαρ 2019 14:28

Άντε τώρα να τον πάρεις στα σοβαρά αυτόν τον άνθρωπο... Να σχολιάσεις τι; Το μέγεθος της ανοησίας που εκστομίζει ή την αριστεροφανή έπαρσή του; Και λέω την "αριστεροφανή", γιατί κάποιος που είναι όντως αριστερός λόγω και έργω ΠΟΤΕ δε μιλάει έτσι. Έτσι μιλούν κυρίως οι απόφοιτοι της Μεγάλης Σχολής της Κωλοτούμπας...

 
ΑΛΛΕΡΓΙΚΟΣ ΣΤΟ ΣΑΝΟ
15 Μαρ 2019 15:41

#ΦΥΓΕΤΕ

 
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
15 Μαρ 2019 15:50

Η Κα Κεραμεως ως υπεύθυνη παιδείας της ΝΔ ασκεί κριτική στην τελική πρόταση του υπουργείου διότι θα επιθυμούσε το λύκειο με την τράπεζα θεμάτων από την Α Λυκείου με ότι αυτό συνεπάγεται. Όλοι μας θυμόμαστε τις χιλιάδες των μαθητών που απέτυχαν στις εξετάσεις το 2014 . Εντός του καλοκαιριού ο Κος Αρβανιτοπουλος άλλαξε τους όρους προαγωγής υπό το βάρος και το φόβο του ψηφοθηρικου κόστους. Αυτό το πρόγραμμα παιδείας κατέθεσε ξανά πριν 4 μήνες η ΝΔ. Συμπέρασμα : Στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί ........

 
Γκόου μπακ κύριε Γαβρόγλου
15 Μαρ 2019 21:38

Γκόου μπακ κ.Τσίπρα.
Γκόου μπακ αριστερή νομεκλατούρα του ΣΥΡΙΖΑ.
Η Ελλάδα δεν είναι πειραματόζωο σας.
Και προσοχή.Την ημέρα παράδοσης των καρεκλών σας να δεχτείτε με αξιοπρέπεια να αποχωρήσετε χωρίς κλάμματα,πανικό και δακρύβρεκτα σχόλια. Να παραδώσετε με τρέλλα και με κορδέλα .Ευθυτενείς χωρίς απελπισμένο βλέμμα.Η ΝΔ προσφέρει δωρεάν γραφείο δακρύων.

 
Αντώνης Λιάκος
15 Μαρ 2019 21:47

ο Γαβρόγλου είχε 3 πορίσματα
του Λιακου
του Γαβρόγλου
του Κουζέλη

τελικά υλοποιησε ...4ο πορισμα στη ληξη της θητειας του
χωρις βιβλια, επαγγελμματικο προσανατολισμο και προετοιμασία

και κανει μαθηματα σε άλλους

συνεντευξη απο τον Λιάκο θα πάρει το esos?

 
Οι δωρεάν προσφορές της ΝΔ στο Υπουργείο
16 Μαρ 2019 09:15

Η ΝΔ ευχαριστεί για τα δωρεάν μαθήματα και προσφέρει στους δωρητές:
1.Δωρεάν χαρτομάντιλα για την στιγμή της παράδοσης για να σκουπίζουν τα δάκρυα τους.
2.Δωρεάν ψυχολογική στήριξη για το σοκ και την κατάθλιψη που θα υποστούν μετά την παράδοση της εξουσίας.
3.Σε περίπτωση που δεν ξεκολάν από τις καρέκλες και γίναν ένα με το σώμα τους, θα διατίθεται δωρεάν κλαρκ μεταφοράς τους από το Υπουργείο
4.Δημιουργία ηχομονομένου γραφείου δακρύων και έκρηξης θυμού όπου θα μπορούν να κλαίνε ή να ξεσπάν τον θυμό τους μετά την παράδοση.
5.Προσφορά ειδικών για συμβουλές για το τι μπορούν να κάνουν μετά την παράδοση για να μην επανέλθουν στον παλιό τους εαυτό των καταλήψεων και των εσόδων.

 
Διας
17 Μαρ 2019 18:07

Τι να πει κανείς με τούτο τον υπουργό.Όσοι δεν συμφωνούν δεν τους κατανοούν.Η άγνοιά του για τα θέματα εκπαίδευσης είναι παροιμοιώδης.Η ιστορία,μετά που θα αποχωρήσει από υπουργός, θα αδυνατεί να καταγράψει τις γκάφες του.

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.