Placeholder

ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ

Στα “τρία” η ακαδημαϊκή κοινότητα του ΤΕΙ Δυτ. Ελλάδας για τη συγχώνευση με το Πανεπιστήμιο Πατρών

Δημοσίευση: 16/03/2019
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Στα “τρία”  φαίνεται πως έχει χωριστεί η ακαδημαϊκή κοινότητα στο ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας.

Α. Ο  Πρύτανης του ΤΕΙ Βασίλης Τριανταφύλλου “επαναστατεί” κατά των συγχωνεύσεων “Γαβρόγλου” και έχει σηκώσει Το “λάβαρο” της επανάστασης (Διαβάστε εδώ).

Β. Οι  Συνελεύσεις τριών Σχολών σήμερα αποφάσισαν να ταχθούν υπέρ των συγχώνευσης του Ιδρύματός τους με το Πανεπιστήμιο Πατρών

Γ.  Η Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών , κατά πλειοψηφία ζητά συγχώνευση με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (Διαβάστε εδώ)

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΠΟΦΆΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΣΧΟΛΩΝ

Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας

Η Συνέλευση της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας συνεδρίασε σήμερα, Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019, και ψήφισε ομόφωνα υπέρ του εγχειρήματος της συνέργειας μεταξύ του Πανεπιστημίου Πατρών και του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας και της πρότασης για την ίδρυση δύο νέων τμημάτων στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης Επιχειρήσεων:

1.    Τμήμα Διοίκησης Τουρισμού

2.    Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας

τα οποία θα προκύψουν από αναδιάρθρωση των τμημάτων της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας.

Τα γνωστικά αντικείμενα των προτεινόμενων νέων τμημάτων ανήκουν διεθνώς στην Πανεπιστημιακή εκπαίδευση και λειτουργούν συμπληρωματικά στα γνωστικά αντικείμενα των υπαρχόντων τμημάτων της Σχολής Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών, συμβάλλουν δε στην ενδυνάμωση της Σχολής σε επιστημονικό, αναπτυξιακό, εργασιακό και κοινωνικό επίπεδο στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

ΣΕΥΠ

Σήμερα Παρασκευή 15/3/2109 και ώρα 10:00 π.μ. συνήλθε η Γενική Συνέλευση της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας με 27 μέλη παρόντα στο σύνολο 29 μελών.

Τα μέλη της Συνέλευσης του Τμήματος αφού έλαβαν υπόψη τους τα εξής:

1.    Όλα τα Τμήματα της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας είναι υψηλής ζήτησης και με υψηλές βάσεις εισαγωγής. Οι πτυχιούχοι γίνονται δεκτοί για μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές σε αξιόλογα Πανεπιστήμια εντός και εκτός της Ελλάδας.  Για τους απόφοιτους που δεν ακολουθούν μεταπτυχιακές σπουδές, υπάρχει υψηλή απορροφητικότητα στην αγορά εργασίας.

2.    Οι επιστήμες της Κοινωνικής Εργασίας, Λογοθεραπείας, Νοσηλευτικής, Οπτικής & Οπτομετρίας και Φυσικοθεραπείας εντάσσονται στην Πανεπιστημιακή εκπαίδευση στις επιστημονικά αναπτυγμένες χώρες (Ευρωπαϊκές χώρες και Αυστραλία) ενώ στις ΗΠΑ οι αντίστοιχες σπουδές απαιτούν τουλάχιστον εξαετή συνολικά εκπαίδευση με μεταπτυχιακό ή κλινικό διδακτορικό. Επιπρόσθετα δεν ανήκουν στην τεχνολογική εκπαίδευση.

3.    Τα αντικείμενα των Τμημάτων δεν έχουν επικάλυψη με τα Τμήματα του Πανεπιστημίου Πατρών, αντιθέτως παρέχουν τη δυνατότητα συνεργειών διεπιστημονικής κλινικής εκπαίδευσης και έρευνας.

4.    Τις πρόσφατες ανακοινώσεις στον τύπο.

ΟΜΟΦΩΝΑ

θεωρούν ότι η μόνη ακαδημαϊκά ορθή και μακροπρόθεσμα βιώσιμη λύση είναι η ένταξη των Τμημάτων Λογοθεραπείας, Νοσηλευτικής, Οπτικής & Οπτομετρίας και Φυσικοθεραπείας σε ομώνυμα Τμήματα νέας Σχολής (Επιστημών Αποκατάστασης της Υγείας) στο Πανεπιστήμιο Πατρών και την ένταξη του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας στη Σχολή Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών.

Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής (Σ.ΤΕ.Γ. & ΤΕ.ΤΡΟ.Δ.)

Μετά από διαλογική συζήτηση η Γενική Συνέλευση της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής (Σ.ΤΕ.Γ. & ΤΕ.ΤΡΟ.Δ.)

ο μ ό φ ω ν α

1.    συμφωνεί στην ανάπτυξη συνέργειας του ΤΕΙ  Δυτικής Ελλάδας με το Πανεπιστήμιο Πατρών

2.    ζητεί τη δημιουργία Γεωπονικής Σχολής, αποτελούμενης τουλάχιστον από τα νυν  υπάρχοντα τμήματα της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής (ΣΤΕΓ & ΤΕΤΡΟΔ), όπως αυτά θα μετεξελιχθούν.  Όλα δε τα τμήματα της Σχολής να είναι χωρικά τοποθετημένα στο ίδιο campus

3.    ζητεί την ένταξη όλου του προσωπικού στα αντίστοιχα νέα τμήματα, με παράλληλη δυνατότητα κινητικότητας

Σχόλια (18)

 
ΔΕΠ
15 Μαρ 2019 19:45

ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΣΤΑ ΔΥΟ ΑΦΟΥ Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΛΕΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΤΕΙ (ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΤΟΥ)ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.ΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΟΡΘΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΝΟΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ?

 
ΔΕΠ
15 Μαρ 2019 20:48

Ανεξάρτητα από την επανάσταση του πρύτανη, οι 3 σχολές θα λειτουργήσουν στο Παν/μιο Πατρών και η ΣΤΕ στο Παν/μιο Πελοποννήσου. Έτσι δεν θα καταργηθεί καμία σχολή του ΤΕΙ, όπως πολύ θα ήθελαν ...

 
Άποψη
15 Μαρ 2019 22:24

Η ύπαρξη μίας πολυτεχνικής σχολής και μίας οιωνεί πολυτεχνικής σχολής στην ίδια πόλη, πόσο ορθολογική λύση είναι; Και πως εξασφαλίζεται ότι σε 1-2 χρόνια, η δεύτερη δεν θα μετακινηθεί κάπου αλλού, π.χ. στην έδρα του Παν/μιου Πελοποννήσου, με το επιχείρημα ότι η Πάτρα δεν είναι λογικό να έχει 2 πολυτεχνικές σχολές;

 
Καινοτομια
16 Μαρ 2019 00:09

Οπως θελουν οι σχολες, σωστος ο πρυτανης αλλα εκφραστηκε στο και πεντε και χωρις σχεδιο. Το campus στο κουκουλι σε ποιον θα καταληξει; Στο πατρων η στο πελοποννησου; Πρεπει να ληφθει υποψη στο νομοσχεδιο για να μην εχουμε συρματοπλεγματα στην πατρα, αφου ολα τα αλλα φαινονται συμφωνημενα. Ας αφησει το υπουργειο τους διοικητικους να επιλεξουν μεταξυ π.πατρων, π.πελοποννησου και ελευθερης μεταταξης για να ειναι ομαλη η λυση του ΤΕΙ

 
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΕΦΑΝΗΣ μέλος Ε.Τ.Ε.Π Σ.Τ.Ε.Φ
16 Μαρ 2019 08:45

Αξιότιμοι Συνάδελφοι.
Και οι δύο προτάσεις έχουν τα προβληματά τους.
Η πρώτη πρόταση όμως για "γενικό τμήμα" δεν δίνει διέξοδο στους φοιτητές μας για συνέχιση των σπουδών όσων επιθυμούν σε αντίστοιχα πανεπιστημιακά τμήματα με τους ίδιους όρους όπως έγινε σε άλλες συνέργειες.
Η δεύτερη πρόταση "συνέργεια με Παν. Πελοπονήσου" εξασφαλίζει αυτό κατά κύριο λόγο,καθώς και την συνέχεια της ΣΤΕ και μετεξελιξή της.
Σαφώς θα υπάρχουν προβλήματα.
Πιστεύω εδώ είμαστε να τα αντιμετωπίσουμε από κοινού και δεν σταματά η πορεία και η από κοινού συνεργασία με την κατάθεση ενός νομοσχεδίου.
Ο στόχος μας πρέπει να είναι η διατήρηση της Σχολής μας με τον ένα η τον άλλο τρόπο . Δυστυχώς δεν έχουν μείνει πολλές εναλλακτικές.

 
Μέλος ΔΕΠ
16 Μαρ 2019 09:45

Η αλήθεια είναι ότι η ακαδημαϊκή κοινότητα του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας είναι στα δύο και όχι στα τρία. Στο τρίτο είναι ο Πρύτανης μόνος του ο οποίος είναι ο μόνος που πιστεύει ότι το ΤΕΙ πρέπει να μεινει μόνο του "Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδας". Σε αυτό δεν τον έχει υποστηρίξει κανεις απολύτως. Το "λάβαρο της επαναστασης" σηκώθηκε απο τον Πρύτανη και μόνο μολις μία βδομάδα πριν (γιατί άραγε;)

 
Τα 3 είναι 2!!!
16 Μαρ 2019 09:53

Δεν υπάρχει 3! Ούτε μία απόφαση συλλογικού οργάνου υποστηρίζει άποψη πρύτανη ότι το τει πρέπει να γίνει πανεπιστήμιο. Λάβαρο επανάστασης θυμήθηκε να υψώσει μια βδομάδα πριν. Όλες οι αποφάσεις οργάνων λένε για Πάτρα και υπάρχει μια μόνο της Στε με 22-11 που λέει για Πελοπόννησο. Οι Ηλεκτρολόγοι λένε για Πάτρα όλοι και κάνεις δεν λέει "λαβαρα"!!!!

 
ΔΕΠ
16 Μαρ 2019 11:09

Την αρνηση που διατυπωσε ομοφωνα η ΓΣ του Τμηματος των Ηλεκτρολογων Μηχανικών ΤΕ για την συγχωνευση με τον Παν Πελοπ γιατι δεν την αναφερετε
?
https://www.esos.gr/arthra/61735/tmima-ilektrologon-mihanikon-te-eimaste...

Το προβλημα εγκυροτητας της συνελευσης της ΣΤΕ στην οποία η ημερησια διαταξη περιελάμβανε άλλα θεματα αλλα ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ μπηκε ΑΙΦΝΙΔΙΩΣ το θεμα για Πελοποννησο και καπελωσε κυριολεκτικα την ΣΤΕ με μια ευκαιριακή πλειοψηφία 22 μελών στα 54 συνολικά ?

Κυριοι αυτο το θεμα ειναι πολυ σοβαρό για να αποκρυβεί !

 
ΔΕΠ
16 Μαρ 2019 11:26

Όλες οι σχολές επιθυμούν συγχώνευση με το Πανεπιστήμιο Πατρών. Ακόμη και ένα μεγάλο μέρος της ΣΤΕ, που εμφανίστηκε διχασμένη, θέλει αυτή τη συγχώνευση. Ένα Τμήμα της ΣΤΕ ψήφισε ξεκάθαρα την επιθυμία του για το Πανεπιστήμιο Πατρών. Θα διασπαστεί και η ΣΤΕ; Τελικά φαίνεται ότι μόνο 23 μέλη ΔΕΠ επί του συνόλου του ΤΕΙ είναι αρνητικά προς την λύση του Παν. Πατρών. Όλα τα υπόλοιπα μέλη (μαζί με τους διοικητικούς υπαλλήλους, ΕΤΕΠ, κλπ) επιθυμούν την λύση αυτή. Ο κ. Υπουργός πρέπει να ακολουθήσει την μόνη λογική λύση, που λέει ότι πρέπει να γίνει ό,τι έγινε με τα άλλα ΤΕΙ, όπως π.χ. στο Παν. Θεσσαλίας. Όλο το ΤΕΙ στο Παν. Πατρών, αλλιώς θα υπάρξουν μεγάλα προβλήματα. Όσο το καθυστερεί τόσο τα πράγματα γίνονται δυσκολότερα.

 
ΣΤΕ
16 Μαρ 2019 13:54

Όλες οι Σχολές επιθυμούν τη συνένωση με το Παν. Πατρών. Το Παν. Πελοποννήσου το επιθυμούν μόνο 23 μέλη ΔΕΠ που αποτελεί ένα μικρό ποσοστό του ΤΕΙ. Ακόμη και η απόφαση της ΣΤΕ για πιθανή συνένωση με το Παν. Πελοποννήσου πάρθηκε χωρίς να έχουν ενημερωθεί τα μέλη της ότι τίθεται τέτοιο ζήτημα, ώστε να πάνε να ψηφίσουν. Πρέπει επιτέλους να παρθεί η μόνη λογική απόφαση και να προχωρήσει συνολικά η συνένωση με το Παν. Πατρών χωρίς άλλη καθυστέρηση. Οτιδήποτε άλλο θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα.

 
Μια λύση
16 Μαρ 2019 16:31

Από την στιγμή που το Παν. Πατρών δεν δέχεται την συγχώνευση, η δημιουργία 5ετης Πολυτεχνική Σχολή στην Πάτρα υπαγόμενη στο Παν.Πελοποννήσου με κατοχύρωση επαγγελματικών δικαιωμάτων σε εύλογο χρονικό διάστημα (όπως και για όλες τις συγχωνευμένες σχολές της Ελλάδος) είναι η καλύτερη λύση!!!

Αυτό θέλει η πλειοψηφια των φοιτητων της ΣΤΕ όπως ορθά επισύμανε ο Κος @ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΕΦΑΝΗΣ .

 
Κοντόφθαλμη απόφαση
16 Μαρ 2019 16:32

Όποιος νομίζει ότι η λύση της ΣΤΕ για το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου είναι βιώσιμη, ας το σκεφτεί λίγο καλύτερα. Σε λίγα χρόνια θα βρεθεί η σημερινή ΣΤΕ στην Τρίπολη με μαθηματική ακρίβεια. Αν αυτός είναι ο στόχος μια χαρά, αν απλά θέλει κανείς να αποφύγει το γενικό Τμήμα μάλλον κοντόφθαλμα βλέπει τα πράγματα. Όσο για τον Πρύτανη, δεν υποστηρίζονται οι απόψεις του από ΚΑΜΙΑ Σχολή του Ιδρύματος. Καιρός να το δεχτεί και να διεκδικήσει την καλύτερη συνένωση με το Πανεπιστήμιο Πάτρας γιατί είναι η μόνη εξουσιοδότηση που έχει λάβει από το Ίδρυμα.

 
συνέργεια
16 Μαρ 2019 16:36

από τη στιγμή που η συνέργειες θα προχωρήσουν στα 8 εναπομείναντα ΤΕΙ και θα ληφθούν υπόψη οι γνώμες ''από κάτω'' αν δεν υπάρχουν ενστάσεις από τα παν. Πατρών και Πελοποννήσου θα πρέπει το υπουργείο να προχωρήσει στον σχεδόν διαμορφωμένο χάρτη στη δυτική Ελλάδα ως εξής:

Μεσολόγγι: Παν. Πατρών - Γεωτεχνική - Γεωπονική 2 ή 3 τμήματα

Αγρίνιο: Παν. Πατρών ως έχει

Ναύπακτος: τμήμα του Παν. Πατρών (1)

Πάτρα (Κουκούλι): Σχολή Τεχνολογίας με τα τμήματα που πρότεινε η συνέλευση της ΣΤΕ που θα ανήκει στο Παν. Πελοποννήσου

Πάτρα (Ρίο): Νομική σχολή με το ένα τμήμα και ότι άλλο τμήμα δώσει το υπουργείο καθώς και τα νέα τμήματα μετεξελίξεις των τμημάτων (2 Τουρισμού και Διοικητικής επιστήμης και τεχνολογίας) της ΣΔΟ και της ΣΕΥΠ (επίσης 2 Νοσηλευτικη - Λογοθεραπεία)

Αίγιο: Οπτική και Φυσικοθεραπεία Παν. Πατρών

Αμαλιάδα: Τμήμα (1) του Παν. Πατρών ίσως σχετικό με Γεωπονία

Πύργος: σχολή Πολιτισμού με 2(;) τμήματα

Φαίνονται να ικανοποιούνται όλοι και κυρίως το μεγάλο αγκάθι της ΣΤΕ που θα συνεχίσει να υφίσταται σαν μετεξέλιξη του ΤΕΙ. Εδώ η Κρήτη γέμισε πανεπιστήμια και ολόκληρη δυτική ελλάδα, 2 ώρες από την Αθήνα δεν θα είχε μια σχολή τεχνολογίας;

 
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΕΦΑΝΗΣ E.T.E.Π ΣΤΕΦ
16 Μαρ 2019 16:58

@ΔΕΠ
Το Γενικό Τμήμα το θεωρήτε συνένωση;Ποια επιστήμη θα θεραπεύει;Τι ημερομηνία λήξης θα έχει; Γιατί μετά το τέλος της μεταβατικότητας δεν θα υπάρχει ΣΤΕΦ.
Σε εξι χρόνια που θα τελειώνει η μεταβατικότητα αυτή η περίοδος θα έχει ξεχαστεί και πολλά άλλα σίγουρα.
Δεν διαφωνώ στην συνένωση με το Πανεπιστήμιο Πατρών εάν δίνει συνέχεια στην Σχολή μας (δηλαδή δημιουργία νέων τμημάτων με ένταξη προσωπικού και φοιτητών).
Από ότι ξέρω όμως κάτι τέτοιο δεν το δέχετε το Πανεπιστήμιο Πατρών.
Ποιο Πανεπιστήμιο το δέχετε;Πόσες είναι οι εναλλακτικές;
Γνώμη έχουν και οι ΔΕΠ και οι ΕΤΕΠ και οι ΔΕ και οι Φοιτητές....

 
Επισκέπτης Καθηγητής
16 Μαρ 2019 19:07

Θερμά συγχαρητήρια στον κ. Πρύτανη του ΤΕΙ που ακόμα και την ύστατη ώρα, κρατάει τις απόψεις και τις θέσεις του και δεν τις ανταλλάσσει...πάνω ή κάτω από το τραπέζι !

Λίγοι οι ρομαντικοί και οι οραματιστές στις ημέρες μας...

 
ΔΕΠ
17 Μαρ 2019 16:00

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ @ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΚΑΘΗΓΗΤΗ:
ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΑΠ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ!ΤΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΛΑΒΑΡΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣΑΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΟΛΗ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ!!ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙ...

 
George
17 Μαρ 2019 22:21

Μια από τις πιο βασικές σχολές σε όλα τα αστικά κέντρα και πανεπιστήμια είναι η Λογιστική και Χρηματοοικονομική. Δυστυχώς το τμήμα αυτό καταργείται! Σε ποια σχολή οι φοιτητές θα κάνουν εργαστήρια με πραγματικά δεδομένα λογιστικού και Χρηματοοικονομικού χαρακτήρα, όπως γινόταν μέχρι τώρα και μπορούσαν να απασχοληθούν με σχετική ευκολία στις απαιτήσεις των επιχειρήσεων;;οι σχολές Οικονομικών και Διοίκησης Επιχειρήσεων δεν καλύπτουν αυτές τις ανάγκες...άρα η Δυτική Ελλάδα δεν βγαζει λογιστες...συγχαρητήρια στη διοίκηση του ΤΕΙ, του Πανεπιστημίου και του Υπουργείου. Κανένα μέλλον στην εκπαίδευση του τόπου...

 
Επισκέπτης Καθηγητής
18 Μαρ 2019 14:36

@ ΔΕΠ:

Ο καθένας μας, μπορεί να έχει τις απόψεις του. Άλλοι γράφουν με μικρά, άλλοι με κεφαλαία, αλλά η ιστορία με μοναδικό τρόπο...

Ζητώ συγνώμη, εάν σας έθιξα προσωπικά...

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

e-epimorfosi.aegean