Placeholder

ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ

Οι προκηρύξεις για τις 116 θέσεις Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων υποψηφιότητας ξεκινά στις 19 Μαρτίου 2019 και λήγει στις 2 Απριλίου 2019, ώρα 15.00
Δημοσίευση: 18/03/2019
Υπουργείο παιδείας
Alt Text: 
Υπουργείο παιδείας
Title Text: 
Υπουργείο παιδείας
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Εκδόθηκαν σήμερα από το υπουργείο Παιδείας οι δύο προκηρύξεις για τις 116   θέσεις   Διευθυντών   Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

1. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΈΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

2. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΈΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ   ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων υποψηφιότητας ξεκινά στις 19 Μαρτίου 2019  και λήγει στις  2  Απριλίου 2019, ώρα 15.00 

Οι νέοι Διευθυντές που θα επιλεγούν θα τοποθετηθούν την 31η Ιουλίου και η θητεία τους θα λήξει σε τρία χρόνια.

Σχόλια (29)

 
Πλατάρος Γιάννης
18 Μαρ 2019 14:19

Σπεύδουμε να υποβάλλουμε αίτηση, γνωρίζοντας κάλλιστα παντός άλλου, ότι δεν επαρκεί ο χρόνος για άριστα προετοιμασμένο φάκελλο και για υποψηφίους που έχουν ευχέρεια στις ΤΠΕ
Το σύστημα βγάζει ως μήνυμα
« Δεν μπορείτε να υποβάλετε αίτηση. Για ήδη υποβληθείσα αίτηση μεταβείτε στο Ιστορικό Αιτήσεων.»
Ελπίζω να επιλυθεί από το help Desk όπου υποβάλαμε αίτημα.
Ευχαριστούμε πολύ.

 
Στράτος
18 Μαρ 2019 14:39

Όπου να ΄ναι ξεκινούν και οι αιτήσεις συνταξιοδότησης. Μήπως μερικοί από όσους σκέφτονται να κάνουν αίτηση για Διευθυντές Εκπαίδευσης ώστε να επιλεγούν σε μία ακόμη θέση ενώ τα χρονάκια τους έχουν πλέον περάσει από τα 60, θα ήταν καλύτερο να υποβάλλουν αίτηση συνταξιοδότησης αντί αίτησης για θέση ευθύνης;

 
ΤΡΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
18 Μαρ 2019 15:56

1.Δεν αναγράφει το όριο των δυο θητειών για τους ήδη υπηρετούντες Διευθυντές Εκπαίδευσης.Αυτό υπάρχει στον νόμο τ5ων επιλογών που ψηφίοστηκε από την Βουλή αλλά απαλείφτηκε εδώ χωρίς να ψηφιστεί η σχετική τροπολογία από την Βουλή.Το κατά πόσο είναι συνταγματικό και νόμιμο μάλλον θα το κρίνουν τα δικαστήρια,και η ΝΔ που θα αναλάβει τον Οκτώβριο.
2.Οι δηλώσεις προτίμησης προηγούνται των συνεντεύξεων.Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ του 2007 που το ίδιο έγινε τότε με τις επιλογές Διευθυντών Σχολείων αποτελεί την κορωνίδα της αναξιοκρατίας και αδιαφάνειας.Ξέρουμε όλοι ότι αν ξέρεις από πριν την συνέντευξη τις προτιμήσεις καθορίζεις και το αποτέλεσμα.Απορώ γιατί δεν διαμαρτύρονται το άλλα κόμματα,η ΟΛΜΕ και η ΔΟΕ.Για τον ΣΥΡΙΖΑ φυσικά είναι άλλη μια κωλοτούμπα.Το συνηθίζουν άλλωστε.
3.Οι επιλογές γίνονται σε συνταγματικό χρόνο και σχεδόν παραμονές εκλογών,κάτι που δεν έχει ξαναγίνει.Είναι οι τελευταίες θέσεις ευθύνης που καλύπτει αυτή η κυβέρνηση πριν τις εκλογές.Θα τις αποδεχτεί η ΝΔ;Έχει ενδιαφέρον η απάντηση της.Εξ άλλου το κώλλυμα συμμετοχής ένα χρόνο πριν την σύνταξη αφορά πλέον όσους είναι 66 χρονών.Υπάρχουν τέτοιοι εκπαιδευτικοί;

 
Όλοι οι Σχολικοί Σύμβουλοι που κόπηκαν λόγω του κόφτη
18 Μαρ 2019 17:08

να κάνουν αίτηση για διευθυντές ώστε να ξανακοπούν βάσει νόμου. Ο νόμος θα βγει αντισυνταγματικός σε λίγο καιρό για τις επιλογές των ΣΣ, άρα των Περιφερειακών Διευθυντών και κατά συνέπεια και για αυτές των Διευθυντών Εκπαίδευσης και έτσι θα μείνουν με τη χαρά τα δικά μας παιδιά.

 
Γιώργος
18 Μαρ 2019 17:20

Δύο παρατηρήσεις:
1) Οι Διευθυντές Εκπαίδευσης και κυρίως οι Περιφερειακοί Διευθυντές θεωρούνται "πολιτικά πρόσωπα". Κακώς, κάκιστα, γιατί θα έπρεπε να είναι προσοντούχοι και άξιοι δημόσιοι υπάλληλοι που υπηρετούν σωστά και αντικειμενικά (εδώ είναι το πρόβλημα) την υπηρεσία, εφαρμόζουν κατά γράμμα τις εγκυκλίους και αντιμετωπίζουν το ίδιο ΟΛΟΥΣ τους υφισταμένους τους. Στην πραγματικότητα, αυτό δεν ισχύει και όλοι το γνωρίζουμε αλλά θεωρούμε "φυσικό" να επιλέγονται με κομματικά κριτήρια κυρίως δια μέσου των "συνεντεύξεων". Το ίδιο θεωρούν και οι συνδικαλιστές (κομματικοί γαρ) και για αυτό παραμένουν, κατά βάσιν, απαθείς στις διαδικασίες. Είναι λοιπόν ηθικό, κοντά στο χρόνο των εκλογών (έστω και αν γίνουν τον Οκτώβριο), η κυβέρνηση να προσπαθεί να "φυτέψει" τους εκλεκτούς της και τους δώσει "προίκα" στην επόμενη;
2) Από τα σχόλια που διαβάζω για το θέμα, παρατηρώ ότι κάποιοι δεν έχουν κάνει καθόλου (μα καθόλου) την αυτοκριτική τους. Μου θυμίζουν την αρχαία ρήση: "Ανθρώπων έκαστος δύο πήρας φέρει, την μεν έμπροσθεν, την δε όπισθεν, γέμει δε κακών εκατέρα. Αλλά η μεν έμπροσθεν αλλοτρίων, η δε όπισθεν των αυτών του φέροντος. Και δια τούτο οι άνθρωποι τα μεν εξ αυτών κακά ουχ ορώσι, τα δε αλλότρια πάνυ ακριβώς θεώνται".

 
Νόμος 4547/12.06.2018,άρθρο 30,παρ 3
18 Μαρ 2019 17:24

3.Με εξαίρεση....δεν επιτρέπεται η επιλογή για τρίτη διαδοχική θητεία ,ύστερα από τη ολοκλήρωση δυο(2) συνεχομένων θητειών πλήρων διδακτικών ετών σε όμοια θέση στελέχους της εκπαίδευσης.
ΑΥΤΟ ΨΗΦΙΣΕ Η ΒΟΥΛΗ .ΠΟΤΕ ΨΗΦΙΣΕ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΥΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ ΔΥΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΘΗΤΕΙΕΣ; ΠΟΤΕ .ΑΡΑ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΠΑΤΕΙ ΨΗΦΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΟΜΟ.

 
Ο Στράτος όπως συνήθως έχει δίκαιο.
18 Μαρ 2019 17:46

Αλλά το θέμα δεν είναι να είναι ο υποψήφιος πάνω από 60 ετών αλλά να έχει 38 με 39 χρόνια υπηρεσία και να είναι στην ίδια θέση στελέχους.Έτσι είναι οι περισσότεροι Διευθυντές σχολείων,πρώην Σχολικοί Σύμβουλοι και νυν Συντονιστές,και οι περισσότεροι Διευθυντές Εκπαίδευσης.Το Υπιυργείο έχει τα στοιχεία και το ξέρει καλύτερα .Τώρα αν ξαναγίνουν οι ίδιοι,όπως και με τους Συντονιστές,θα έχουν με τα τρία χρόνια 41 με 42 χρόνια υπηρεσίας.Αν ήταν σε τάξη θα κάθονταν τόσο στην υπηρεσία ή θα έφευγαν στα 35 χρόνια;Έχουμε φτάσει στο σημείο πολλοί τα μισά τους χρόνια υπηρεσίας να είναι σε διάφορες θέσεις στελεχών.Θα μπορούσε λοιπόν το Υπουργείο να πει ότι μπορούν να είναι υποψήφιοι όσοι έχουν το πολύ 32 με 33 χρόνια υπηρεσίας που αν επιλεγούν θα έχουν 35-36.Φτάσαμε στο σημείο στα στελέχη της εκπαίδευσης να κυριαρχεί η με χρόνια υπηρεσίας γεροντοκρατία ,χωρίς ελπίδα ανανέωσης του στελεχειακού δυναμικού.Έλεος πια.

 
ΑΡΤΕΜΙΟΣ
18 Μαρ 2019 18:30

Αίτηση Διευθυντών Εκπαίδευσης
Δεν μπορείτε να υποβάλετε αίτηση. Για ήδη υποβληθείσα αίτηση μεταβείτε στο Ιστορικό Αιτήσεων. Τ λόγια είναι περιττά!!!!!

 
Πλατάρος Γιάννης
18 Μαρ 2019 18:37

@Στράτος
Αγαπητέ Στράτο, έχουμε 7 χρόνια ακόμα για συνταξιοδότηση. Επισήμως, διότι με την σύνδεση με το προσδόκιμο, βάσει μνημονιακής ψηφισθείσας επιταγής θα πάει στα 72. (+5, να το έχετε υπ΄όψιν όλοι) Ζωή να έχουμε όλοι, να τερματίσουμε ευδοκίμως έστω και άνευ συντάξεως. Είναι γεγονός, ότι προσπαθούμε συνεχώς στην δια βίου εκπαίδευση και κατάρτιση και προσθέτουμε κατά το δυνατόν στα Ακαδημαϊκά μας προσόντα.
Το σχόλιο που έκανες Στράτο δεν είναι απλώς δηκτικό, αλλά ρατσιστικό και καταδεικνύει ότι δεν διέπεσαι από πολιτική ορθότητα αλλά και από ουσία αξιοκρατική, καθώς όλοι κρινόμαστε στον στίβο των εμπειριών και των προσόντων, ανεξαρτήτως ηλικίας. Ξέρω ότι είσαι οπαδός της αξιοκρατίας ανεξαρτήτως ηλικίας. Σου ξέφυγε το σχόλιο από το έρκος οδόντων. Επίσης μπορούμε να είμαστε δίκαιοι. Δεν γίνεσαι ξαφνικά δίκαιος ή ευφυής ή ύπουλος ή καταχθόνιος ή φιλότιμος. Αυτά ή τα έχεις ή δεν τα έχεις. Μάλιστα αν είσαι και μεγάλος ηλικιακά, κατά κανόνα δεν αλλάζεις ...

 
ΠΑΧΥΛΟΣ ΜΙΣΘΟΣ
18 Μαρ 2019 18:51

@Στράτος

Θα μας ταΐζεις εσύ με τον παχυλό μισθό σου; Με σύνταξη πείνας ποιός βγαίνει;

 
Εκεί στην ΝΔ ακούει κανείς;Η κα Κεραμέως ίσως;
18 Μαρ 2019 19:46

Οι επιλογές Διευθυντών Εκπαίδευσης είναι οι τελευταίες που γίνονται για στελέχη της εκπαίδευσης.Έχουν γίνει οι ΣΕΕ,οι Περιφερειακοί τώρα,καλύφτηκαν όλες οι θέσεις επιτροπών εντός και εκτός χώρας.Δημιουργήθηκαν νέες επιτροπές,τελειώνουν και οι Γραμματείς.Οι ΔΕ είναι η τελευταία τρύπα που κλείνουν και όλες κοντά στις εκλογές.Αντιλαμβάνεσθε τί γίνεται ή όχι;.Θα είστε κυβέρνηση με όλα τα στελέχη του Υπουργείου νεοδιορισμένα ως το 2022 από τον ΣΥΡΙΖΑ.Θα σας θυμίσω ότι ο Τσίπρας δεν θα το επέτρεπε ποτέ και για αυτό κυβερνάει πάνω απο 4 χρόνια.Κα Κεραμέως αν δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε στα καθήκοντα σας σαν τομεάρχης Παιδείας και δεν αντιλαμβάνεσθε τι γίνεται γύρω σας παραιτηθείτε.Εκτός και αν γίνονται αυτά με την συναίνεση σας,που πρέπει να προβληματίσει τους ψηφοφόρους σας.

 
Στράτος
18 Μαρ 2019 20:48

Σε email που εστάλη στις Διευθύνσεις από το Τμήμα Δ΄ Στελεχών του ΥΠΠΕΘ αναφέρετε ότι "Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων υποψηφιότητας ξεκινά στις 19 Μαρτίου 2019 και λήγει στις 2 Απριλίου 2019, ώρα 15.00".

Επομένως, κ. Πλατάρο και άλλοι αγωνιούντες, από αύριο οι αιτήσεις.

 
Στράτος
18 Μαρ 2019 20:51

@Ο Στράτος όπως συνήθως έχει δίκαιο.

"γεροντοκρατία"! Πολύ καλό! Αποτυπώνει γλαφυρά την πραγματικότητα!

 
Βill
18 Μαρ 2019 22:39

Βάλε και το 1 μόριο για κάθε χρονο διδακτικης, πέραν των 10, τα πτυχία γίνονται "φτερό στον άνεμο".

 
ΑΡΤΕΜΙΟΣ
19 Μαρ 2019 11:54

Τελικά θα ισχύσει ο κόφτης των δύο θητειών για τους διευθυντές εκπαίδευσης αυτή την φορά;

 
Με τις 2 συνεχόμενες θητείες των ΔΕ Υπουργέ;
19 Μαρ 2019 13:09

Γιατί δεν γράφετε ότι εξαιρούνται λόγω του δικού σας νόμου οι Διευθυντές Εκπαίδευσης που έχουν δυο συνεχόμενες θητείες;Να σας θυμίσω ότι είναι από το 2010 στην ίδια θέση; Περάσατε τροπολογία στη Βουλή για να μην ισχύσει;Αν δεν το κάνατε δεν είναι νόμιμη η προκήρυξη.Πάντα οι ίδιοι και οι ίδιοι.Το ίδιο σας τον νόμο με την δική σας υπογραφή δεν σέβεστε;

 
χαχαχα
19 Μαρ 2019 14:08

ούτως ή άλλως γίνεται παραπομπή στον εν λόγω νόμο , οπότε δεν φαντάζομαι να μην ισχύσει ο κόφτης... να είπαν να το περάσουν ντούκου; δεν φαντάζομαι. (γίνεται ήδη σούσουρο, θα πέσει και καμμιά ένσταση και όλα καλά).

 
Μιχάλης
19 Μαρ 2019 14:47

Προφανώς ο κόφτης των 2 θητειών δεν ισχύει γιατί ο νόμος δεν έχει αναδρομική ισχύ.

 
Lucretia
19 Μαρ 2019 15:25

"γεροντοκρατία"! Πολύ καλό! Αποτυπώνει γλαφυρά την πραγματικότητα!
Βάλε και το 1 μόριο για κάθε χρονο διδακτικης, πέραν των 10, τα πτυχία γίνονται "φτερό στον άνεμο".
Συμφωνώ απόλυτα! Είναι μια πραγματικότητα εδώ και χρόνια.....

 
ΑΛΛΕΡΓΙΚΟΣ ΣΤΟ ΣΑΝΟ- Καθηγητής Πανεπιστημίου LIDL-SYRIZA
19 Μαρ 2019 16:46

"Οι αιτήσεις για τη συμμετοχή στη διαδικασία επιλογής υποβάλλονται, μαζί με τα αναγκαία δικαιολογητικά, εντός δεκαπέντε (15) ημερών από την έκδοση της παρούσας."

 
@ΔΟΕ +ΟΛΜΕ και Γαβρόγλου.
19 Μαρ 2019 17:09

Για τις δηλώσεις προτίμησης ΠΡΙΝ την συνέντευξη για τους Διευθυντές Εκπαίδευσης έχετε κάτι να πείτε; Όχι κάτι το διαφορετικό.Επαναλάβετε την ίδια θέση που είχατε το 2007 για τους Διευθυντές Σχολείων που έγινε το ίδιο.Μην αλλάξετε καν την διατύπωση αλλά μόνο το όνομα της κυβέρνησης.Αυτό αρκεί.Αναρωτιέμαι δε μήπως ο Γαβρόγλου αυτό με τον αποκλεισμό μετά τις δυο θητείες
που δεν το γράφει στην πρόσκληση το κάνει επίτηδες για να ακυρωθούν οι επιλογές στα δικαστήρια,γιατί αν δεν ψηφίσει την σχετική αναστολή της διάταξης η Βουλή οι επιλογές είναι άκυρες.

 
@Με τις 2 συνεχόμενες θητείες των ΔΕ Υπουργέ;
19 Μαρ 2019 18:45

Δεν το καταλάβατε ???? Αν οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ επιμείνουν σε 2 θητείες θα βγει αντισυνταγματική η επιλογή.

ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Αρθρο 5: (Ελεύθερη ανάπτυξη της προσωπικότητας, προσωπική ελευθερία)

1. Kαθένας έχει δικαίωμα να αναπτύσσει ελεύθερα την προσωπικότητά του και να συμμετέχει στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της Xώρας, εφόσον δεν προσβάλλει τα δικαιώματα των άλλων και δεν παραβιάζει το Σύνταγμα ή τα χρηστά ήθη.

Ας τολμήσουν να το κάνουν.....

 
Στράτος
19 Μαρ 2019 22:12

Αύριο, 20 Μαρτίου λήγουν οι συνεντεύξεις των υποψηφίων Περιφερειακών Διευθυντών Εκπαίδευσης σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα (*)
Επειδή πολλοί από αυτούς οι οποίοι δεν θα επιλεγούν τελικά ενδιαφέρονται και για τις θέσεις Διευθυντών Εκπαίδευσης θα ήταν χρήσιμο να ανακοινωθούν το συντομότερο τα ονόματα των νέων Περιφερειακών ώστε οι νέοι Περιφερειακοί να μην υποβάλλουν τώρα αιτήσεις και όσοι δεν γίνουν Περιφερειακοί, εφόσον ενδιαφέρονται, να υποβάλλουν εγκαίρως τις αιτήσεις τους.

Υ.Γ.: Προς τον Γιάννη Πλατάρο δεν έχω κάτι άλλο να απαντήσω παρά να του ευχηθώ Καλή επιτυχία!
________________
(*) https://www.esos.gr/arthra/61570/xekinisan-oi-synenteyxeis-ton-ypopsifio...

 
ΑΡΤΕΜΙΟΣ
19 Μαρ 2019 23:24

Τι θα γίνει τελικά με τις (2) διαδοχικές θητείες στην ίδια θέση στον ίδιο νομό; Ας απαντήσει κάποιος.

 
@Στράτο
20 Μαρ 2019 01:59

έλα, ρε Στράτο τώρα με τις υποδείξεις για επιτάχυνση (νταξ' θα τα βγάλουν πόσο μαγείρεμα να πέσει πια , ό,τι έγινε έγινε) . αλλά τι πειράζει να γίνουν εκ του περισσού αιτήσεις και όπου κάτσει η μπίλια; θεσάρες είναι, δεν παίζουμε με αυτά.

 
Μη υποψήφιος Διευθυντής Εκπαίδευσης
20 Μαρ 2019 02:42

@Στράτος.Στις 13 θέσεις των Περιφερειακών κόλλησες ενώ οι υποψήφιοι θα είναι χιλιάδες;(πάμε και σε στοίχημα).Εξ άλλου ήδη έχει διαρρεύσει ποιοι θα γίνουν Περιφερειακοί ή αμφιβάλλεις για αυτό;Παρατηρώ ότι οι ίδιοι υποψήφιοι καταθέτουν αιτήσεις για οποιαδήποτε θέση.Για Περιφερειακοί ήταν υποψήφιοι Συντονιστές που γίναν πριν λίγους μήνες και Διευθυντές Εκπαίδευσης.Την θέση σου δεν είπες για τις δηλώσεις προτίμησης πριν την συνέντευξη που θα κρίνουν και το αποτέλεσμα.Είχε γίνει μια φορά το 2007 επί Καραμανλή και χάλασε ο κόσμος.Τώρα ξαναγίνεται το ίδιο επί Τσίπρα και επικρατεί απόλυτη ησυχία.Αφού λοιπόν μόνο αυτοί οι δυο το έκαναν ισχύει το τι Καραμανλής , τι Τσίπρας. Ούτε για το όριο των δυο θητειών που ...παραλήφθηκαν(;) στην πρόσκληση σχολίασες.Ήταν αβλεψία ή εσκεμμένο λάθος και γιατί;Καθίσταται άκυρη η πρόσκληση για ΔΕ;Αν είναι πάντως χιλιάδες οι υποψήφιοι μέχρι να ελεχθούν κλπ οι αιτήσεις θα πάει μετά τις ευρωεκλογές.Και καλοκαίρι οι συνεντεύξεις σε άλλο πολιτικό κλίμα.

 
Διευθυντές εκπαίδευσης
20 Μαρ 2019 11:38

Σήμερα που μπήκα να δω την αίτηση στην ιστοσελίδα του Υπουργείου δεν υπάρχει τίποτα.Γιατί;

 
@Στράτο;
20 Μαρ 2019 12:23

Ακούγεται ότι το υπουργείο θα ανακαλέσει την προκήρυξη για Διευθυντές Εκπαίδευσης λόγω της παράληψης των δυο θητειών.Μια ένσταση να γίνει ανατρέπονται όλα.Αληθεύει;

 
Γ.Μ Εκπαιδευτικός ΠΕ04.01
22 Μαρ 2019 23:18

"Εκπαιδευτικοί που έχουν ολοκληρώσει δυο (2) συνεχόμενες θητείες πλήρων διδακτικών ετών σε θέση Διευθυντή Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δεν επιτρέπεται να υποβάλουν αίτηση υποψηφιότητας για τρίτη διαδοχική θητεία σε θέση Διευθυντή Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αντίστοιχα." Σύμφωνα με το παραπάνω δεν έχω δικαίωμα υποβολής αίτησης για 3η διαδοχική θητεία;

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

e-epimorfosi.aegean