Πρυτανικές εκλογές στο Παν. Δυτ. Αττικής στις 14 και 15 Μαΐου

20/03/2019

Ενημερώθηκε: 20/03/2019, 18:17

Άκουσε το άρθρο

Το διήμερο 14 και 15 Μαίου θα διεξαχθούν οι Πρυτανικές εκλογές στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑΔΑ).

Αυτό αποφάσισε η Διοικούσα Επιτροπή του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Πρόκειται για τις πρώτες Πρυτανικές εκλογές στο ΠΑΔΑ, μετά τη συγχώνευση των ΤΕΙ Αθήνας και Πειραιά.

Υπενθυμίζεται ότι εκκρεμεί και η συγχώνευση της ΑΣΠΑΙΤΕ με το ΠΑΔΑ.

Σχόλια (8)

Τι έχει γίνει εκεί στο ΠΑΔΑ;
|

Κάτι δεν πάει καλά με την όλη κατάσταση. Ενώ ανακοινώνονται επίσημα συγχωνεύσεις, την ίδια στιγμή θα γίνονται εκλογές; Το εκλεκτορικό σώμα πότε θα κλείσει; Δηλ αν πήγαιναν οι εκλογές τον Ιούνιο τι ακριβώς πρόβλημα θα δημιουργούσε; Παράξενα πράγματα στο ΠΑΔΑ.

@Νομαρχιακές
|

Συνεπώς οι εκλογές πραγματοποιούνται Μάιο για να μην μπει το Υπουργείο στη διαδικασία εύρεσης νέου Προέδρου. Από την άλλη, τη μία μέρα θα ρθουν στο Ίδρυμα οι Καθηγητές της ΑΣΠΑΙΤΕ και την επόμενη θα τους δείξουμε που είναι οι κάλπες για να ψηφίσουν. Εξαιρετικά.

ΑΣΠΑΙΤΕ και ΠΑΔΑ
|

Αν τελικά το νομοσχέδιο για την ένωση ΠΑΔΑ-ΑΣΠΑΙΤΕ ψηφιστεί όπως αναμένεται τέλος Μαρτίου-αρχές Απριλίου, τότε και οι καθηγητές της ΑΣΠΑΙΤΕ θα λάβουν μέρος στις εκλογές.

Νομαρχιακές εκλογές και ΠΑΔΑ
|

Το ΠΑΔΑ το αμέσως επόμενο διάστημα θα έμενε χωρίς πρόεδρο, αφού ο κος Μουτζούρης έχει ανακοινώσει από τον Οκτώβριο, ότι θα κατέβει στις νομαρχιακές εκλογές.
Επομένως από το να μπει σε μια διαδικασία εύρεσης νέου προέδρου το υπουργείο είναι προτιμότερο να πάει σε εκλογές νέας διοίκησης που είναι και επιθυμητό από όλη την επιστημονική κοινότητα του ΠΑΔΑ

@@ΠΑΔΑ
|

Το πιο λογικό θα ήταν να έρθει η ΑΣΠΑΙΤΕ και με ηρεμία να γίνονταν οι εκλογές τον Ιούνιο. Να ψήφιζαν για τις Πρυτανικές Αρχές και οι Καθηγητές της ΑΣΠΑΙΤΕ. Πάντα Ιούνιο είχαμε τις εκλογές και από Σεπτέμβριο ξεκινούσε η θητεία. Υπάρχει βιασύνη και ταραχή και δεν κρύβονται...

@ΠΑΔΑ
|

Το ΠΑΔΑ οφείλει να αποκτήσει αιρετή διοίκηση. Το τι θα γίνει με την ΑΣΠΑΙΤΕ είναι άσχετο με τις αρχαιρεσίες. Πού βλέπει κάποιος την ανασφάλεια και την ταραχή;
Αναφορικά με τη συγχώνευση, δεν είναι συχώνευση αλλά απορρόφηση, καθόσον δε δημιουργείται τίποτε νέο στο ΠΑΔΑ, η ΑΣΠΑΙΤΕ απορροφάται.

ΠΑΔΑ
|

Ενώ βρίσκεται το Ίδρυμα σε διαδικασία συγχώνευσης με την ΑΣΠΑΙΤΕ τρέχετε για εκλογές.. Ανασφάλεια και ταραχή μεγάλη σας έχει πιάσει..

ΕΚΠΑ
|

Γιατί τόση βιασύνη ρε παιδιά; Υπάρχει κάποιος λόγος;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ