Placeholder

ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ

Οι νέοι Περιφερειακοί Διευθυντές Εκπαίδευσης

Κυρώθηκαν από τον υπουργό Παιδείας οι τελικοί πίνακες
Δημοσίευση: 22/03/2019
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Κυρώθηκαν από τον υπουργό Παιδείας Κ.Γαβρόγλου οι τελικοί  ενιαίοι , ανά Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης, αξιολογικοί  πίνακες επιλογής υποψηφίων Περιφερειακών Διευθυντών Εκπαίδευσης.

Από τους τελικούς πίνακες προκύπτει ότι από τους νυν τέσσερις Περιφερειακούς Διευθυντές που έθεσαν υποψηφιότητα μόνο ο Κ. Γιαννόπουλος της ΠΔΕ Δυτ. Ελλάδας επελέγη και πάλι στην ίδια θέση.

Οι άλλοι τρεις υποψήφιοι ΠΔΕ κατέχουν την εξής σειρά:

1. Τρίτη η  Αναστασοπούλου Ελένη   (ΠΔΕ Θεσσαλίας).

2. Τέταρτη  ο  Γκούσης Κωνσταντίνος (ΠΔΕ Ιονίων Νήσων).

3. Τρίτη θέση ο  Καλάργαλης Αριστείδης  (ΠΔΕ  Βορείου Αιγαίου).

Οι νέοι Περιφερειακοί Διευθυντές

Από τον τελικό πίνακα προκύπτει ότι νέοι Περιφερειακοί Διευθυντές επιλέγονται οι:

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

Κ ΜΠΑΝΤΙΚΟΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Γ. ΚΟΣΥΒΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Μ. ΠΑΠΑΔΑΝΙΗΛ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Θ. ΜΑΡΔΙΡΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

Κ. ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Γ. ΔΟΔΟΝΤΣΑΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

Π. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Α. ΚΟΠΤΣΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

ΕΜ.ΚΑΡΤΣΩΝΑΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Ν. ΡΑΠΤΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Δ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΕΛ. ΜΠΕΝΙΑΤΑ

Σχόλια (39)

 
Κεραμάρης Παναγιώτης
22 Μαρ 2019 13:07

Θερμά συγχαρητήρια στους νέους περιφερειακούς διευθυντές!
Εύχομαι ολόψυχα υγεία, δύναμη και καλή επιτυχία στο πολυδιάστατο έργο τους!

 
Νίκος
22 Μαρ 2019 13:55

φαίνεται ότι τηρήθηκαν κάποια δεδομένα στις κρίσεις..... θα έλεγα ότι είναι αξιοκρατικές

 
Το ελληνικό παράδοξο
22 Μαρ 2019 14:06

Νομίζω ότι δεν έγινε αυτό που ορισμένοι κατήγγειλαν.
Πρέπει να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα θεσμικά και να εμπεδωθούν τα χρηστά ήθη, ούτως ώστε οι διαδικασίες και να είναι έγκυρες και να γίνονται ευρύτερα αποδεκτές.

 
Σ.Α
22 Μαρ 2019 14:22

Ο κύριος Λόντος Χ δεν συμμετείχε στην επιλογή;

 
Κ.Μ
22 Μαρ 2019 15:22

Συγχαρητήρια για τη διαφάνεια σε όλη τη διαδικασία. Η αξιοκρατία είναι εμφανής για πρώτη φορά στην επιλογή των Περιφερειακών Διευθυντών.

 
Εκπαιδευτικός
22 Μαρ 2019 16:32

Οι επιλογές είναι αξιοκρατικές και διάφανες. Επελέγησαν οι πιο άξιοι. Επιτέλους κάτι αλλάζει στο ελληνικό κράτος. Αν τον Οκτώβριο αλλάξει η κυβέρνηση και το νέο κόμμα που θα έρθει στην εξουσία θελήσει να αντικαταστήσει τους επιλεγέντες περιφερειακούς Διευθυντές με δικούς της κομματικούς εγκάθετους, αυτό θα επιβαρύνει τους φορολογούμενους με πάνω από 1.000.000 ευρώ συνολικά που θα πρέπει να πληρωθεί σε αποζημιώσεις, δεδομένου ότι οι Περιφερειακοί Διευθυντές έχουν θητεία μέχρι 31-07-2022. Όμως όλα αυτά είναι υποθετικά, διότι ο Οκτώβριος είναι ακόμα μακριά και κανείς δεν ξέρει ποιο κόμμα θα υπερισχύσει στις εθνικές εκλογές του Οκτωβρίου! Συγχαρητήρια στους νέους Περιφερειακούς Διευθυντές Εκπαίδευσης! Καλή θητεία!

 
ΠΕ800
22 Μαρ 2019 16:38

Να μην ξεχνάμε ότι πρώτη φορά στο επίπεδο των Περιφερειακών Διευθυντών υπήρξε διαδικασία νομοθετημένης επιλογής με συγκεκριμένα κριτήρια και όχι η απευθείας τοποθέτηση προσώπων από την πολιτική ηγεσία "ελέω υπουργού" τουλάχιστον. Ένας δρόμος που περπάτησαν, όλα τα κόμματα εξουσίας, χωρίς να εξαιρείται και ο ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τις ακριβώς προηγούμενες τοποθετήσεις. Μπράβο σε όποιον επέβαλλε την αλλαγή αυτή, μπράβο σε όποιον διαφύλαξε την αξιοκρατία στην διαδικασία αυτής της αλλαγής.
Οι καλύτεροι στις θέσεις ευθύνης σε όλα τα επίπεδα και όχι μόνο της εκπαίδευσης.
Ο τόπος έχει τόση ανάγκη την αξιοκρατία.

 
Αναστάσιος Χατζηστεφάνου
22 Μαρ 2019 17:22

Συγχαρητήρια κύριες/κύριοι Συνάδελφοι, καλή δύναμη!
Για πρώτη φορά επελέγησαν Περιφερειακοί Διευθυντές με αξιολογικό πίνακα και επιτροπή με στελέχη του ΑΣΕΠ.
Εξ όσων γνωρίζω, οι περισσότεροι εκ των νέων Περιφερειακών Διευθυντών δεν έχουν κάποια συγκεκριμένη κομματική τοποθέτηση, και σίγουρα δεν πρόκειται περί "ΣΥΡΙΖΑίων".
Επομένως, εκ του αποτελέσματος, φαίνεται ότι δεν υπήρξαν πολιτικές παρεμβάσεις.
Θετική η διαδικασία, εύχομαι και οι Διευθυντές Διευθύνσεων Α/θμιας & Β/θμιας να επιλεγούν με αντίστοιχη διαδικασία.

 
εκπαιδευτικός 15
22 Μαρ 2019 17:34

Από ότι φαίνεται , η συνέντευξη δεν έπαιξε κανένα ρόλο και έγιναν σύμφωνα με τα μετρήσιμα μόρια. Προς τι οι φωνές και οι αντάρες των αιρετών για αδιαφάνεια και μεθοδεύσεις, μόνο για την πρόκληση εντυπώσεων;
Μύτη δεν άνοιξε καθώς βλέπουμε ονόματα που υπηρέτησαν σε αντίστοιχες θέσεις επί υπουργίας Αρβανιτόπουλου και Διαμαντοπούλου να γίνονται ΠΔΕ και αυτοί τώρα θα φέρουν "έναν νέο αέρα" στην εκπαίδευση υπηρετώντας μια εκπαιδευτική πολιτική που δεν την πιστεύουν. Από το ένα άκρο στο άλλο. Από το σύστημα των μετακλητών στο σύστημα "άστα και ότι κάτσει". Και αυτό τώρα είναι αξιοκρατία.......

 
Αλλεργικός στο ΣΑΝΟ
22 Μαρ 2019 17:37

@Eκπαιδευτικός...θα αστειεύεστε μάλλον...δεν θυμάμαι να έχουν υπογράψει ρήτρα αποζημίωσης. Ο νόμος καταργείται με νόμο, τόσο απλά. Όσον αφορά στην αξιοκρατία, ΓΙΑΤΙ δεν έγινε η ανωτέρω διαδικασία το 2016/7/8;

 
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
22 Μαρ 2019 18:06

Εύχομαι το ίδιο να συμβεί και για τις επιλογές Διευθυντών Εκπαίδευσης και να μην επαναληφθούν τα θλιβερά γεγονότα του 2015.Μπράβο στο Υπουργείο.Αλήθεια τί γίνεται με τον περιορισμό των δυο θητειών του 4547 που δεν αναφέρεται στην προκήρυξη του Υπουργείου;

 
ΑΠΟΡΙΑ
22 Μαρ 2019 18:21

@ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
Αλήθεια τί γίνεται με τον περιορισμό των δυο θητειών του 4547 που δεν αναφέρεται στην προκήρυξη του Υπουργείου; Γνωρίζει κάποιος?

 
sxoliastis
22 Μαρ 2019 18:44

Η αξιοσύνη των καινούργιων μένει να αποδειχθεί στην πράξη. Από λόγια και ευχές έχουμε χορτάσει.

 
Gate1
22 Μαρ 2019 21:05

Αφού η συνέντευξη δεν άλλαξε καμμία σειρά, ας καταργηθεί, και όλα να γίνονται χωρίς συμβούλια και αιρετούς, λιγότερα έξοδα και ταλαιπωρία.

 
Νυχτερινός επισκέπτης
22 Μαρ 2019 21:56

Η παράγραφος 3 του άρθρου 30 του νόμου 4547/2018 προβλέπει το ανώτατο όριο δύο συνεχόμενων θητειών πλήρων διδακτικών ετών για ορισμένες κατηγορίες στελεχών της εκπαίδευσης.
Όμως σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 36 του ίδιου νόμου : "Ο περιορισμός της παραγράφου 3 του άρθρου 30 δεν εφαρμόζεται κατά την πρώτη επιλογή των στελεχών της εκπαίδευσης, σύμφωνα με τις διατάξεις του παρόντος Κεφαλαίου........".
Συνεπώς δεν υπάρχει νομικό κώλυμα σε σχέση με το πλήθος των θητειών κανενός υποψήφιου στελέχους στην παρούσα φάση κατά την οποία εφαρμόζεται για πρώτη φορά ο νόμος 4545/2018.

 
PE19
22 Μαρ 2019 22:35

Πολύ καλό που οι Περιφερειακοί Διευθυντές έγιναν με βαθμολογούμενα κριτήρια, Έστω και αν το μεγαλύτερο σε βάρος κριτήριο ήταν η «διδακτική» υπηρεσία έστω και αν μονογραφή στα αντιτετράδια της εκπαίδευσης έπαιρνε διπλάσιο βαθμό από το δημοσίευση 2 συγγραφέων στο Nature. Το ερώτημα είναι γιατί τώρα που τελειώνει η θητεία αυτής της κυβέρνησης και όχι στην αρχή της; Μήπως για να αφήσει κληρονομιά στην επόμενη στελέχη που έχει επιλέξει αυτή ; Αν οι δημοσκοπήσεις ήταν με το μέρος της κυβέρνησης θα έκανε τέτοιες επιλογές ;

 
Ένας μαθηματικός παρατηρητής
22 Μαρ 2019 23:14

Μια συγκριτική διαπίστωση από τα αποτελέσματα των Περιφερειακών Διευθυντών Εκπαίδευσης Αττικής:

Η υποψήφια από την 6η θέση με 27,9 αντικειμενικά μόρια πήρε στη συνέντευξη 13,79 μόρια (με άριστα το 14) και σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση στην τελική κατάταξη με σύνολο 41,69 μόρια.
Ο πρώτος πανελλαδικά με 30,5 αντικειμενικά μόρια πήρε στη συνέντευξη 11,63 μόρια (με άριστα το 14) και παρέμεινε τελικά πρώτος με σύνολο 42,13 μόρια.
Τα προηγούμενα είναι απλώς τυχαία συμβάντα κύριε Γαβρόγλου;

Γιώργο, θερμά συγχαρητήρια που κατάφερες να επιζήσεις μέσα σε τόσο αντίξοες συνθήκες. Σου εύχομαι καλή επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα!

 
ΠΠ
22 Μαρ 2019 23:39

Φαίνεται η «πολιτική» στις επιλογές των στελεχών στην εκπ/ση να οδεύει σε ένα δρόμο λογικής, αξιοκρατίας, μετρήσιμων και αντικειμενικών προσόντων. Βέβαια ένα μέρος από τα μετρήσιμα προσόντα των υποψηφίων (διοικητικά κυρίως) αποτελούν πριμοδότηση από θέσεις που κατείχαν με πολιτικές τοποθετήσεις στο παρελθόν. Αλλά ας είναι...η εμπειρία τους έστω και έτσι είναι αδιαμφισβήτητη. Ας ελπίσουμε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έβαλε μυαλό και θα αφήσει μια πολιτική παρακαταθήκη αξιοκρατικών επιλογών σε όλες τις θέσεις ευθύνης στην εκπαίδευση. Αυτό θα είναι ένα φρένο στις ορέξεις των ερχόμενων κυβερνήσεων για εφαρμογή ρεβανσιστικών πολιτικών στη διοίκηση της εκπαίδευσης και ένα εργαλείο στα χέρια των κλάδων ΠΕ και Δ,Ε ώστε να εφαρμόζεται πάντα στις επιλογές στελεχών ένα υψηλού επιπέδου αξιοκρατικό σύστημα.
Το Υπουργείο τόλμησε και έπραξε σωστό. Συγχαρητήρια!
Μένει να δούμε τη συνέχεια... (διευθυντές ΠΕ/ΔΕ εκπ/σης, διευθυντές σχολικών μονάδων κτλ.) και πώς θα διαφυλαχτούν αυτού του επιπέδου οι διαδικασίες από τις συνδικαλιστικές παρατάξεις και τους εκπαιδευτικούς!
Σίγουρα η αξιοκρατία και οι απρόσωπες - αντικειμενικές διαδικασίες επιλογής στελεχών στο δημόσιο δεν αρέσει ως πολιτική επιλογή σε όλους...Μήπως μια «επανίδρυση» του κράτους φέρει τα πάνω κάτω πάλι;; ΟΨΟΜΕΘΑ!!

 
Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος
22 Μαρ 2019 23:55

ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΣΤΟ
ΚΥΡΙΟ Κοσυβά Γ. Άξιος
ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝ.
ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΟΣ

 
Jony
23 Μαρ 2019 03:13

Φαινεται πως οι καταγγελιες επιασαν τοπο. Προτιμησε να μην εκτεθει και ακολουθησε την ασφαλεια των μετρησιμων εκπαιδευτικων κριτηριων αλλα για θεσεις διοικησης.

 
Επειδή πολλοί κόπτονται για την ντεμέκ αξιοκρατία
23 Μαρ 2019 10:20

στην επιλογή Περιφερειακών Διευθυντών να υπενθυμίσω απλά οτι μεγάλος αριθμός προσοντούχων πρώην Σχολικών Συμβούλων ξαναποκλείσθηκε από τις επιλογές λόγω του γνωστού αντισυνταγματικού κόφτη των διδακτικών καθηκόντων στη σχολική τάξη που ίσχυσε και στην προκειμένη περίπτωση. Έτσι για να μη ξεχνιόμαστε.

 
Μαριος
23 Μαρ 2019 15:53

Απο τη στιγμη που μπηκαν μετρησιμα μορια, ηταν προφανες οτι δεν θα επικρατουσαν παντου οι συριζαιοι. Ομως, αν δειτε προσεκτικα, σε περιπτωσεις που ηταν κοντα, σπρώχτηκαν και επιλέχθηκαν. Οι λογοι της "αντικειμενικοτητας" ειναι δυο, η συμμορφωση με την υπόσχεση που δώσαμε στην ευρωπη μεσω της τροικας και η θωράκιση των νεων επιλεγεντων απεναντι στην αμεση αποκαθήλωση τους απο τη ΝΔ. Προσωπικά πιστευω οτι αυτοι οι περιφερειακοί θα παραμεινουν και με ΝΔ κυβέρνηση.
Σημ. Η φωτογραφια του υπουργου στο άρθρο είναι ολα τα λεφτα!!!

 
Μην είστε αιθεροβάμονες.
23 Μαρ 2019 20:29

Και οι νεοεκλεγέντες Περιφερειακοί θα αλλάξουν, και αυτοί που θα γίνουν Διευθυντές Εκπαίδευσης κλπ.Αν ήθελαν αξιοκρατία δεν θα έκαναν τις επιλογές παραμονές εκλογών λίγο πριν φύγουν από την εξουσία για να τις φορτωθεί η ΝΔ.Η θητεία των Περιφερειακών είναι τριετής αλλά οι ήδη υπάρχοντες ξεπέρασαν κατά πολύ τα 4 χρόνια.Ας τις έκαναν πέρσυ.Το ίδιο και οι Διευθυντές Εκπαίδευσης που η θητεία τους έληξε πέρσυ τον Ιούλιο και κοντεύουν και αυτοί στον ένα χρόνο παράταση.Ας τις κάναν και αυτές πέρσυ.Όχι όλες λίγο καιρό πριν φύγουν από την εξουσία .Και επειδή ο νόμος καταργειται με νέο νόμο όλες οι επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ θα αλλάξουν με νέο νόμο .Καλό τριήμερο.

 
αιθεροβάμων
23 Μαρ 2019 21:19

για να το δούμε αυτό που λες...κάτι μου λέει ότι δεν θα αλλάξουν τίποτα από όσα προσωπα βρουν (νόμο για τις επόμενες κρίσεις ενδεχομένως). ο μάριος έχει δίκιο στα σημεία. ούτε γάτα ούτε ζημιά , τζάμπα δερνοκόπημα αντιπολιτευτικό (κάτι σαν θα σκίσω τα μνημόνια)

 
Ολιγαρκής αφθονία.
24 Μαρ 2019 11:30

Το επίδομα θέσης των Περιφερειακών είναι 900€.Οι περισσότεροι Νέοι παίρνουν από 300-450€ το πολύ το μήνα.Οι πρώτοι κατά τον Πρωθυπουργό που είπε αυτήν την φράση είναι οι εν αφθονία και οι δεύτεροι οι ολιγαρκείς.Είναι η λεγόμενη αριστερή ηθική και κοινωνική δικαιοσύνη.

 
Γιώργος
24 Μαρ 2019 13:47

Διαβάζω τα (αντικρουόμενα) σχόλια και με πιάνει μελαγχολία. Άλλοι συγχαίρουν και άλλοι επιχαίρουν γιατί η ΝΔ όταν (αν) έρθει στην εξουσία θα(;) καταργήσει τους νυν περιφερειακούς. Ράβε - ξήλωνε δηλαδή στα διοικητικά, ράβε - ξήλωνε στα εκπαιδευτικά, ράβε ξήλωνε στο ασφαλιστικό κτλ κτλ. Το διαχρονικό χαρακτηριστικό του Έλληνα: Ξοδεύει πολλή ενέργεια για θέματα που έπρεπε να έχουν λυθεί και ελάχιστη για κάτι παραγωγικό ....

 
DIOGENIS
25 Μαρ 2019 10:09

Κάπως σώζονται τα προσχήματα με τις κρίσεις περιφερειακών αλλά και πάλι υπήρξαν αποκλεισμοί. Ας μην ξεχνάμε ότι με τον ν.454718 απέκλεισαν τους μισούς Σχολικούς Συμβούλους και πέρασαν τις κρίσεις σε περιφερειακά συμβούλια με προέδρους απερχόμενους περιφερειακούς. Εκεί δεν χωρούσε ο ΑΣΕΠ ;

 
Δανάη
25 Μαρ 2019 11:59

Δεν πειράζει Γιώργο που μελαγχολείς. Και εμείς σε αγαπάμε...!

 
Φ.Φ.
25 Μαρ 2019 15:22

Σιγά μην είναι αξιοκρατικές επιλογές! Όσους ήθελαν να αποκλείσουν, τους απέκλεισαν είτε με ένα δικαιολογητικό που δεν ήταν όπως το ήθελαν, είτε με τα διδακτικά μόρια με τα οποία απέκλεισαν τους σχετικά νεότερους σχολικούς συμβούλους, είτε με τη συνέντευξη, είτε ...

Σελίδες

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.