Placeholder

ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ

17ήμερη παράταση υποβολής αιτήσεων υποψηφιότητας Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (έως και τις 19 Απριλίου)

Δείτε την απόφαση του υπουργείου Παιδείας
Δημοσίευση: 02/04/2019
Υπουργείο παιδείας
Alt Text: 
Υπουργείο παιδείας
Title Text: 
Υπουργείο παιδείας
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Παρατείνεται έως και την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019 η προθεσμία υποβολής αιτήσεων υποψηφιότητας για τις θέσεις Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

Σύμφωνα με την παρ. 11 του άρθρου 22 του ν.4547/2018 ( Α ́102 ), οι προϋποθέσεις και τα κριτήρια επιλογής πρέπει να συντρέχουν κατά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων υποψηφιοτήτων.

Τα κωλύματα επιλογής δεν πρέπει να συντρέχουν τόσο κατά το χρόνο λήξης της προθεσμίας υποβολής της αίτησης υποψηφιότητας όσο και κατά το χρόνο τοποθέτησης από το αρμόδιο όργανο.

Πατήστε εδώ για τις προκηρύξεις

Σχόλια (15)

 
Αριστείδης ο Δίκαιος
02 Απρ 2019 13:34

άλλα κόλπα … ή πιο απλά … πώς το αδιάβλητο γίνεται διαβλητό … και ο νοών νοήτω ...

 
Δημήτρης
02 Απρ 2019 13:56

Από ότι φαίνεται δεν θα γίνουν κρίσεις!!!!!!!!!!!

 
Στράτος
02 Απρ 2019 15:07

Τόσο μεγάλη χρονικά παράταση, 17 ημερών, πρώτη φορά έχουμε. Μήπως υποκρύπτεται κάτι πίσω από την επόμενη φράση περί των κωλυμάτων επιλογής; Κάτι δεν πάει καλά και είναι φανερό...

 
Πλατάρος Γιάννης
02 Απρ 2019 16:07

Σωστό λογικό και δίκαιο θα ήταν να δοθεί παράταση ....μιας ώρας (!) αφού εκπλάπη από τον Μάρτιο και τον χρόνο προετοιμασίας του φακέλου.
Συνήθως και διαχρονικά οι παρατάσεις προκηρύξεων είναι προϊόν ΚΥΡΙΩΣ των παρακάτω λόγων, χωρίς να αποκλείεται κάθε απίθανος ατομικός άλλος λόγος:
1) -Να προλάβω να μου αναγνωρίσει τον τίτλο ο ΔΟΑΤΑΠ. Να συμπληρώσω τον μήνα διδακτικής , να πάρω την μισή μονάδα. Να πάρω το 1/12 της μονάδας.
2) -Να δούμε ποιοι έκαναν αίτηση στον νομό Α, ποίοι δεν έκαναν, γιατί δεν έκαναν, να συμπληρωθεί ο νομός Α ως δεύτερη επιλογή από άλλους, διότι σε αυτόν δεν έκανε κανείς αίτηση ή έκαναν κάτι «άσχετοι»
3) Να προλάβω να φτιάξω τον φάκελο, δεν προλαβαίνω.
4) Να υπάρξει μια άνεση στις Διευθύνσεις για προεπεξεργασία και προέλεγχο των δικαιολογητικών όπως προβλέπεται από τον νόμο.
5) Να μπορεί να βγει ένα ecxelaki για προϊδέαση επί των υποψηφιοτήτων
6) Αν δεν έκανε αίτηση αυτός με τα πολλά μόρια, που «δεν παίζεται» ας κάνω κι εγώ.
Υπάρχουν βεβαίως κι άλλοι λόγοι....
Όμως:
Οι παρατάσεις δίδονται για 2-3 μέρες, και όχι για άλλες 15 μέρες, όσες διαρκούσε και η πρώτη προκήρυξη. Και επίσης η παράταση, η όποια παράταση, προανακοινώνεται 2-3μέρες πριν την εκπνοή. Όχι 2-3 ΄ώρες πριν . Θα ήταν πραγματικά αστείο να σας διηγηθώ έναν αγώνα δρόμου που έκανα για να είμαι λίγο πριν της 15.00 σήμερα στην οικεία ΔΕ.
Δεν ενδιαφέρει, γιατί είναι οριακή περίπτωση.
Καλή τύχη στους υποψηφίους. Σε όλους.

 
Μιχάλης
02 Απρ 2019 16:20

Κάτι είναι σάπιο στο βασίλειο της Δανιμαρκίας!

 
grammy
02 Απρ 2019 17:08

Οι παρατάσεις που δινονται αφορούν 4 άντε 5 ημέρες το πολύ. Εδώ έχουμε 17 ημέρες. Μήπως είναι τίποτε άλλο; Κάποιες φορές γίνομαι καχύποπτος και σκέφτομαι πονηρά: Μήπως για παράδειγμα , λέω ρε παιδί μου, περιμένουμε κάποιον να τελειώσει κάτι (λόγου χάρη να υποστηρίξει αυτές τις ημέρες το διδακτορικό του ή το μεταπτυχιακό του) ώστε να λάβει τη βεβαίωση και να την καταθέσει;;;; Μπά!!! Μου φαίνεται πολύ τραβηγμένο. Η εμπειρία μού λέεει ότι για τις μεγάλες Διευθύνσεις της Περιφέρειας Αττικής γίνεται ο καβγάς!! Δηλαδή Διευθύνσεις με μεγάλο γεωγραφικό εύρος.

 
ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ....
02 Απρ 2019 17:10

και απροκάλυπτα για άλλη μια φορά! Πολύ θα θέλαμε να γνωρίζουμε ποιοι θα κάνουν αίτηση κατά τη διάρκεια της παράτασης...Θα βγάζαμε χρήσιμα συμπεράσματα!

 
Τζίμης
02 Απρ 2019 17:21

όταν οι συριζαίοι βλέπουν ότι δεν τους βγαίνει, απλά, ξανά, ανακατεύουν την τράπουλα, μόνο που εδώ δεν είναι χαρτοπαίγνιο.

 
Εκλογές και επιλογές Διευθυντών Εκπαίδευσης.
02 Απρ 2019 17:22

19 Απριλίου λήξη κατάθεσης δικαιολογητικών.Επεξεργασία μορίων και φακέλλων,ενστάσεις κλπ θέλει κανένα δίμηνο.Τέλη Μαίου έχουμε εκλογές.Άρα η ολοκλήρωση διαδικασίας ελέγχου των φακέλκων κλπ πάει Ιούνιο.Αν η νίκη της ΝΔ είναι με μεγάλη διαφορά οι επιλογές δεν θα έχουν έντονο κομματικό αέρα γιατί και το συμβούλιο επιλογής θα αρχίζει να σκέφτεται το κοντινότατο αύριο που θα είναι οι βουλευτικές εκλογές και η δεδομένη νίκη της ΝΔ με διαφορά.Εν κατακλείδι αφού οι συνεντεύξεις θα γίνουν μετά τις ευρωεκλογές που θα δώσουν κατφανή νίκη στην ΝΔ ,δεν μπορεί το ηττημένο κόμμα να κάνει επιλογές που δεν θα τις σεβαστεί η νικήτρια ΝΔ.Ούτε και ο ΣΥΡΙΖΑ θα το δέχονταν.Ας σκεφτεί και το διορισμένο από τον ΣΥΡΙΖΑ συμβούλιο επιλογής τη στάση του έναντι των υποψηφιων.

 
Στράτος
02 Απρ 2019 18:00

Μεταξύ των δικαιολογητικών που υποβάλλονται είναι και οι "Βεβαιώσεις ή υπηρεσιακά έγγραφα που αφορούν στο διδακτικό–επιμορφωτικό έργο καθώς και στην διοικητική και διδακτική εμπειρία, τα οποία πρέπει να αναφέρουν χρόνο έναρξης και λήξης, κατά περίπτωση".
Το Πιστοποιητικό Υπηρεσιακών Μεταβολών εκδίδεται από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης. Οι περισσότεροι υποψήφιοι που ήταν συνεπείς προς τις ημερομηνίες υπέβαλλαν και το παραπάνω Πιστοποιητικό με καταληκτική ημερομηνία την 2/4/2019. Τώρα θα πρέπει να υποβάλλουν νέο Πιστοποιητικό Υπηρεσιακών Μεταβολών με υπολογισμό της διοικητικής και διδακτικής εμπειρίας σύμφωνα με τη νέα καταληκτική ημερομηνία (19/4/2019);
Για κάποιους η διαφορά αυτή μπορεί να σημαίνει επιπλέον μοριοδότηση.

 
Αναστασια
02 Απρ 2019 18:16

Υπερβολικη καθυστερηση και οχι παραταση. Καποιοι θα βγαλουν πτυχια απο τα καπελα τους; νομιζουν οτι δε θα μαθευτει; βουτυρο στο ψωμι της αντιπολιτευσης...

 
Ο καχύποπτος
02 Απρ 2019 19:15

Αφού ήδη ξέρουν τις δηλώσεις προτίμησης που είναι πριν τις συνεντεύξεις,ξέρουν και τα μόρια των υποψηφίων ,μπορούν να πουν οι καχύποπτοι ότι ξέραν ορισμένοι ότι θα δοθεί παράταση και θα τις κάνουν γνωρίζοντας τα μόρια και τις Διευθύνσεις προτίμησης όσων κατάθεσαν αίτηση.Θα βοηθήσει και η βαθμολογία της συνέντευξης που είναι ΜΕΤΑ τις δηλώσεις προτίμισης και όλα θα γίνουν όπως θέλει το Υπουργείο προς δόξα της αξιοκρατίας.Και μετά ορισμένοι λένε ότι η ΝΔ πρέπει να σεβαστεί τις επιλογές.Όνειρα.Με τέτοιες μεθοδεύσεις κανένας σεβασμός .Όλα από την αρχή.

 
@Μιχάλη
02 Απρ 2019 20:08

όχι και κάτι σάπιο, έχουμε πει πολλάκις ότι δεν έχει ούτε ένα απειροελάχιστο σημείο ζωντανό να πιάσεις... έχει σαπίσει όλο.

 
Ηθικολάτρης
02 Απρ 2019 21:58

Διαβάζω πολλές αναλύσεις ενώ αρκεί μια πρόταση : «Ζήτω το ηθικό πλεονέκτημα».

 
κος ΚΩΣΤΑΣ
03 Απρ 2019 11:25

ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ!!!!!!!!!

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ