Placeholder

ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ

Ρύθμιση για τους πρώην Περιφερειακούς Διευθυντές Εκπαίδευσης και Διευθυντές Εκπαίδευσης

Δημοσίευση: 06/04/2019
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Α. Με απόφαση του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, που εκδίδεται ύστερα από πρόταση του Συμβουλίου των Κέντρων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Κ.Ε.Ε.) που θα λειτουργήσεουν στα Πανεπιστήμια, μπορεί να αποσπώνται στο Κ.Ε.Ε., για πενταετή θητεία, που μπορεί να ανανεώνεται, εκπαιδευτικοί της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης οι οποίοι έχουν διατελέσει Περιφερειακοί Διευθυντές Εκπαίδευσης ή Διευθυντές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ως Οργανωτικοί Συντονιστές των προγραμμάτων επαγγελματικής εκπαίδευσης.

Β. Οι Οργανωτικοί Συντονιστές ασκούν καθήκοντα συντονισμού των προγραμμάτων και μεριμνούν για τη διασύνδεσή τους με τη δευτεροβάθμια και ιδίως την δευτεροβάθμια επαγγελματική εκπαίδευση, καθώς και με τις  τοπικές και περιφερειακές αναπτυξιακές ανάγκες, την οικονομία και την αγορά εργασίας.

Γ. Στους Οργανωτικούς Συντονιστές καταβάλλεται επιμίσθιο, το ύψος του οποίου καθορίζεται με κοινή απόφαση των Υπουργών Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και Οικονομίας και Οικονομικών.

Τα παραπάνω προβλέπει ρύθμιση η οποία συμπεριλήφθηκε στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας.

Σχόλια (53)

 
vasipa
06 Απρ 2019 07:28

Ας σώσουμε τους ημετέρους

 
Τζίμης
06 Απρ 2019 07:32

ρουσφέτια και βόλεμα ημετέρων λοιπόν ... και η π.φ.α.

 
ντροπή
06 Απρ 2019 07:45

ντροπή

τα ίδια έκανε και το πασοκ που τους έκανε σχολικούς συμβούλους. και η παράταξη του σύριζα είχε πρωτοστατήσει στην κατάργηση αυτού του νόμου.

δυο φορές ντροπή

 
Στράτος
06 Απρ 2019 09:15

Για μια φορά Περιφερειακός ή Διευθυντής Εκπαίδευσης και ύστερα για πάντα σε ένα ΚΕΕ! Προκλητική ρύθμιση.
Κι αλήθεια να ρωτήσω: Αυτή η ρύθμιση αφορά όλους τους πρώην ΠΔΕ και ΔΠΕ και ΔΔΕ; Πόσο αναδρομική ισχύ έχει;
Και με επιμίσθιο; Γιατί; Επειδή είχαν συνηθίσει στο επίδομα θέσης και πως να επανέλθουν στον απλό μισθό;
Κατανοούν στο Υπουργείο ότι η ρύθμιση ξεπερνά και το γνωστό "ρουσφέτι" και γίνεται "Διά Βίου Ρουσφέτι" (θα μπορούσε να έχει συντόμευση: ΔΙ.ΒΙ.ΡΟ.)

 
ΠΟΛΙΤΗΣ
06 Απρ 2019 09:35

Και σπάγαμε το κεφάλι μας να δούμε πού θα βολευτούν οι Περιφερειακοί που δεν έγιναν, για να μην αναφερθούμε και στους Διευθυντές Εκπαίδευσης που δεν θα γίνουν ...

Επί της αρχής είναι στη σωστή κατεύθυνση γιατί είναι όντως στα όρια του γελοίου στελέχη που υπηρέτησαν σε ανώτατες θέσεις της διοίκησης της εκπαίδευσης να επιστρέφουν στην τάξη, όπως ωρύονταν το 2016 οι συριζαίοι σε αυτό εδώ το site (και όντως οι αποκεφαλισθέντες διευθυντές εκπαίδευσης το 2016 επέστρεψαν στην τάξη, αφού δεν ήταν δικά τους παιδια).

Άλλωστε, και η Νεά Δημοκρατία παλαιότερα υποστήριζε ότι η θέση του Διευθυντικού στελέχους είναι βαθμός και δεν μπορεί ο εκπαιδευτικός να γίνεται γιο-γιο ανάλογα με το ποιος κυβερνά (προϋπόθεση ασφαλώς οι αξιοκρατικές κρίσεις με αξιοκρατικούς νόμους επιλογής, χωρις πλαφόν σε επιμέρους τομείς αξιολόγησης, όπως ο τρέχων νόμος, και χωρίς περίεργες παρατάσεις βεβαίως, βεβαίως).

Αναμφίβολα, ιδιαίτερα σημαντική παράμετρος είναι και το ύψος του επιμισθίου που θα οριστεί, γιατί είμαστε πολλοί οι ενδιαφερόμενοι που σήμερα υπηρετούμε είτε στην τάξη, είτε ως Διευθυντές σχολείων.

 
ΠΟΛΙΤΗΣ
06 Απρ 2019 09:42

Τώρα που το ξανασκέφτομαι, νομίζω ότι θα ήταν καλό να δημιουργήσει ο Υπουργός μας και στο ΙΕΠ ένα παράρτημα με πρώην Περιφερειακούς και πρώην Διευθυντές Εκπαίδευσης.

 
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
06 Απρ 2019 09:48

@Στράτος
Για όλους μας Στράτο, για όλους μας...
Αν είναι δυνατόν...
Διακρίσεις θα κάνουμε...

 
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
06 Απρ 2019 10:02

@ΠΟΛΙΤΗΣ
Πολύ ορθή η επισήμανση...
Υπήρξε τότε θέμα ισονομίας και αξιοπρέπειας να επιστρέψουν τα στελέχη στην τάξη αφού δεν ήταν συριζαίοι...
ΔΕ ΘΑ ΕΠΕΤΡΕΠΑΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΝΟΗΣΟΥΝ...
ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΝΟΙΑ....???
Γι αυτό
ωρύονταν το 2016 οι συριζαίοι σε αυτό εδώ το site (και όντως οι αποκεφαλισθέντες διευθυντές εκπαίδευσης το 2016 επέστρεψαν στην τάξη, αφού δεν ήταν δικά τους παιδια).

 
dim
06 Απρ 2019 10:19

Δυστυχώς δεν υπάρχει ελπίδα!!! Τα ίδια με τους προηγούμενους....
Αυτή η λογική να μην ξαναγυρίσουν στη διδακτική πράξη πρώην στελέχη, αφού στην ουσία αυτή όλοι υπηρετούμε όποια θέση και εάν έχουμε, ανοίγει τον δρόμο για εξωτερικούς μάνατζερ επιχειρήσεων στην εκπαίδευση....

 
ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ,ΣΕΕ ΠΕ 83,ΠΕΙΡΑΙΑΣ
06 Απρ 2019 10:40

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΜΠΑΞΕΒΑΝΑΚΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΤΑΞΗ.Α ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΞΕΒΑΝΑΚΙ ,,ΜΑΣ ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΑΚΙ..ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΚΑΡΥΩΤΑΚΗ..!!!

 
Αγαναχτισμένος!
06 Απρ 2019 10:42

Για τους περιφερειακούς που είναι όλοι δικά τους παιδιά αφού όλοι ήταν διορισμένοι από τον Σύριζα αλλά και για τους διευθυντές εκπαίδευσης που και κει οι περισσότεροι είναι δικοί τους και είδαν τώρα ότι δε θα ξαναγίνουν διευθυντές, τα προβλέπουν όλα! Για τους Σχολικούς Συμβούλους όμως που δεν έγιναν Σ.Ε.Ε. έδωσαν εντολή να γυρίσουν όλοι στην τάξη και να μη μείνει κανένας ούτε στα γραφεία εκπαίδευσης! Ντροπή τους !!! Έχουν αναγάγει τις πρακτικές ΠΑΣΟΚ που κατηγορούσαν σε επιστήμη! ΝΤΡΟΠΗ!

 
ΣΣ
06 Απρ 2019 10:44

Να προστατεύσουμε τα δικά μας παιδιά, ενώ τους σχολικούς συμβούλους που δεν έγιναν γιατί δεν ήταν δικά μας τους στέλνουμε στην τάξη....

 
Αποδυτηριάκιας
06 Απρ 2019 10:49

Οι Σχολικοί Σύμβουλοι μετά από επιλογή, με προσόντα και εμπειρία σε θέσεις ευθύνης πετάχτηκαν στο καλάθι των αχρήστων, ενώ οι ΠΔΕ αποκαθίστανται!
Πρώτη και ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!!!

 
Μιχάλης
06 Απρ 2019 10:53

@Αγαναχτισμένος & @ ΣΣ

Συμφωνώ απόλυτα! Αφού το κάνουν (που δεν έπρεπε) γιατί δεν συμπεριλαμβάνουν και τους πρώην ΣΣ που , στην τελική, είναι πιο καταρτισμένοι παιδαγωγικά από τους πρώην Περιφερειακούς. Η απόλυτη παρακμή!

 
ΑΝΝΑ
06 Απρ 2019 11:28

Ίδιοι και χειρότεροι από τους προηγούμενους.

 
πρώην ΣΣ
06 Απρ 2019 11:31

Γιατί συνάδελφοι τι είναι η τάξη, κάτεργο;
Γιατί δηλαδή να μη γυρίσουμε στις τάξεις; να δοκιμάσουμε τις αντοχές μας; να δώσουμε τα φώτα μας; να εφαρμόσουμε τις πρακτικές και όλα αυτά για τα οποία επιμορφώναμε;
Οι εκπαιδευτικοί που χρόνια ολόκληρα εργάζονται σε σχολεία είναι παιδιά κατώτερου Θεού;
Εαν θέλετε να πείτε κάτι για την πρόβλεψη που έγινε για πρώην περιφερειακούς διευθυντές, πείτε το, μην το συγκρίνεται όμως με την πορεία των ΣΣ.
Οι περιφερειακοί διευθυντές δηλαδή είναι παιδιά του ΣΥΡΙΖΑ, οι κρίσεις όμως των ΣΣ έγιναν με άκρως διαφανή τρόπο το 2012; αυτό μας λέτε; γελούν και τα θρανία στα σχολεία μας...

 
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΣΤ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ
06 Απρ 2019 11:52

Οι Σχολικοί Σύμβουλοι με βαριά χαρτιά (2 πτυχία + 2 μεταπτυχιακά + διδακτορικό + βιβλία + δημοσιεύσεις + βραβεύσεις + βαθμολογηθέντες ως εξαιρετικοί ++++.) επέστρεψαν στη σχολική τάξη και τους βάζουν να φυλάνε πόρτες. Για να γίνεις στέλεχος (Διευθυντής) στο υπουργείο πρέπει να έχεις αξιολογήσει συναδέλφους. Αν αρνήθηκες, δεν έχεις δικαίωμα συμμετοχής. Κάποιοι περιφερειακοί διευθυντές αρνήθηκαν να αξιολογήσουν συναδέλφους και τώρα βραβεύονται. Το άκρον άωτον της ξε........ας. Μιλάμε για πολύ «δημοκρατία του προλεταριάτου».

Υπενθυμίζω στους ΣΥ. ΡΙΖ. ΔΕΞΙΑΣ το πιο κάτω τραγούδι. Που βρίσκεσαι πατέρα που σε τρέχανε σε Αφέρωφ και Μακρονήσια. Αυτό για τα παιδιά των χουνταίων.

Βρόντα ουρανέ τους κεραυνούς δε σκιάζουμε,
ρίξε χαλάζι και βροχή δε νοιάζουμαι.
Αίμα και ιδρώτα τούτη τη γη την κέρασα,
άνοιξα δρόμο από φωτιές και πέρασα.

Άιντε παιδιά, άιντε παιδιά,
άιντε τα χέρια μας κουπιά.
Φωτιά στο άδικο φωτιά,
στο φως ν’ανοίξουμε πανιά.

Του πόνου εγώ μικρό παιδί κι ασήμαντο,
χτυπώ της μοίρας κάθε αυγή το σήμαντρο.
Στέκω αντίκρυ σου εγώ γυμνός και σε αψηφώ.
Άνθρωπος έγινα κι ορθός θα κρατηθώ.

Άιντε παιδιά, άιντε παιδιά,
άιντε τα χέρια μας κουπιά.
Φωτιά στο άδικο φωτιά,
στο φως ν’ ανοίξουμε πανιά.

 
Δον Κιχώτης
06 Απρ 2019 12:01

Όλα όσα συμβαίνουν είναι απολύτως φυσιολογικά.
Το πελατειακό σύστημα συγκεντρώνει το 90% περίπου των ψήφων μας κάθε φορά που έχουμε εκλογές στους Συλλόγους.

 
DIOGENIS
06 Απρ 2019 12:09

Το δίκαιο είναι να γίνει ειδική βαθμίδα στα ΑΕΙ για τους πρώην με προσωποπαγείς θέσεις και ειδικό επίδομα αντίστοιχο Καθηγητών. Είναι πολυτέλεια να χάνονται διορισμένα στελέχη της Β΄θμιας με τέτοιες σπουδές και τόσο πολλούς τίτλους.

 
Αφού έκαναν τη βρώμικη δουλειά
06 Απρ 2019 12:29

και καθάρισαν στις συνεντεύξεις όσους Σχολικούς Συμβούλους πέρασαν από τους κόφτες του νόμου Γαβρόγλου τους βολεύει μη τυχόν γυρίσουν στη τάξη τους. Αράγε δεν χρειάζεται τώρα η τάξη τόσο έμπειρους και ικανούς εκπαιδευτικούς;; ΡΟΥΣΦΕΤΕΡΑ από τις λίγες. 50 μέρες έμειναν... και μετά σε "... σε περιμένω μην αργείς...κάτω στην παραλία..."

 
Αλώνια και Σαλόνια
06 Απρ 2019 12:58

Και μετά θέλετε ξανά αριστερά; Μετά από αυτές τις προκλητικές ρυθμίσεις με την εξόφθαμλμη αύρα βολέματος των δικών μας παιδιών έχετε την πρόθεση να ξαναστείλετε στη διακυβέρνηση αυτή την παράταξη; Ως εκπαιδευτικοί πώς βλέπετε το διαχωρισμό σε ''Πατρίκιους και Πληβείους''; Σας αρέσει που κάποιοι έχουν πάντα ευνοϊκότερη αντιμετώπιση σε σχέση με εσάς; Γιατί ανέχεστε τα ''δύο μέτρα και δύο σταθμά'' τόσα χρόνια; Η καταφανείς αδικίες στην εκπαίδευση πρέπει πια να τελειώσουν! Γιατί θα συνεχίσουν να υπάρχουν ομάδες που υποφέρουν (βλέπε αναπληρωτές) και ομάδες που συνεχώς θα ''αναρριχώνται΄'' (ευνοούμενα στελέχη)... Για όλα αυτά τι λέτε συνάδελφοι;

 
Λιώσιμο από τα γέλια
06 Απρ 2019 13:16

Κεραμεως βγες ΤΩΡΑ και πες ότι την πρώτη μέρα θα το καταργήσεις ...αν θες ψήφο...

 
Νίκος
06 Απρ 2019 13:24

Είναι απορίας άξιο με πόση μεγάλη προσπάθεια οι Υπουργοί Παιδείας του Σύριζα θέλουν να κάνουν τον κόσμο της εκπαίδευσης να ξεχάσει τη διαθεσιμότητα, την αξιολόγηση, την πλήρη απορρύθμιση των εργασιακών μας σχέσεων, το μόνιμο βόλεμα των ημετέρων και όλα αυτά που γίνονταν έως το Δεκέμβρη του 2015. Όταν αντιγράφεις το κακό, γίνεται κακέκτυπο. Με αυτά και με αυτά "νομιμοποιούν" τον ολετήρα του δημοσίου Μητσοτάκη να λέει ό,τι θέλει, στο όνομα πάντα της αξιοκρατίας (ναι, αυτής που το 2004 άλλαξε εν μια νυκτί όλη τη διοίκηση της εκπαίδευσης και την αντικατέστησε με "προσωρινούς" που έμειναν 3 χρόνια).
Και με αυτά και μ' αυτά πάλι φαίνονται δικαιωμένοι οι πρώην σχολικοί σύμβουλοι, το "καλύτερο κομμάτι" της εκπαίδευσης, με μεταπτυχιακά, διδακτορικά και δημοσιεύσεις, που όμως είχαν ξεχάσει να κάνουν μάθημα, αλλά αυτό ξεχνούν να μας το λένε.
Δεν υπάρχει σωτηρία σε αυτή τη χώρα.

 
χαχαχα
06 Απρ 2019 13:26

τι εξανίστασθε; εμ έγινε η ζημιά (πλην ενός) στις ΠΔΕ, για να υπάρχει και η έξωθεν καλή μαρτυρία, εμ μάλλον και η παράταση δεν θα πολυβολέψει για τις ΔΔΕ - δεν έχω πρόσβαση στο σύστημα αλλά έτσι πρέπει να φαίνεται- (αρχίσατε κι εδώ μέσα και τις φωνές κατά τις παράτασης), τι θέλετε να κάνει και ο αξιότιμος υπουργός; να μην υοστηρίξει συναδελφικώς βεβαίως βεβαίως τα στελέχη της μαχόμενης διοίκησης; .. μπράβο υπουργέ μου, μην ακούς κανένα ! δίνε γαλόνια και καρέκλες αβέρτα (α, κι επιμίσθια- λεφτά δεν υπήρχαν αλλά βρήκαμε !) .

 
Πέτρος
06 Απρ 2019 13:37

Το ρουσφέτι και το βόλεμα άρχισε να περνάει στο DNA τους. Σκεφθείτε τι θα συμβεί να μείνουν λίγο ακόμα στο υπουργείο. Τέτοιες ντροπές υπουργέ..

 
Πέτρος
06 Απρ 2019 13:39

Το ρουσφέτι και το βόλεμα άρχισε να περνάει στο DNA τους. Σκεφθείτε τι θα συμβεί να μείνουν λίγο ακόμα στο υπουργείο. Τέτοιες ντροπές υπουργέ..

 
ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΣΣ
06 Απρ 2019 13:47

@Πρώην ΣΣ

.............μην το συγκρίνεται όμως με την πορεία των ΣΣ.

Το συγκρίνεται βγάζει μάτια "πρώην ΣΣ".

 
THAOS
06 Απρ 2019 14:02

Σε αρκετά έχετε δίκαιο συνάδελφοι, αλλά υπάρχουν και στελέχη από αυτούς για τους οποίους διαμαρτύρεστε που δοκιμάστηκαν, κρίθηκαν, ξανακρίθηκαν, ψηφίστηκαν από τους συναδέλφους τους για τις θέσεις τους και τέλος πάντων ας αφήσετε να ενεργοποιηθεί η "ριμάδα" η αξιολόγηση.
Όσο για τους Σχολικούς Συμβούλους (αξιόλογοι πολλοί) ήταν 9 χρόνια χωρίς κρίση.
Και όσοι εξακολουθούν να διαμαρτύρονται ας κάνουν καμιά αίτηση για απόσπαση στις διευθύνσεις η στις περιφέρειες για να ...... κάθονται και χωρίς μάλιστα δίμηνη επιπλέον άδεια.

 
THAOS
06 Απρ 2019 14:08

Να δούμε αν θα φωνάζουμε το ίδιο και όταν έρθει η ρύθμιση για το επίδομα διευθυντή στους αιρετούς των συμβουλίων..........

 
ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ,ΣΕΕ ΠΕ 83,ΠΕΙΡΑΙΑΣ
06 Απρ 2019 14:28

ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΦΙΕΡΩΣΕΣ.ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΤΟ ΕΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΑ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΤΑΞΗ

ΛΕΕΙ Ο ΑΜΛΕΤ.ΚΑΤΙ ΣΑΠΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΔΑΝΙΜΑΡΚΙΑΣ!ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΑΝΙΜΑΡΚΙΑΣ ΜΑΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ,ΠΟΥ ΤΗΝ ΨΗΦΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΗΞΑΜΕ...ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ,ΕΤΣΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΞΗ!ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΑΛΕΨΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΥΝΟΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΩΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ,-ΚΑΙ ΚΟΚΟΡΕΥΟΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ 45 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΕΣΟΣ,,ΒΛΕΠΩ ΤΩΡΑ Μ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΙΣ ΕΥΝΟΙΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ,ΕΥΡΥ-------Η ΘΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΕ Ο ΒΑΡΝΑΛΗΣ ΑΝ ΖΟΥΣΕ..!ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ..!"ΧΑΙΝΤΕ ΘΥΜΑ,ΧΑΙΝΤΕ ΨΩΝΙΟ,ΧΑΙΝΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΙΩΝΙΟ..ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟΜΙΑΣ ΘΑΡΘΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ Ο ΝΤΟΥΝΙΑΣ"..ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΠΡΩΤΗ ΑΠΟ ΚΩΣΤΑ ΒΑΡΝΑΛΗ ..ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΚΩΣΤΑ ΒΑΡΝΑΛΗ:ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΠΟΙΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΠΟΙΗΣΕ Η ΠΑΣΟΚΟΔΕΞΙΑ.."ΚΑΝΑΓΕΣ ΔΕ ΘΑ ΜΟΥ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ"(ΑΡΘΡΟΥΡΟΣ ΡΕΜΠΩ,1870.

Σελίδες

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ