Placeholder

ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ

Ρύθμιση για τους πρώην Περιφερειακούς Διευθυντές Εκπαίδευσης και Διευθυντές Εκπαίδευσης

Δημοσίευση: 06/04/2019
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Α. Με απόφαση του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, που εκδίδεται ύστερα από πρόταση του Συμβουλίου των Κέντρων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Κ.Ε.Ε.) που θα λειτουργήσεουν στα Πανεπιστήμια, μπορεί να αποσπώνται στο Κ.Ε.Ε., για πενταετή θητεία, που μπορεί να ανανεώνεται, εκπαιδευτικοί της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης οι οποίοι έχουν διατελέσει Περιφερειακοί Διευθυντές Εκπαίδευσης ή Διευθυντές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ως Οργανωτικοί Συντονιστές των προγραμμάτων επαγγελματικής εκπαίδευσης.

Β. Οι Οργανωτικοί Συντονιστές ασκούν καθήκοντα συντονισμού των προγραμμάτων και μεριμνούν για τη διασύνδεσή τους με τη δευτεροβάθμια και ιδίως την δευτεροβάθμια επαγγελματική εκπαίδευση, καθώς και με τις  τοπικές και περιφερειακές αναπτυξιακές ανάγκες, την οικονομία και την αγορά εργασίας.

Γ. Στους Οργανωτικούς Συντονιστές καταβάλλεται επιμίσθιο, το ύψος του οποίου καθορίζεται με κοινή απόφαση των Υπουργών Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και Οικονομίας και Οικονομικών.

Τα παραπάνω προβλέπει ρύθμιση η οποία συμπεριλήφθηκε στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας.

Σχόλια (53)

 
ΝικΔΓκρηκ
08 Απρ 2019 17:41

Λίγη τσίπα ρε Τσίπρα.
Υποκριτές που κάνατε κριτική για τους προηγούμενους.
Αντε γεια ρεεε

 
ΔΡ.ΣΤ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
08 Απρ 2019 10:56

Αγαπητέ Αλέκο
Το έργο του κ.Μπαξεβανάκη στο Υπουργείο είναι σημαντικό και αναγνωρισμένο απ'όλους.Η Μαθητεία κλπ.,και τα όσα αναφέρεις.Η επιλεκτική επιβράβευση των πρωτοκλασάτων στελεχών της εκπαίδευσης και η απονομή προνομίων σ'αυτά μας θυμίζει τα bonus της Γκόλντμαν Σάκς και τη λοική των γιάπηδων στην Αμερική.Όποιος εκπίπτει της στελεχικής θέσης του για λόγους πολιτικούς-κυβερνητική αλλαγή-θα έρχεται το σύστημα τωων ημετέρων και θα τον βολεύει σε προνομιούχο θέση?Το κίμημα των εκπαιδευτικών τί απαντάει σάυτό?Γράφτηκε -στις ανοιχτές στον δημοκρατικό διάλογο στήλες του ESOS-οτι κι εγώ ως πρώην σχολικός σύμβουλος και οι συνάδελφοί μου θα έπρεπε να έχουμε δικαίωμα για το ίδιο ευεργέτημα...Έ ΟΧΙ...!ΟΧΙ ΤΕΤΟΙΑ! Οι μαχόμενοι εκπαιδευτικοί μας έχουν καταδικάσει γιάυτές τις πρακτικές και για την όποια εξωτερική αξιολόγηση που θα στείλει-με τη γνωστή μέθοδο-κόσμο στη διαθεσιμότητα.Οταν-είπα-η ανανεωτική αριστερά διολισθαίνει σε τέτοια ευννοιοκρατικά νομοθετήματα-έ,έρχεται ο κ.Μητσοτάκης μαζί με τον ΟΑΣΣΑ και την εξωτερική τους αξιολόηση,που με το ζόρι το Υπουργεί την κρατάει στο συρτάρι.

 
ΕΜΒΡΟΝΤΗΤΗ
08 Απρ 2019 09:08

Απάντηση στον THAOS
Καλή η ελευθερία της έκφρασης, αρκεί να μην λέμε ανακρίβειες! Τον Αύγουστο του 2014 αξιολογήθηκαν οι Σχολικοί Σύμβουλοι, αγαπητέ, από τον Περιφερειακό Διευθυντή και από τον Προϊστάμενο Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης.
Και για την Ιστορία, γιαυτό δεν μπορούσε να τους ξηλώσει νωρίτερα.
Και για κάποιον άλλο φίλο, μια χαρά κάνουν το μάθημά τους στην τάξη, σε πληροφορώ. Οι προσβολές κατά των Σχολικών Συμβούλων προσβάλλουν πλέον την αισθητική μας. Το ότι στους "κόφτες" για την επιλογή Συντονιστών Εκπαιδευτικού Εργου δεν ήταν προαπαιτούμενο το μεταπτυχιακό δεν εντυπωσιάζει κανέναν. Τι να το κάνει το μεταπτυχιακό το Στέλεχος Εκπαίδευσης; Αρκεί το ΤΠΕ Α επιπέδου, θα μου πείτε.

 
Όσο κακή είναι η τάξη;
08 Απρ 2019 09:04

Γιατί ένας εκπαιδευτικός αποκλείεται από το έργο του όταν ασκήσει για ένα φεγγάρι διοικητικά καθήκοντα;

 
SL^2
07 Απρ 2019 16:20

Η επιστροφή στην τάξη κάνει καλό, παρέχει ανατροφοδότηση, είναι ζωογόνος κλπ. και η αξιοποίηση της εμπειρίας επίσης είναι καλή και χρήσιμη. Βέβαια αυτή η ρύθμιση αν τελικά κατατεθεί, διότι σε άλλο εκπ/κό portal διάβασα ότι: το υπουργείο Παιδείας έσπευσε να διευκρινίσει πως «όσα δημοσιοποιούνται ως τελικές διατάξεις του νομοσχεδίου δεν ευσταθούν» (δεν ξέρω αν σ' αυτά που δεν ευσταθούν συμπεριλαμβάνεται και η επίδικη ρύθμιση), δεν είναι φωτογραφική όπως π.χ. των προηγούμενων ΠΔΕ, που αυτοδίκαια πήγαιναν σχολικοί σύμβουλοι. Αφορά σε όλους τους τέως ΠΔΕ και ΔΙΔΕ και οι οποίοι είχαν διατελέσει σ' αυτές τις θέσεις επι όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων. Όμως είναι εξόχως προβληματική, αν και εφόσον κατατεθεί, επειδή αποκλείει και άλλους που θα ήθελαν να διεκδικήσουν τη θέση, έχουν την εμπειρία της τεχνικοεπαγγελματικής εκπ/σης, ενδεχομένως έχουν εξειδικεύσεις, προσόντα πάνω σ' αυτήν κλπ. Γιατί πρέπει να είναι σώσει και καλά μόνον πρώην ΠΔΕ και ΔΙΔΕ;

 
ΗΡΑ*
07 Απρ 2019 15:33

... και επειδή α) εμφορούνται από μιά ... απείρου κάλλους έπαρση, δεδομένου ότι τα ξέρουν όλα, μα όλα, καλύτερα απ' όλους τους άλλους (!!!), β) είναι "μανούλες'' στον αναθεωρητισμό γενικώς και ειδικώς - από το μαρξισμό μέχρι την ιστορία και ούτω καθεξής - όλο και κάποια ''θεωρία'' θα σκαρφιστούν και θα κατασκευάσουν για να δικαιολογήσουν αυτήν την κατάπτυστη ρύθμιση γ Κι όλα αυτά βεβαίως στο όνομα της Αριστεράς... Τι ντροπή !

 
Επάρατη(;) δεξιά
07 Απρ 2019 14:49

Τους Περιφερειακούς τους έδινε θέση συμβούλου όσο διαρκούσε η θητεία τους.Η μη επάρατη αριστερά τους καβαντζάρει θέση για μια πενταετία ευελπιστώντας ότι πριν λήξει η πενταετία θα ξαναβγεί ο ΣΥΡΙΖΑ και θα επανέλθουν.Η επάρατη(;) δεξιά δεν προέβλεπε ειδική μεταχείριση για τους Διευθυντές Εκπαίδευσης όταν έληγε η θητεία τους.Η μη επάρατη αριστερά τους καβαντζάρει και αυτούς σε μια 5ετή θέση.Άρα ζήτω η αριστερά της καβάντζας και των αιωνίων στελεχών της.

 
Δον Κιχώτης
07 Απρ 2019 11:27

Ορισμένοι από τους παραπάνω σχολιαστές φαίνεται πως έχουν ξεχάσει* ότι το «ήθος της Αριστεράς» στην πατρίδα μας, έχει αποκλειστική σχέση με τη γενιά των Αριστερών που αρνούνταν να υπογράψουν στα ξερονήσια τις γνωστές «δηλώσεις μετάνοιας» και πως είναι αλληλένδετο με τους αγώνες κοινωνικής επιβίωσης που έδωσαν, μετά τον Εμφύλιο. Όταν ήμουν παιδί, ο λόγος του «εξόριστου» Αριστερού στο χωριό είχε ένα ιδιαίτερο κύρος κάθε φορά που υπήρχε μία διένεξη επί ενός τοπι-κού κοινωνικού θέματος. Μιλούσε συχνά τελευταίος στο καφενείο και όλοι τον άκου-γαν με σεβασμό. Μόλις τελείωνε, όλοι είχαν καταλάβει ποια είναι η λύση. Αυτό το ήθος - αφού πρώτα το διέσωσε η Ιστορία - έσβησε με το θάνατό τους.
Δυστυχώς όμως, αρκετοί πίστεψαν ότι το ήθος της γενιάς εκείνης μεταβιβάζεται - με ποιο τρόπο άραγε; - στους επιγόνους που το επικαλούνται και το χρησιμοποιούν ως μέσο πειθούς στον πολιτικό τους λόγο. Και παρόλο που όλοι συχνά επαναλαμβάνουμε στον καθημερινό μας λόγο ότι «στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις», τους πίστεψαν και μάλιστα για δεύτερη φορά! Χρειάζεται να θυμίσω την πράσινη «Αλλαγή»;
Γιατί λοιπόν «εξανίστασθε», αφού τίποτε δεν έχει αλλάξει;

* ελπίζω όχι σκοπίμως

 
dimitris
06 Απρ 2019 23:21

τουλάχιστο προκλητικότατο..το πασοκ είναι δω...η γνωστή καλή δοκιμασμένη συνταγή που κράτησε 30 χρονάκια και μας πήγε εκεί που μας πήγε...

 
Δημιουργία επιδομάτων,η γιαγιά με τα τερλίκια
06 Απρ 2019 21:51

και η γιαγιά με τα χόρτα στην Κατερίνη.Δημιουργούν παντού θέσεις επιδομάτων σαν τα λεφτά να ρέουν όπως ο Νείλος.Συλλ αμβάνουν όμως ,πάνε στην αστυνομία και βάζουν πρόστιμο 200€ στην γιαγιά με τα τερλίκια.Τώρα μαθαίνουμε ότι στην Κατερίνη δικάζεται η γιαγιά Παρθένα στις 7 Ιουνίου επειδή πούλησε...χόρτα αξίας ...5€ με την κατηγορία "...άνευ άδειας υπαίθριου εμπορίου και πιστοποιητικού υγείας".Φυσικά πλήρωσε το πρόστιμο των 200€ χώρια τώρα η δίκη.Η Ελλάδα των γηρατειών που υποφέρει και του ΣΥΡΙΖΑ που δημιουργεί θέσεις επιδομάτων που θα πληρώνονται και από τα πρόστιμα της γιαγιάς με τα τερλίκια και της γιαγιάς με τα χόρτα.Αυτό λέγεται αριστερά.

 
2014:ΔΟΕ,ΟΛΜΕ,ΠΕΣΣ,ο άνθρωπος με τις τιράντες
06 Απρ 2019 21:17

και λοιποί δημοκράτες - αγωνιστές στα κάγκελα.Με νόμο οι 13 Περιφερειακοί γίνονταν με την αποχώρηση τους Σχολικοί Σύμβουλοι.Οι λίβελλοι,οι φωνές κλπ στη διαπασών.Όλα είναι στο εσος της εποχής και ευτυχώς.Πού είναι τώρα όλοι αυτοί οι ευαίσθητοι και οι αριστεροί;Ακούσατε κάτι;Μούγκα στην στρούγκα.Αλλά ξέχασα.Ήταν της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και άρα όχι συντρόφια του ΣΥΡΙΖΑ .

 
ΒΓ
06 Απρ 2019 18:57

Επί της ουσίας, η ρύθμιση για τους Περιφερειακούς θα ήταν σωστή αν προβλεπόταν συγκεκριμένη χρονική θητεία, όπως προέβλεπε ο νόμος Διαμαντοπουλου. Άλλωστε, ανάλογη ρύθμιση ισχύει και στην υπόλοιπη Δημόσια Διοίκηση. Όμως,
1. είναι εξαιρετικά υποκριτική η στάση του Συριζα. Αλήθεια οι ΣΥΝΕΚ τι θα πουν τώρα; Η κωλοτούμπα έχει γίνει συνήθεια στο ΣΥΡΙΖΑ.
2. Οι Δντες Εκπαίδευσης είναι 110 άνθρωποι. Είναι ΥΠΕΡΒΟΛΗ να ισχύει η ρύθμιση για τόσους ανθρώπους. Ειδικά όταν ο θεσμός δεν έχει ακόμη λειτουργήσει.
Συμπέρασμα : Ο Συριζα κάνει ό,τι μπορεί για να αναστήσει το ΠΑΣΟΚ.

 
ΑΛΕΚΟΣ
06 Απρ 2019 18:17

Και όσο για τον κ. Μπαξεβανάκη στον οποίο αναφέρεται ο ΣΕΕ κ. Καραγιάννης, σε ότι αφορά στις ειδικότητες βαφτίζοντας εν μια νυκτί τους οικιακής οικονομίας οικονομολόγους ΠΕ80, τους τεχνικούς γεωργικών μηχανημάτων μηχανολόγοθς ΠΕ82, τους τεχνικούς φυτικής παραγωγής γεωπόνους ΠΕ88, τους τεχνολόγους ιατρικών εργαστηρίων ή τους νοσηλευτικής γιατρούς ΠΕ87 (άσχετα αν έχει υποκλάδους, η ουσία είναι οι αναθέσεις) κ.λπ, δίνοντας μαθήματα για ανάθεση που ποτέ δεν είχαν διδαχθεί. Σε όλους σχεδόν δε των τεχνικών ειδικοτήτων έδωσε τρίτη ανάθεση τα μαθηματικά. Επίσης, έκανε ένα την εκπαίδευση με την κατάρτιση.Καληνύχτα σας και πάλι.

 
Και τους Διευθυντές εκπαίδευσης
06 Απρ 2019 18:06

το 2016 στείλαν στις τάξεις.Φανταστείτε το τραγικό.Το 2011 επέλεξαν τους Διευθυντές σχολείων και μετά τους Υποδιευθυντές και όταν τους στείλαν στις τάξεις ήταν ιεραρχικά κατώτεροι αυτών που επέλεξαν.

 
Λαμπρος Κ.
06 Απρ 2019 17:47

Εντάξει με αυτο το τερμάτισαν!!! Καμια ντροπή!!! Η νεα θεση δεν εχει προσοντα; δεν μπορει να παει καποιος με προσόντα απο την ταξη; Αλλα μαλλον αν ησουν περιφερειακος τα ξερεις ολα!!!!!

Να αποσυρθεί άμεσα

 
πελατακια του Γαβρογλου
06 Απρ 2019 17:08

βρε αθεόφοβοι αυτα που κυνηγούσατε με το ηθος της αριστερας τα κάνατε σημαια σας ! αυτή ειναι συνεχεια της αριστειας σας : αυτό τίναι το παράδειγμα που δίνετε !

 
Αλαλούμ !
06 Απρ 2019 16:58

Με ποια κριτήρια άραγε εκπαιδευτικοί Π/θμιας και Δ/μιας Εκπ/σης που δεν έχουν κάνει σε σχολικές μονάδες επαγγελματικής εκπαίδευσης ή σε ΙΕΚ θεωρούνται κατάλληλοι να οργανώσουν και να συντονίσουν τα ΕΕΚ που θα δημιουργηθούν στα Πανεπιστήμια; !!

 
stratis
06 Απρ 2019 16:49

Άν κατάλαβα καλά ισχύει μόνο για τους Διευθυντές Β/θμιας Εκπ/σης και τους Περιφερειακούς ;

 
Δον Κιχώτης
06 Απρ 2019 16:17

Το esos.gr - όπως έχετε διαπιστώσει τα τελευταία χρόνια - διαθέτει άφθονο, αστεί-ρευτο υλικό για ένα «βαρύ χαρτί», ένα διδακτορικό με θέμα «Το πελατειακό σύστημα στην ελληνική Εκπαίδευση».
Αν ήμουν νέος, πολύ θα ήθελα να το αναλάβω...

 
ΗΡΑ*
06 Απρ 2019 16:02

Προσωπικά τίποτα πλέον δεν με εκπλήσσει μετά τη μεγάλη κωλοτούμπα. Για να μην πω πως το θεωρούσα αναμενόμενο, σχεδόν δεδομένο...

"Ηθικόν ;"(Για το δικό ΜΑΣ ηθικό μιλάω, έτσι, για να εξηγούμεθα.)
"Ακμαιότατον!"

Γι αυτό "μαύρο - κατάμαυρο ! " σ' όλους αυτούς που έχουν ακόμη το θράσος να ομιλούν - άκουσον, άκουσον ! - περί ηθικού πλεονεκτήματος και Αριστεράς ! Εξευτέλισαν ΚΑΙ την Ηθική ΚΑΙ την Αριστερά. Αιδώς !

 
PE19
06 Απρ 2019 15:10

Σκοτώνουν τα άλογα όταν γεράσουν?
Σωστή η ρύθμιση γιατί με το να «υποβιβάζεται» (δεν θεωρώ ότι υποβιβάζεται κάποιος αν γυρίσει στην τάξη μάλλον ξαναγεννιέται) ένα στέλεχος απλά υποβαθμίζεται ο θεσμός. Όμως οι αθεόφοβοι όταν πριν 4 χρόνια διαρρηγνύανε τα ιμάτιά τους για τους περιφερειακούς που έγιναν σύμβουλοι και τώρα να τους αποσπούν στα ΚΕΕ των ΑΕΙ έλεος.

Απόσπαση στα ΑΕΙ μόνο για Διδακτικό έργο και μόνο με μοριοδοτούμενα κριτήρια
Περιφερειακός Δ/ντης ΣΥΡΙΖΑ με μόνο προσόν την αντίθεση στο 152 θα πάει σύμβουλος σε ΚΕΕ χωρίς μεταπτυχιακό, χωρίς Διδακτορικό με μόνο προσόν το ΣΥΡΙΖΑΪΚΟ παρελθόν. Ντροπή !!!!!!!

 
ARISTIDIS
06 Απρ 2019 14:48

Βρε συνάδελφοι, γιατί τόσο δηλητηριώδη σχόλια; Ούτε Περιφερειακός είμαι ούτε Διευθυντής Εκπ/σης, αλλά ξέρω ότι σε όλη τη Δημόσια Διοίκηση οι διευθυντές επιπέδου διεύθυνσης όταν δεν επανεπιλέγονται, αποσπώνται με αίτησή τους στο Σώμα Επιθεωρητών-Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης. Και στην πρόβλεψη αυτή, που ισχύει χρόνια, δεν διαμαρτυρήθηκε ποτέ ούτε η ΑΔΕΔΥ ούτε κάποια δημοσιουπαλληλική οργάνωση. Από την πρόβλεψη αυτή όμως εξαιρείται η Εκπαίδευση. Γιατί; Μα, φυσικά, εξαιτίας της ανθρωποφαγίας την οποία εξέθρεψε ο "προοδευτικός" συνδικαλισμός μας και υποστήριξε παλαιότερα και ο ΣΥΡΙΖΑ. Αποτέλεσμα; Σκηνές απείρου κάλλους, διανθισμένες με μπόλικο ρεβανσισμό, που πολλοί είχαμε ζήσει στο παρελθόν, αλλά και πολλοί ονειρεύονται (και δεν το κρύβουν) ακόμα και σήμερα.
Φυσικά δεν συμφωνώ με τη δημιουργία θέσεων που προβλέπει αδικαιολόγητα επιδόματα, αλλά προσωπικά δεν μου προσφέρει και καμιά ιδιαίτερη χαρά να δω αύριο τον 60χρονο (και βάλε) πρώην Περιφερειακό Δ/ντή ή Δ/ντή Εκπαίδευσης να έρχεται στο σχολείο μου και να παίρνει τάξη. Όσοι χαίρονται με αυτή την εικόνα, ας το ψάξουν λίγο καλύτερα, μήπως κάπου αλλού είναι η αιτία της... χαράς τους!
Πάντως η πρόβλεψη, όπως δημοσιεύτηκε στο esos, φαίνεται να αφήνει εκτός "τακτοποίησης" τους Δ/ντες της Α/θμιας Εκπαίδευσης, οπότε θα υπάρξει αρκετό "υλικό" σε όσους αρέσκονται σε ασκήσεις ρεβανσισμού και χαιρεκακίας!!! Και το παρελθόν αποδεικνύει ότι σε αυτού του είδους τις "ασκήσεις" επιδίδονται κυρίως αυτοί που ήθελαν τον Διευθυντή Εκπαίδευσης κολλητό τους για κανένα ρουσφετάκι ή για να τους γλιτώσει από κανένα πειθαρχικό! Η' μήπως κάνω λάθος συνάδελφοι;

 
ΑΛΕΚΟΣ
06 Απρ 2019 14:29

Τελικά τα πάντα έγιναν και γίνονται για να εκδιωχθούν κακήν κακώς οι πρώην Σ.Σ. Ακόμα και σε προκηρύξεις του ΙΕΠ για τα νέα ΑΠΣ τους πετάνε έξω βάζοντας ως κριτήριο (άκουσον άκουσον!) από τα δέκα τελευταία έτη να έχουν διδάξει τα πέντε τελευταία στην τάξη! Σχολικοί σύμβουλοιι που έχουν υλοποιήσει πάρα πολλά προγράμματα σπουδών (εννοείται χωρίς αμοιβή) και έχουν συντελέσει τα μέγιστα, με το κριτήριο αυτό πετιούνται έξω. Θέλετε κι άλλα. Σε άλλη προκήρυξη του ΙΕΠ για επιμορφωτές μαθητείας, σε ένα υπομητρώο είχε την επιλογή δια ζώσης και όσοι την επέλεξαν δεν επελέγησαν ποτέ, γιατί το συγκεκριμένο εξάωρο επιμορφωτικό πρόγραμμα γίνεται μόνο εξ αποστάσεως!! Μπορώ να αναφέρω άπειρα άλλα στοιχεία αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος γιατί απλά σε αυτήν τη χώρα δεν υπάρχει ελπίδα. Περιφερειακός λοιπόν με τρία χρόνια προϋπηρεσία, γιατί να επιστρέψει στην τάξη αφού έχει όλα τα προσόντα να γίνει συντονιστής στα ΚΕΕ!!!
Καλή σας νύχτα.

 
ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ,ΣΕΕ ΠΕ 83,ΠΕΙΡΑΙΑΣ
06 Απρ 2019 14:28

ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΦΙΕΡΩΣΕΣ.ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΤΟ ΕΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΑ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΤΑΞΗ

ΛΕΕΙ Ο ΑΜΛΕΤ.ΚΑΤΙ ΣΑΠΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΔΑΝΙΜΑΡΚΙΑΣ!ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΑΝΙΜΑΡΚΙΑΣ ΜΑΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ,ΠΟΥ ΤΗΝ ΨΗΦΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΗΞΑΜΕ...ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ,ΕΤΣΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΞΗ!ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΑΛΕΨΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΥΝΟΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΩΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ,-ΚΑΙ ΚΟΚΟΡΕΥΟΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ 45 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΕΣΟΣ,,ΒΛΕΠΩ ΤΩΡΑ Μ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΙΣ ΕΥΝΟΙΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ,ΕΥΡΥ-------Η ΘΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΕ Ο ΒΑΡΝΑΛΗΣ ΑΝ ΖΟΥΣΕ..!ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ..!"ΧΑΙΝΤΕ ΘΥΜΑ,ΧΑΙΝΤΕ ΨΩΝΙΟ,ΧΑΙΝΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΙΩΝΙΟ..ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟΜΙΑΣ ΘΑΡΘΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ Ο ΝΤΟΥΝΙΑΣ"..ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΠΡΩΤΗ ΑΠΟ ΚΩΣΤΑ ΒΑΡΝΑΛΗ ..ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΚΩΣΤΑ ΒΑΡΝΑΛΗ:ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΠΟΙΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΠΟΙΗΣΕ Η ΠΑΣΟΚΟΔΕΞΙΑ.."ΚΑΝΑΓΕΣ ΔΕ ΘΑ ΜΟΥ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ"(ΑΡΘΡΟΥΡΟΣ ΡΕΜΠΩ,1870.

 
THAOS
06 Απρ 2019 14:08

Να δούμε αν θα φωνάζουμε το ίδιο και όταν έρθει η ρύθμιση για το επίδομα διευθυντή στους αιρετούς των συμβουλίων..........

 
THAOS
06 Απρ 2019 14:02

Σε αρκετά έχετε δίκαιο συνάδελφοι, αλλά υπάρχουν και στελέχη από αυτούς για τους οποίους διαμαρτύρεστε που δοκιμάστηκαν, κρίθηκαν, ξανακρίθηκαν, ψηφίστηκαν από τους συναδέλφους τους για τις θέσεις τους και τέλος πάντων ας αφήσετε να ενεργοποιηθεί η "ριμάδα" η αξιολόγηση.
Όσο για τους Σχολικούς Συμβούλους (αξιόλογοι πολλοί) ήταν 9 χρόνια χωρίς κρίση.
Και όσοι εξακολουθούν να διαμαρτύρονται ας κάνουν καμιά αίτηση για απόσπαση στις διευθύνσεις η στις περιφέρειες για να ...... κάθονται και χωρίς μάλιστα δίμηνη επιπλέον άδεια.

 
ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΣΣ
06 Απρ 2019 13:47

@Πρώην ΣΣ

.............μην το συγκρίνεται όμως με την πορεία των ΣΣ.

Το συγκρίνεται βγάζει μάτια "πρώην ΣΣ".

 
Πέτρος
06 Απρ 2019 13:39

Το ρουσφέτι και το βόλεμα άρχισε να περνάει στο DNA τους. Σκεφθείτε τι θα συμβεί να μείνουν λίγο ακόμα στο υπουργείο. Τέτοιες ντροπές υπουργέ..

 
Πέτρος
06 Απρ 2019 13:37

Το ρουσφέτι και το βόλεμα άρχισε να περνάει στο DNA τους. Σκεφθείτε τι θα συμβεί να μείνουν λίγο ακόμα στο υπουργείο. Τέτοιες ντροπές υπουργέ..

 
χαχαχα
06 Απρ 2019 13:26

τι εξανίστασθε; εμ έγινε η ζημιά (πλην ενός) στις ΠΔΕ, για να υπάρχει και η έξωθεν καλή μαρτυρία, εμ μάλλον και η παράταση δεν θα πολυβολέψει για τις ΔΔΕ - δεν έχω πρόσβαση στο σύστημα αλλά έτσι πρέπει να φαίνεται- (αρχίσατε κι εδώ μέσα και τις φωνές κατά τις παράτασης), τι θέλετε να κάνει και ο αξιότιμος υπουργός; να μην υοστηρίξει συναδελφικώς βεβαίως βεβαίως τα στελέχη της μαχόμενης διοίκησης; .. μπράβο υπουργέ μου, μην ακούς κανένα ! δίνε γαλόνια και καρέκλες αβέρτα (α, κι επιμίσθια- λεφτά δεν υπήρχαν αλλά βρήκαμε !) .

Σελίδες

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ