ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ

Ορίστηκε η νέα Επιστημονική Επιτροπή Πρότυπων & Πειραματικών Σχολείων

Δημοσίευση: 08/04/2019
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Ορίστηκε, με απόφαση που υπέγραψε ο υπουργός Παιδείας Κ. Γαβρόγλου, η νέα  Επιστημονική  Επιτροπή  Πρότυπων & Πειραματικών Σχολείων για τριετή θητεία ως ακολούθως:

1. Αυγητίδου Σοφία του Νέστορος, μέλος Δ.Ε.Π. της Παιδαγωγικής Σχολής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, ως Πρόεδρος.

2. Ρουσσάκης Ιωάννης του Εμμανουήλ, μέλος Δ.Ε.Π. του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ως μέλος.

3. Λάζαρη Σεβαστή του Κωνσταντίνου, μέλος ΠΕ.Κ.Ε.Σ. – Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Β/θμιας Εκπ/σης, ως μέλος.

4. Τσιαμπάση Φανή του Γεωργίου, μέλος ΠΕ.Κ.Ε.Σ. – Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Α/θμιας Εκπ/σης, ως μέλος.

5. Τσίκιζα – Νικολακάκη Ελένη του Λουκά, εκπαιδευτικός Β/θμιας Εκπαίδευσης που υπηρετεί στο 2ο Πειραματικό Γ.Ε.Λ. Αθήνας, ως μέλος.

6. Πανόπουλος Βασίλειος του Γεωργίου, εκπαιδευτικός Α/θμιας Εκπαίδευσης που υπηρετεί στο 1ο 12/θ, 3/θ και 1/θ Πειραματικό Δ.Σ. Πειραιά - Ράλλειο, ως μέλος.

7. Ανδριώτης Νικόλαος του Δημητρίου, εκπαιδευτικός Β/θμιας Εκπαίδευσης που υπηρετεί στο Πειραματικό Σχολείο Πανεπιστημίου Αθηνών, ως μέλος.

 

Σχόλια (6)

 
ΠΟΛΙΤΗΣ
08 Απρ 2019 20:59

Θα παρακαλούσα το esos να υιοθετήσει τον τονισμό των ΠΡΟΤΥΠΩΝ στη παραλήγουσα και όχι στη μαλλιαρή πρόπαραλήγουσα.

 
Διονύσης
08 Απρ 2019 15:13

@ karat
Αν το αναφέρεις ως μειονέκτημα ότι η καθηγήτρια κ. Αυγητίδου διδάσκει σε Τμήμα Νηπιαγωγών, σε ενημερώνω ότι έχει πλούσια εμπειρία πειραματισμών με ομάδες εκπαιδευτικών σε συνθήκες σχολείου και, επιπλέον, πολλές σχετικές δημοσιεύσεις σε διεθνή περιοδικά κύρους.

 
Πέτρος
08 Απρ 2019 14:47

Τελικά δύο ΔΕΠ που δεν διδάσκουν σε τμήματα δασκάλων ή καθηγητικές σχολές...
Σόφη επινόηση.......

 
Μέλη ΕΕΠΠΣ
08 Απρ 2019 13:37

Οι εκπαιδευτικοί μέλη της Επιτροπής πως ορίστηκαν; Με ποια κριτήρια;

 
karat
08 Απρ 2019 13:01

Η νέα Πρόεδρος διδάσκει στο Τμήμα Νηπιαγωγών!!!!
Επίσης από το Παιδαγωγικό Αθηνών κανένας;

 
ΠΕΚΕΣ
08 Απρ 2019 12:16

Δύο μέλη της διοίκησης του ΙΕΠ στην επιτροπη; δεν υπάρχουν άλλοι συνάδελφοι άξιοι να αναλάβουν; γιατί τέτοια ανακύκλωση προσώπων;

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.