Στην 3η θέση στο παγκόσμιο σχολικό καλαθοσφαίρισης για τα κορίτσια του 1ου ΓΕΛ Βούλας - Στον τελικό τα αγόρια των εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη

19/04/2019

Ενημερώθηκε: 19/04/2019, 14:05

Άκουσε το άρθρο

Στο τελικό του 25ου Παγκόσμιου Σχολικού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης που διεξάγεται στο Ηράκλειο Κρήτης, προκρίθηκε η ομάδα των αγοριών των Εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη, νικώντας στον ημιτελικό την Τουρκία με σκορ 53-49.

Ο τελικός των μαθητών πραγματοποιείται σήμερα στις 18:00 μ.μ. και αντίπαλος της Ελληνικής ομάδας είναι το Ισραήλ.

Η ομάδα των κοριτσιών του 1ου ΓΕ.Λ. Βούλας κατέλαβε πριν από λίγο την 3η θέση  στον μικρό τελικό νικώντας την ομάδα της Ταϊ Πεϊ με σκορ 44-63.

Στους αγώνες κατάταξης η ομάδα αγοριών των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη αγωνίζεται για την 5η-6η θέση ενώ  η ομάδα των κοριτσιών του Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης κατέκτησε τη 17η θέση.

Στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης στο Ηράκλειο Κρήτης το οποίο ολοκληρώνεται σήμερα, συμμετείχαν εικοσιτέσσερις χώρες.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ