Placeholder

ΒΟΥΛΗ

“Οργή” Πρύτανη ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας προς Βουλή:Οι Πρυτάνεις δεν είναι ορτντινάτσες σε στάσεις προσοχής

Μέθοδοι “μη” πρόσκλησης “μη” επιθυμητών
Δημοσίευση: 22/04/2019
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Για μεθόδους  “μη” πρόσκλησης “μη” επιθυμητών , κάνει λόγο ο Πρύτανης του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας Στέργιος Γκανάτσιος, στην επιστολή - απάντηση  προς την Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής,  για την πρόσκληση που έλαβε για να συμμετάσχει στην συνεδρίαση ακρόασης των φορέων για το πολυνομοσχέδιο ,στις 18 Απριλίου.

Μάλιστα  ο  Πρύτανης πετάει και το “καρφί” προς τη Βουλή  ότι “η Ελλάδα μας, προς το παρόν βέβαια, επεκτείνεται και πέραν της Αθήνας”.

Ειδικότερα  στην επιστολή προς τη Διαρκή Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής  ο Πρύτανης τονίζει:

Πότε λάβαμε τη πρόσκληση: Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω ιδιαιτέρως για το fax που στείλατε στις 20:13 στις 27-4-29 για να μας προσκλέσετε  να παραβρεθούμε  την αμέσως επόμενη ημέρα, τη 10η πρωινή.

Θέλω να πιστεύω ότι , ως Βουλευτές του κοινοβουλίου της  Ελλάδας, γνωρίζετε ότι ακόμα, στην Ελλάδα οι δημόσιες υπηρεσίες εν δουλεύουν  το βράδυ.
Αρα γνωρίζετε ότι το fax θα το παραλάβουν οι αρμόδιες υπηρεσίες  το πρωί της επόμενης ημέρας και θα διαβιβαζόταν στον Πρύτανη περίπου την ώρα που εσείς  ζητούσατε  να παρευρισκόμασταν  στην Αθήνα και στο Κοινοβούλιο.

Μέθοδοι  “μη” πρόσκλησης: Θα ήθελα να σας γνωρίσω , αξιότιμοι κ. Βουλευτές, ότι κι εμείς γνωρίζουμε αντίστοιχες μεθόδους  “μη” πρόσκλησης “μη” επιθυμητών, αλλά φροντίζουμε να κρατούμε  περισσότερο τα προσχήματα.

Οι Πρυτάνεις δεν είναι ορντινάτσες: Επίσης, θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι οι Πρυτάνεις των ΑΕΙ είναι θεσμοθετημένα από την Πολιτεία  και εκλεγμένα όργανα , σε Ιδρύματα αυτοδιοικούμενα, μ τις αντίστοιχες συνταγματικές κατοχυρώσεις.

Σε καμία δε, περίπτωση δεν είναι ορντινάτσες, οι οποίες σε στάσεις προσοχής αναμένουν  πρόσταγμα για άμεση εκτέλεσή του. Στοιχείο, βέβαια, που θα έπρεπε να το λαμβάνει περισσότερο υπόψη της η Βουλή των Ελλήνων, δεδομένου ότι εξ αυτής προέρχονται οι όποιες νομοθεσίες ή συνταγματικές ρυθμίσεις.

Ο Πρύτανης του ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας διατυπώνει την ελπίδα  προς τη Βουλή  ότι την επόμενη φορά, η πρόσκληση δεν θα αποσταλεί μετά τη  συνεδρίαση και ότι  θα λάβει  υπόψη ότι” η Ελλάδα μας, προς το παρόν βέβαια, επεκτείνεται και πέραν της Αθήνας , άρα απαιτείται και εύλογος χρόνος ενημέρωσης  για την αντίστοιχη μετακίνηση”.

Σχόλια (8)

 
Νικος
22 Απρ 2019 14:30

Ο Γαβρόγλου συμπαθείμόνο αυτούς που συμφωνούν μαζί του.Οι άλλοι είναι αντιδημοκράτες, αναξιόπιστοι και λένς ψέματα.! Ο Υπουργός θα φύγει αλλά πίσω του θα αφήσει στάχτες για τους ιστορικούς του μέλλοντος.

 
προφάσεις εν αμαρτίαις
22 Απρ 2019 11:03

Καλά τώρα, δεν μας κάλεσε η επιτροπή που συνεδρίασε στις 17/4 και το φαξ το λάβαμε στις 20:13..

Πρύτανις είστε κε Γκανάτσιε, για την ώρα τουλάχιστον και για μερικές μέρες ακόμα, δεν έπρεπε να γνωρίζετε την διαφορά του τυπικού απο το ουσιαστικό και να βρίσκεστε ήδη στην Αθήνα; Λέτε για προσχήματα που ξέρετε να κρατάτε.. ούτε και σεις τα ξέρετε μάλλον.

 
ΣΤΕΦ Κοζάνης
22 Απρ 2019 10:28

Κύριε Πρύτανη τι κάνατε για την ΣΤΕΦ που είναι η μόνη που έμεινε χωρίς αναβάθμιση στην Ελλάδα

 
Κύριε Πρύτανη
22 Απρ 2019 09:20

Κύριε Πρύτανη ότι και να κάνετε δυστυχώς το σχέδιο δεν αλλάζει. Δύο ομόφωνα ΟΧΙ είπε η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και είδατε τι τα κάνανε.

 
"πτυχιούχος"
22 Απρ 2019 08:39

Τι φάκα την είδατε. Το τυράκι ?

 
Δήμητρα
22 Απρ 2019 07:52

Μήπως οργή οφείλεται κατά κύριο λόγο στην απώλεια της θέσης ....

 
Rita
22 Απρ 2019 07:10

Αυτοί δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους. Εσείς γιατί δεν στείλατε υπόμνημα με τις θέσεις πχ για τη ΣΤΕΦ ΔΜ όπως προβλέπεται. Η θέση σας απαιτεί να υπερασπιστείτε το Ίδρυμα σας με κάθε τρόπο. Η γκρίνια είναι κατώτερη των περιστάσεων.

 
ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ
22 Απρ 2019 06:45

Κύριε Πρύτανη
Πείτε και τον τροπο που σας αδειαζουν απο Πρύτανη με συνοπιτικες διαδικασίες απο τη θέση του εκλεγμένου Πρύτανη καθώς δεν είστε αρεστός στους κρατούντες....
Πείτε μας γιατι ο Πρύτανης αντικαθίσταται από την Κοσμήτορα ! Είμαστε για γέλια και για κλάμματα...

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ