Πότε θα γίνουν οι ενδοσχολικές γραπτές απολυτήριες εξετάσεις της Γ ́ τάξης ΓΕ.Λ. και της Δ ́ τάξης του Εσπερινού Γενικού Λυκείου σχολικού έτους 2018-2019

Η απόφαση του υπουργού Παιδείας

10/05/2019

Άκουσε το άρθρο

Με απόφαση που υπέγραψε ο υπουργός Παιδείας Κ. Γαβρόγλου, καθορίστηκε  ο χρόνος διενέργειας των ενδοσχολικών γραπτών απολυτηρίων εξετάσεων στη Γ ́ τάξη του Ημερήσιου Γενικού Λυκείου και στη Δ ́ τάξη του Εσπερινού Γενικού Λυκείου, της πρώτης εξεταστικής περιόδου από την Πέμπτη 23 Μαΐου 2019 έως την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019, ημερομηνία έκδοσης των αποτελεσμάτων.

Οι εξετάσεις της ειδικής εξεταστικής περιόδου θα διεξαχθούν  κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου, εξαιρουμένων των ημερών διενέργειας των Πανελλαδικών Εξετάσεων από 7 Ιουνίου 2019 έως και 18 Ιουνίου 2019 και τα αποτελέσματα πρέπει να έχουν εκδοθεί μέχρι και την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Σχόλια (2)

Πέτρος
|

Θεωρητικά μιλώντας... μπορεί να γράψει ένα ενδοσχολικό μάθημα η Γ' Λυκείου την Πέμπτη 6 Ιουνίου;

Άρης
|

Είναι στα καλά τους στο ΥΠΕΠΘ ; Από 23-5 έως 13-6 γίνονται οι εξετάσεις των Α και Β τάξεων με τα 7 μαθήματα. Της Γ τάξης που γράφουν μόνο σε 4 θα πρέπει να τελειώσουν πριν αρχίσουν οι πανελλαδικές. Αυτό είναι γνωστό και το ξέρουν τα σχολεία, δεν καταλαβαίνω το νόημα έκδοσης αυτής της εγκυκλίου.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ