Π. Καλδής: Νίκη της δημοκρατίας τα αποτελέσματα των Πρυτανικών εκλογών στο Παν. Δυτικής Αττικής

21/05/2019

Άκουσε το άρθρο

“Το αποτέλεσμα των εκλογών σηματοδοτεί τη νίκη της δημοκρατίας και το θετικό πρόσημο στην προοπτική του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής”.

Αυτό τονίζει ο πρώτος εκλεγμένος Πρύτανης του νεοσυσταθέντος Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής Καθηγητής Παναγιώτης Καλδής, απευθυνόμενος με επιστολή του προς τα μέλη της Κοινότητας του Ιδρύματος ,λίγες ώρες μετά την ανάδειξή του στο “τιμόνι” του Ιδρύματος.

“Ενωτικά, Πρύτανης, Αντιπρυτάνεις, μέλη ΔΕΠ, ΕΔΙΠ, ΕΤΕΠ και Διοικητικό Προσωπικό και με προσήλωση στο κοινό όραμα μας για ένα Πανεπιστήμιο κοινωνικά αποδεκτό, σύγχρονο, προοδευτικό, ισχυρό και διεθνώς αναγνωρίσιμο και ανταγωνιστικό με δημόσιο χαρακτήρα, έχουμε ήδη γυρίσει σελίδα” σημειώνει ο Παναγιώτης Καλδής και υπογραμμίζει:

  • Αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους συμμετείχαν στην υποδειγματική εκλογική διαδικασία, που ανέδειξε τις πρώτες πρυτανικές αρχές του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.
  • Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνονται στα 488 μέλη ΔΕΠ, ΕΔΙΠ, ΕΤΕΠ και Διοικητικό Προσωπικό (έναντι 370 του συνυποψηφίου μας), που μας τίμησαν με την ψήφο τους, οδηγώντας μας στη θέση του Πρύτανη, του πρώτου μεταξύ ίσων.
  • Συνεχίζουμε, όλοι μαζί, δημιουργικά, για να ανταποκριθούμε στην πρόκληση της προόδου του Ιδρύματός μας.

Σχόλια (5)

Ε.Κ.
|

Φιλοσοφικό το ερώτημα: αν στις εκλογές είχε εκλεχθεί ο έτερος υποψήφιος θα είχε ηττηθεί η Δημοκρατία;

PA.D.A.
|

Στου κουφού την πόρτα ...

PA.D.A.
|

Στου κουφού την πόρτα ...

Πρόκληση για Ισοτίμηση πτυχιούχων ΤΕΙ
|

Κύριε πρύτανη,
Συγχαρητήρια. Μην ξεχάσετε τους αποφοίτους.. Είναι σε όλους μας γνωστές οι θετικές σας απόψεις περί του ζητήματος ισοτίμησης των αποφοίτων ΤΕΙ.

ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ MSC
|

Αξιότιμε κ.Καλδη συγχαρητήρια για την εκλογή σας. Ως σύλλογος αποφοίτων των 2 συγχωνευθεντων ΤΕΙ σας έχουμε αποστείλει υπόμνημα για να συναντηθούμε και να μάθουμε τις προθέσεις του ιδρύματος σχετικά με το καθόλα σύννομο αίτημα μας , αυτό τις αντιστοίχισης των πτυχίων μας μιας και ισότιμα είναι (240 ects ,Α.Ε.Ι ). Το ιδρυμα απο μονο του εχει την δυνατοτητα να κινησει τις διαδικασιες.
Εσεις τι εχετε να πειτε ;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ