Νέο ΔΣ στη Σιβιτανίδειο

22/05/2019

Ενημερώθηκε: 23/05/2019, 16:12

Άκουσε το άρθρο

Νέο ΔΣ όρισε ο υπουργός Παιδείας Κ. Γαβρόγλου στη Σιβιτανίδειο  Δημόσια  Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων, ως ακολούθως:

Τακτικά μέλη:

α) Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, ως Πρόεδρος,

β) Ο Πρόεδρος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους Ιωάννης - Κωνσταντίνος Χαλκιάς του Γεωργίου, ως Αντιπρόεδρος,

γ) Ο Αντιπρόεδρος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους Παναγιώτης Παναγιωτουνάκος του Ευθυμίου , ως μέλος,

δ) Η Ουρανία Καλαντζή του Παναγιώτη , εκπαιδευτικός, Γενική Διευθύντρια της Σιβιτανιδείου Δημόσιας Σχολής Τεχνών και Επαγγελμάτων, ως μέλος.

ε) Ο Γεώργιος Κοτονιάς του Θεοδώρου , εκπαιδευτικός, πρ. Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής και Διευθυντής ΙΕΚ της Σιβιτανιδείου Σχολής ως μέλος, με αναπληρώτριά του την Δήμητρα Κούτσουρα Γεωργίου , Διοικητική Υπάλληλο ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής.

στ) Η Μαρία Σταθάκη του Γεωργίου-Ευαγγέλου (, Δικηγόρος Πειραιά, Δημοτική Σύμβουλος Πειραιά ως μέλος, με αναπληρώτριά της την Ολυμπία Μαραγκού του Προδρόμου , Προϊσταμένη του Τμήματος Μαθητικής Μέριμνας και Σχολικής Ζωής του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων (ΥΠΠΕΘ).

ζ) Ο Νικόλαος Μουμούρης του Σπυρίδωνος , Εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ 18.02, Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά ως μέλος, με αναπληρωτή του τον Αριστοτέλη Βαρελά του Χρήστου, Εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ88.02, Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δ ́ Αθήνας.

η) Ο Γεώργιος Μιαούλης του Ιωάννη , Καθηγητής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής ως μέλος, με αναπληρώτριά του την Ευσταθία Παπαγεωργίου του Γεωργίου , Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

θ) Ο Ρήγας Γεωργακόπουλος του Παναγιώτη , Εκπαιδευτικός, πρ. Προϊστάμενος Τμήματος της Διεύθυνσης Σπουδών του ΥΠΠΕΘ ως μέλος, με αναπληρώτριά του την Αδαμαντία Μαυρογιάννη του Νείλου , Εκπαιδευτικό του Πρότυπου Λυκείου Ιωνιδείου Σχολής.

ι) Ο Ιωάννης Καπουτσής του Αθανασίου , Αναπληρωτής Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΥΠΠΕΘ ως μέλος, με αναπληρωτή του τον Γεώργιο Μουστάκα του Κωνσταντίνου , Ειδικό Σύμβουλο - Εμπειρογνώμονα σε θέματα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Τα τακτικά μέλη των περιπτώσεωνα’,β’,γ,καιδ ́μετέχουν στο Διοικητικό Συμβούλιο όσο χρόνο διατηρούν την ανωτέρω ιδιότητά τους.

Τα λοιπά μέλη διορίζονται έως την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής και διορισμού σύμφωνα με το άρθρο 8 του ν. 4369/2016 (Α’ 33) και σε κάθε περίπτωση η θητεία τους δεν ξεπερνά τα τρία έτη.
 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ