Placeholder

ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ

Κατασκηνώσεις για τους υπαλλήλους του υπ. Παιδείας

Δημοσίευση: 25/06/2019
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Συνάδελφοι,

Η Ομοσπονδία μας ανέλαβε από κοινού με άλλες ομοσπονδίες του ΥΠΕΠΘ να λειτουργήσει και φέτος τις κατασκηνώσεις στον Άγιο Ανδρέα, στη Νέα Μάκρη Αττικής. Για τη λειτουργία των καταλυμάτων του ΥΠ.Π.Ε.Θ.,  σας γνωρίζουμε τα εξής:

Η κατασκήνωση θα λειτουργήσει από τη Δευτέρα 08-07-2019 έως και την Tετάρτη  11-09-2019.

Τα καταλύματα του Αγ. Ανδρέα στη Νέα Μάκρη αποτελούνται από σύνολο ανεξάρτητων κλιματιζόμενων οικίσκων δυναμικότητας 4 κλινών, με ψυγείο και WC,  όπου θα φιλοξενηθούν οι συνάδελφοι μας με τις οικογένειες τους.  

Οι ανεξάρτητοι οικίσκοι  βρίσκονται στην παραλία Ζούμπερι, Αγίου Ανδρέα, δίπλα στην αμμώδη φυσική παραλία εντός πευκοδάσους υψηλού κάλλους. Οι εγκαταστάσεις είναι περιφραγμένες και διαθέτουν χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων, χώρους με στέγαστρα και  πάγκους  για τη χρήση εστιών για την παρασκευή φαγητού, καθότι τα οικήματα δεν διαθέτουν κουζίνα  και  απαγορεύεται αυστηρώς η παρασκευή φαγητού με τη χρήση υγραερίου (γκαζάκια και φιάλες). Οι κατασκηνωτές θα πρέπει να φέρουν μαζί τους  κλινοσκεπάσματα και διάφορα είδη καθαρισμού (κουβάς, σφουγγαρίστρα, σκούπα, υγρά καθαρισμού με εξαίρεση τη χλωρίνη που είναι ακατάλληλη για το βιολογικό καθαρισμό κλπ) απαραίτητα για τον καθαρισμό του οικίσκου σας.

Σας εφιστούμε την προσοχή ότι την ευθύνη του κάθε οικίσκου την έχει ο συνάδελφος που τον χρεώνεται, ο οποίος θα διαμένει εκεί με την οικογένεια του.
Επίσης θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα κατοικίδια απαγορεύονται αυστηρά.

Οι κατασκηνώσεις θα λειτουργήσουν με το σύνολο των οικίσκων ανά περίοδο,  σε τέσσερις (4) περιόδους των 14 ημερών και μία (1) περίοδο των 10 ημερών, ως εξής:

1η  -  Δευτέρα  08 Ιουλίου  έως και Κυριακή 21 Ιουλίου 2019            
2η  -  Δευτέρα  22 Ιουλίου  έως και Κυριακή 04 Αυγούστου 2019                
3η  -  Δευτέρα  05 Αυγούστου έως και Κυριακή 18 Αυγούστου 2019       
4η   -   Δευτέρα  19 Αυγούστου έως και Κυριακή 01 Σεπτεμβρίου 2019         
5η  -  Δευτέρα  02 Σεπτεμβρίου έως και Τετάρτη  11 Σεπτεμβρίου 2019

Το συμβολικό κόστος διαμονής, για τρέχοντα λειτουργικά έξοδα, είναι 10,00 ευρώ/περίοδο.

Η κατάθεση θα γίνεται στο λογαριασμό της ΠΟΣΥΠ, στην Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ           GR50 0171 6660 0066 6610 5127 529  και θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του καταθέτη, η αιτιολογία  «συνδρομή κατασκήνωσης»  και η περίοδος (π.χ. Ονοματεπώνυμο σας  Συνδρομή Κατασκήνωσης 3η ).

 Η άφιξη θα γίνεται αυστηρά  έως τις 14:00 το μεσημέρι της Δευτέρας και η αναχώρηση έως τις 18:00 της Κυριακής, εκτός της τελευταίας περιόδου όπου η αναχώρηση θα γίνει στις 18:00 της Τετάρτης 11-09-2019.

Στην κατασκήνωση μπορούν να φιλοξενηθούν μόνο τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη της Ένωσής μας.

Συνάδελφοι εφόσον το επιθυμείτε παρακαλούμε να συμπληρώσετε τη συνημμένη αίτηση, στην οποία πρέπει να δηλώσετε:

1) την περίοδο διαμονής που σας ενδιαφέρει  
2) τον αριθμό των ατόμων της οικογένειάς σας

Οι αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν στο email της Ένωσης μας eypymt@gmail.com μέχρι την Τετάρτη 03-07-2019 προκειμένου να διαβιβαστούν εγκαίρως στην Ομοσπονδία για να γίνει ο κατάλληλος προγραμματισμός.
      
Αιτήσεις μετά την παραπάνω ημερομηνία δε θα γίνουν δεκτές.

Οι συνάδελφοι κατά την άφιξη στο χώρο των καταλυμάτων θα πρέπει να προσκομίσουν την αστυνομική τους ταυτότητα, καθώς και την πρωτότυπη τραπεζική απόδειξη κατάθεσης του ποσού των 10,00 ευρώ αντίγραφο της οποίας θα αποστέλλετε στην Ένωση μαζί με την αίτηση.

-Προσοχή κάθε μέλος με την οικογένεια του δικαιούται ΜΟΝΟ έναν οικίσκο.
Δεύτερος οικίσκος επιτρέπεται αυστηρά και μόνο σε πολύτεκνες και τρίτεκνες οικογένειες.

Σε περίπτωση μεγάλης ζήτησης οικίσκων σε μία κατασκηνωτική περίοδο (π.χ. την 3η περίοδος) κι εφόσον δεν επαρκούν για την κάλυψη,  θα προηγούνται οι πολύτεκνες και τρίτεκνες οικογένειες και οι οικογένειες με παιδιά, για τους λοιπούς ενδιαφερόμενους θα διεξάγεται κλήρωση.

EΝΩΣΗ  ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΠΠEΘ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ                          
 Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                                     Η Γ. Γραμματέας
Νεκτάριος Α. Παπαδάκης                                                           Σταματία Ντάρμα

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

e-epimorfosi.aegean