Επιτροπή “Γαβρόγλου” για να μελετήσει τη σκοπιμότητα ίδρυσης νέας Κτηνιατρικής Σχολής

Υπογράφηκε απόφαση σήμερα 1η Ιουλίου

01/07/2019

Άκουσε το άρθρο

Απόφαση με την οποία συγκροτείται Επιτροπή για να μελετήσει  τη  σκοπιμότητα ίδρυσης νέας Κτηνιατρικής Σχολής, υπέγραψε σήμερα 1η Ιουλίου, ο υπουργός Παιδείας Κ. Γαβρόγλου.

Η Επιτροπή έχει ως εξής:

  1. Μπιλλίνης Χαράλαμπος , Καθηγητής Τμήματος Κτηνιατρικής , Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στη θέση του Προέδρου της Επιτροπής.
  2. Παπαϊωάννου Νικόλαος , Πρόεδρος Τμήματος Κτηνιατρικής Α.Π.Θ..
  3. Φθενάκης Γεώργιος , Καθηγητής Τμήματος Κτηνιατρικής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
  4. Τσίνας Αναστάσιος , Καθηγητής Τμήματος Γεωπονίας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
  5. Αλεξανδρόπουλος Θωμάς , Γενικός Διευθυντής Κτηνιατρικής του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
  6. Ευθυμίου Ελισάβετ , Προϊσταμένη στο Τμήμα Τεκμηρίωσης καιΔιασφάλισης Ποιότητας στη Διεύθυνση Οργανωτικής και Ακαδημαϊκής Ανάπτυξης/Γενική Διεύθυνση Ανώτατης Εκπαίδευσης/ΥΠ.Π.Ε.Θ..

Έργο της Επιτροπής  είναι η μελέτη των προτάσεων που της κατατίθενται από τα Α.Ε.Ι., με τις αντίστοιχες μελέτες σκοπιμότητας και η υποβολή εισήγησης μέχρι 31/12/2019 από τη συγκρότησή της για την σκοπιμότητα ή μη της ίδρυσης κτηνιατρικής σχολής.

Η εισήγηση πρέπει να είναι πλήρως τεκμηριωμένη, με εμπεριστατωμένο σχολιασμό των προτάσεων που κατατέθηκαν σε αυτήν.

Τα συμπεράσματα της μελέτης, οι διαπιστώσεις, οι προτάσεις και οι εισηγήσεις της Επιτροπής  θα υποβληθούν στον υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Σχόλια (6)

Νομικός
|

Κάτι δεν πάει καλά στο Υπουργείο.Δεν κατάλαβαν ότι είναι για 5 ημέρες (μαζί με τη σημερινή;).Μας κοροιδεύουν ακόμα και τώρα. Η Ν. Δ,. θα επανεξετάσει όλα τα θέματα αυτά.

Άκης
|

Δηλαδή για τα υπόλοιπα έκανες επιτροπή ( π.χ. Αγροτικής Οικονομίας στο Άργος); όποιος δεν θέλει να ζυμώσει...

Στράτος
|

Συγκρότηση επιτροπών στο παρά πέντε της (πιθανής έστω) αποχώρησης Υπουργού. Γιατί;

Έλεος πια με τις επιτροπές.Φεύγετε σε 6 μέρες.
|

Δεν αντέχεται άλλο αυτό.Την Δευτέρα απέρχεστε και ακόμα διορίζετε επιτροπές χωρίς δημόσια εκδήλωση ενδιαφέροντος μήπως και ενδιαφερθεί και κάποιος άλλος.Από τον Οκτώβριο δ ιορίζετε συνεχώς επιτροπές αμοιβόμενες ή με οδοιπορικά.Όταν τις απογράψει την άλλη εβδομάδα η ΝΔ θα τραβάν τα μαλλιά τους.Σπάσατε όλα τα κοντέρ.Θα πάρετε και το ρεκόρ Γκίνες.Το τι έχουν να τραβήξουν οι επόμενοι δεν θέλω να το σκεφτώ.Ο μόνος κυβερνητικός θα είναι ο Υπουργός και οι γύρω του στελέχη της επιλογής σας.

Κωμωδία
|

Πραγματικά είναι κρίμα να φτάνετε σ αυτό το σημείο. Δεν μπορεί κάποιος σύμβουλος να μιλήσει στον άνθρωπο και να του εξηγήσει ότι από τη Δευτέρα δεν θα ξαναπεράσει ούτε απ έξω από το Υπουργείο;

Λευτέρης
|

Είναι δυνατόν, μία ανάσα πριν τις εκλογές η απελθούσα κυβέρνηση να τα κάνει αυτά;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ