Συμψηφισμός δαπανών που χορηγήθηκαν στα ΑΕΙ

01/07/2019

Ενημερώθηκε: 03/07/2019, 20:54

Άκουσε το άρθρο

Τον συμψηφισμό των δαπανών που αφορούσε τη χρηματοδότηση-δανειοδότηση που έγινε προς τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΑΕΙ) της χώρας,   ως τελικούς δικαιούχους του ΕΠΕΑΕΚ ΙΙ, υπέγραψε ο υπουργός Παιδείας Κ. Γαβρόγλου, ως εξής:

Τα ανωτέρω ποσά της στήλης «υπόλοιπο ποσό προς απόδοση» μαζί με τους δημιουργηθέντες τόκους ανά ίδρυμα, επιστρέφονται έως το αργότερο δύο μήνες από την δημοσίευση της παρούσας, με ευθύνη των αναφερόμενων ΑΕΙ ή των ΑΕΙ που τα έχουν νομίμως διαδεχθεί σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις, υποχρεωτικά στο Λογαριασμό «Αδιάθετα υπόλοιπα Νομικών Προσώπων παρελθόντων οικονομικών ετών»  που τηρείται στην Τράπεζα της Ελλάδος, με παράλληλη ενημέρωση της Διεύθυνση Προγραμματισμού και Διαχείρισης Προϋπολογισμού Δημοσίων Επενδύσεων της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του ΥΠ.Π.Ε.Θ., του Ειδικού Λογαριασμού της Επιτελικής ΕΣΠΑ Τομέα Παιδείας καθώς και της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση (ΕΥΔ ΕΠ ΑΝΑΔΕΔΒΜ).

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Σχόλια (1)

Αν είναι δυνατόν...
|

Αυτή είναι η αύξηση της χρηματοδότησης για την Παιδεία; κ. Γαβρόγλου που θα φτάσετε τελικά; Αντί να υποστηρίξετε τα Πανεπιστήμια τους ζητάτε χρήματα πίσω; Αντί να αναγνωρίσετε τη τεράστια προσπάθεια των Πανεπιστημίων στη περίοδο της κρίσης να κρατήσουν όρθια την Ανώτατη εκπαίδευση. Θέλετε να καταστρέψετε μέχρι την τελευταία μέρα την Δημόσια Ανώτατη Εκπαίδευση. Πλήρης αποκάλυψη.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ