Placeholder

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ

Ανακοίνωση για τους αποκλεισθέντες υποψηφίους των Σχολών Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ
Δημοσίευση: 05/07/2019
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Α. Οι  υποψήφιοι/ες για την εισαγωγή στις Σχολές του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. που συμμετείχαν στις προκαταρκτικές εξετάσεις (ΠΚΕ) Ανωτάτων Στρατιωτικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (ΑΣΕΙ) και Ανωτέρων Στρατιωτικών Σχολών Υπαξιωματικών (ΑΣΣΥ) και αποκλείσθηκαν, διότι δεν προσκόμισαν ανοσολογικές εξετάσεις (Τεστ HIV, τεστ HbsAg, τεστ HCV) στην αρμόδια υγειονομική επιτροπή, έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν κανονικά στις ΠΚΕ του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στις ημερομηνίες παρουσίασής τους σύμφωνα με το από 18-6- 2019 «Πρόγραμμα Προκαταρκτικών Εξετάσεων Υποψηφίων Σχολών Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. & Λιμενοφυλάκων έτους 2019» που έχει αναρτηθεί στον σύνδεσμο (http://www.hcg.gr/node/20383).

Β. Οι ως άνω υποψήφιοι/ες, σε περίπτωση που έχουν παρέλθει οι ημερομηνίες παρουσίασής τους, θα πρέπει να υποβάλουν άμεσα σχετική αίτησή τους στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης Προσωπικού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (e-mail:dekp@hcg.gr), προκειμένου να προγραμματισθούν για ΠΚΕ στο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. σε νέες ημερομηνίες και εντός του χρονοδιαγράμματος διεξαγωγής αυτών.

Τα παραπάνω ανακοινώθηκαν σήμερα από το υπουργείο Ναυτιλίας(Διαβάστε εδώ δημοσίευμα του esos για να δείτε τι είχε συμβεί) .

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ

1. Οι υποψήφιοι/ες οφείλουν να προσέρχονται, φέροντας καθημερινά μαζί τους :

  • Το Δελτίο αστυνομικής τους ταυτότητας
  • Το Δελτίο ταυτότητας υποψηφίου/ας του ΥΠ.Π.Ε.Θ.
  • Αντίγραφο της Αίτησης – Υ.Δ. συμμετοχής τους στο διαγωνισμό για εισαγωγή στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων.

2. Κατά την 1η ημέρα των Υγειονομικών εξετάσεων οι υποψήφιοι/ες θα πρέπει επιπροσθέτως και απαραιτήτως να έχουν μαζί τους:

α) Όλες τις απαιτούμενες Εργαστηριακές Εξετάσεις – Γνωματεύσεις [συμπεριλαμβανομένων και
των ανοσολογικών εξετάσεων (Τεστ HIV, τεστ HbsAg, τεστ HCV)] οι οποίες διενεργούνται με μέριμνα του/της ίδιου/ας του/της υποψήφιου/ας, επισυναπτόμενες στο συνημμένο στην οικεία Προκήρυξη Διαγωνισμού για την εισαγωγή στις Σχολές του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. «Δελτίο Υγειονομικής Εξέτασης Υποψηφίου/ας Σχολών Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. & Δοκίμων Λιμενοφυλάκων ακαδημαϊκού έτους 2019-2020» (Έντυπο -1-) (σελ. 31 και 32), το οποίο και θα πρέπει να είναι ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΟ, ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ και ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ από τον κατά περίπτωση αρμόδιο ιατρό.

β) Τα διορθωτικά γυαλιά οράσεώς τους (εφόσον φέρουν) και να μην φοράνε φακούς επαφής.

3. Στις Αθλητικές Δοκιμασίες οι υποψήφιοι/ες να φέρουν αθλητική περιβολή (αθλητικά ρούχα και παπούτσια), και να έχουν μαζί τους τα απαραίτητα είδη για το αγώνισμα της κολύμβησης (μαγιό, σκούφο, σαγιονάρες και πετσέτα).

4. Για τις Ψυχομετρικές Εξετάσεις, οι υποψήφιοι/ες να είναι εφοδιασμένοι με γραφικά είδη (μολύβι, μπλε στυλό, γομολάστιχα, ξύστρα).

5. Οι υποψήφιοι/ες που δεν κρίνονται ικανοί/ες σε κάποια από τις ΠΚΕ, δεν συνεχίζουν την εξέτασή τους στις υπόλοιπες. Τα αποτελέσματα ανά διαδικασία ανακοινώνονται με τοιχοκόλληση σχετικού πίνακα στο κτίριο του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (Ακτή Βασιλειάδη, Πύλες Ε1- Ε2, Πειραιάς). Στην ιστοσελίδα του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (www.hcg.gr) ανακοινώνονται τα ονόματα όσων κρίνονται ικανοί ανά διαδικασία και καλούνται να συμμετάσχουν στην επόμενη διαδικασία.

Σχόλια (1)

 
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥΝΤΑΣ
08 Ιουλ 2019 18:47

Και τώρα πρέπει να κάνουμε πάλι (για 2η φορά) ΟΛΕΣ τις υγειονομικές εξετάσεις, να συμμετάσχουμε πάλι στις ψυχομετρικές εξετάσεις, να επιβεβαιώσουμε πάλι πως ανταποκρινόμαστε στα ίδια όρια των αθλητικών αγωνισμάτων παρά το ότι το αποδείξαμε πριν από μια εβδομάδα. Και τέλος, να παραμείνουμε στην Αθήνα για άλλε 5 ημέρες, με όποιο κόστος αυτό συνεπάγεται. Τόσο καλά!!!!!!!!!!!!!!!

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ