Placeholder

ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ

Τμήμα καλεί φορείς και επιστήμονες για υλοποίηση του Προγράμματος Σπουδών

Δημοσίευση: 13/07/2019
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Το Τμήμα  Εργοθεραπείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας εξέδωσε Πρόσκληση ενδιαφέροντος με την οποία αλεί τους φορείς και ειδικούς επιστήμονες στο γνωστικό αντικείμενο της Εργοθεραπείας, για συνεργασία στην υλοποίηση του Προγράμματος Σπουδών.

Πρόσκληση ενδιαφέροντος του τμ. Εργοθεραπείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας
09/07/2019

Ο Πρόεδρος του Τμήματος Εργοθεραπείας Δρ. Στέργιος Μαρόπουλος, καλεί τους φορείς και ειδικούς επιστήμονες στο γνωστικό αντικείμενο της Εργοθεραπείας, για συνεργασία στην υλοποίηση του Προγράμματος Σπουδών.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Δρ. Στέργιος Μαρόπουλος

τηλ.

Σχόλια (14)

 
Στράτος
13 Ιουλ 2019 11:51

Η πρόσκληση αποδεικνύει ότι το Πρόγραμμα Σπουδών δεν έχει ανθρώπους να το υπηρετήσουν και το Τμήμα δεν έχει διδάσκοντες για να υλοποιήσουν το Πρόγραμμα.
Δικαίως ο κ. Διγαλάκης και το ΥΠΑΙΘ ζήτησαν στοιχεία για Προγράμματα Σπουδών και μέλη ΔΕΠ (διδάσκοντες).
Οι βιαστικές αποφάσεις Γαβρόγλου απειλούν το μέλλον των αποφοίτων των Λυκείων και αυριανών φοιτητών πολλών Τμημάτων ΑΕΙ.

 
Αλλεργικός στο ΣΑΝΟ
13 Ιουλ 2019 12:16

Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά. Το έργο του κυρίου Γαβρόγλου επιτέλους αποδίδει. Διάλυση και υποβάθμιση πανεπιστημίων.

 
Αλλεργικός στο ΣΑΝΟ
13 Ιουλ 2019 13:21

Δικαίως ο κ. Διγαλάκης και το ΥΠΑΙΘ ζήτησαν στοιχεία για Προγράμματα Σπουδών και μέλη ΔΕΠ (διδάσκοντες). Φυσικά δεν πρόκειται να κάνουν τίποτα αφού από Σεπτέμβριο θα δεχτούν φοιτητές. Όλα για το θεαθήναι και για να έχουμε να λέμε.

 
ΓΣ
13 Ιουλ 2019 19:20

Ελπίζω να κατάλαβαν τώρα όλοι τι παιζεται και γιατί το υπουργείο ζήτησε απο μερικά (όχι όλα) πανεπιστημια την Παρασκευή να πουν ως τη Δευτερα αν έχουν καθηγητές και πρόγραμμα σπουδών.
Ιδρύθηκαν τμήματα τα οποία δεν έχουν είτε το ένα είτε και τα δύο και κακώς μπήκαν στο μηχανογραφικό, με ευθύνη Γαβρόγλου. Οι φοιτητές που τα δήλωσαν θα βρεθούν στον αέρα το Σεπτέμβριο εκτός κι αν γινει κάτι τώρα.
Μεγάλη ανευθυνότητα από όλους τους εμπλεκόμενους, όχι μόνο το υπουργείου. Κύριοι του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας ΠΩΣ επιτρέψατε να συμπεριληφθεί στο μηχανιγραφικό τμήμα χωρίς καθηγητές; Και ΣΙΓΟΥΡΑ δεν προλαβαίνετε να προσλάβετε μέλη ΔΕΠ σε 2 μήνες αρα μιλάμε για "έκτακτους" του στυλ "απόκτηση διδακτικής εμπειρίας για διδάκτορες". Δηλαδή "στου κασίδα το κεφάλι" που λεει ο λαός.

 
ΣΤΕΦ Κοζάνης
13 Ιουλ 2019 20:45

Ο κύριος Γαβρόγλου μόνο την εξαφάνιση της ΣΤΕΦ Κοζάνης ήθελε .

 
Έλλην
13 Ιουλ 2019 22:40

Ελλάδα η χώρα στην οποία και την παιδεία της βασιλεύει η προχειρότητα, το χτίσιμο αυθαίρετου και το γκρέμισμα μόλις συνειδητοποιήσουμε τι έχει γίνει. Η χώρα που ποτέ στην παιδεία δεν έβαλε τις βάσεις για να δομηθεί κάτι σωστό. Η χώρα που περίπου 30 διαφορετικοί υπουργοί της μεταπολίτευσης δεν κατάφεραν να κλείσουν τετραετία παρότι οι κυβερνήσεις που τους στήριζαν είχαν αρκετές φορές διάρκεια μεγαλύτερη της τετραετίας. Εϊναι άξιοσημείωσης ότι ο μέσος χρόνος κάθε υπουργού στο υπουργέιο είναι 1.5 χρόνος. Ποιά πολιτική παιδείας μπορεί να διαμορφωθεί σε αυτό το χρόνο. Ποιά η δυνατότητα της χώρας να πάει μπροστά τον πιο νευραλγικό τομέα που μπορεί να καθορίσει το επαγγελματικό και επιστημονικό μέλλον των αποφοίτων της τριτοβάθμιας όταν κανένας δε συμφωνεί με κανένα? Ποιά η ελπίδα που μπορεί να έχουν τα παιδιά που θα μπούν το Σεπτέμβρη στα πανεπιστήμια πεπεισμένοι ότι η χώρα τους θα μπορέσει να τους παράσχει μια ικανοποιητική εκπαίδευση. Δυστυχώς οι πολιτικές ανεξάρτητα κομμάτων δεν δίνουν βάση στα σπουδαία αλλά στα τυπικά.

 
προς το υπουργειο γονεας
13 Ιουλ 2019 22:51

Κυρια Κεραμεως ελεγξτε τα δημιουργηματα του γαβρογλου!
Παιζουν με τα ονειρα των νεων!

 
Ξυπνήστε
14 Ιουλ 2019 17:47

..διαβάστε το ΦΕΚ της ίδρυσης του Τμήματος...αναφέρει έναρξη όχι νωρίτερα από το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021. Έχουν (τουλάχιστον) ενάμισι έτος να προετοιμαστούν πριν δεκτούν εισακτέους και το πρόγραμμα σπουδών είναι μέσα στις προβλεπόμενες ενέργειες.

 
κανετε λαθος
14 Ιουλ 2019 23:22

το τμημα ειναι να λειτουργησει το. Σεπτεμβριο του 19!

 
ΆΝΟΜΟΣ
15 Ιουλ 2019 07:43

μα τόση προχειρότητα απο γαβρόγλου και ΣΥΡΙΖΑ!

 
Κυρία υπουργέ
16 Ιουλ 2019 00:19

ΟΡιστε τυπικά κριτηρια λειτουργίας
Έκθεση σκοπιμότητας
Έκθεση βιωσιμότητας
Τουλάχιστον 5 μέλη δεπ εκλεγμένα στο τμήμα
Συζήτηση με τα σχετικά επιμελητήρια
Ένα προγραμμα δεν αρκει

 
STERGIOS
16 Ιουλ 2019 13:42

Το Τμήμα θα λειτουργήσει κανονικά από Σεπτ. 2019 και είναι όλα έτοιμα για την υποδοχή των πρωτοετών φοιτητών.
Το Πανεπιστήμιο Δυτ. Μακεδονίας και οι τοπικοί φορείς εργάζονται με ζήλο προς αυτή την κατεύθυνση.

Τα κακόβουλα σχόλια περισσεύουν και σύντομα θα διαψευστούν.

 
προς στεργιο
16 Ιουλ 2019 17:26

ειναι πιστοοιημενο το προγραμμα αυτο απο συλλογο εργοθεραπευτων;

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.