Placeholder

ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΑΠΟΨΗ

Η Α. Διαμαντοπούλου έχει ζήτηση

Δημοσίευση: 22/07/2019
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Το παρακάτω σχόλιο είναι της πρώην υπουργού Παιδείας Α. Διαμαντοπούλου και το αναδημοσιεύουμε αππό τον προσωπικό της ιστότοπο:

Αν πιστέψω διάφορα καθημερινά δημοσιεύματα, το πρωί ξυπνάω Πρόεδρος της Δημοκρατίας, το μεσημέρι είμαι Επίτροπος στην Ε.Ε, το απόγευμα υποψήφια (πρώην και…επόμενη) Υπουργός και κάπου προς το βράδυ Διοικητής στη ΔΕΗ!

Μόνο ..ράσο δεν εχω φορέσει ακόμα μάλλον επειδή ειμαι γυναίκα..Ξεκινάνε λοιπόν αμέσως μηνύματα ,σχολια τηλεφωνήματα συνομιλίες !
Παιδιά ηρεμήστε. Τίποτα από αυτά δεν συνέβη, δεν συμβαίνει και προφανώς δεν θα συμβεί. Όσο ευφάνταστοι να είναι οι διακινητές αυτών των φημών και όσοι τούς τροφοδοτούν με ανύπαρκτη πρώτη ύλη.

Το μόνο σίγουρο που θα συμβεί είναι αυτό που ασχολούμαι εδώ και καιρό εντατικά, δηλαδή το νέο project του ΔΙΚΤΥΟΥ για τα μεγάλα μεταναστευτικά ρεύματα του παρόντος και του κοντινού μέλλοντος, από την Αφρική στην Ευρώπη Και στην Ελλάδα. Ζήτημα που προκαλεί τεράστιο ενδιαφέρον και φόβους στους Ευρωπαϊκούς λαούς και που αποτελεί το βασικό υπόστρωμα της ανάπτυξης του κάθε λογής δεξιού και αριστερού λαϊκισμού.

Αννα Διαμαντοπούλου
πρώην υπουργός Παιδείας

Σχόλια (17)

 
Συγχωνεύσεις ΑΕΙ
06 Αυγ 2019 11:57

Γιατί δεν προχωρήσατε σε συνενώσεις τμημάτων και σχολών ήδη από το 2000 ή έστω το 2009 στο Υπουργείο Παιδείας;

 
Οresivios
23 Ιουλ 2019 10:24

Βέβαια η πολιτική της Διαμαντοπουλου είναι παρούσα, μέσα απο τις επιλογές της κυβέρνησης για την παιδεία. Να μην ξεχνάμε!!!

 
θεολόγος-καθηγητής
22 Ιουλ 2019 20:46

Και ο Φίλης έμεινε στην ιστορία ως " ο υπουργός της φωτοτυπίας" για τους θεολόγους, σχετικά με τους φακέλους του μαθήματος! Αλλά αυτά είναι ψιλά ή άγνωστα θέματα για τους υπόλοιπους

 
Κάλπη?
22 Ιουλ 2019 20:21

@Συντηρητικός
Ενώ το δικό σας το σχόλιο, ξεχειλίζει από επιχειρήματα για το πόσο καλή υπουργός ήταν!
Όσα δεν φτάνει η αλεπού....τα κάνει συντεχνιακή περιχαράκωση και αξιολόγηση? Η κυρία Διαμαντοπούλου και ο ήλιος ο πράσινος, αξιολογήθηκαν στην κάλπη σας είπαμε ΟΧΙ μόνο από τους εκπαιδευτικούς αλλά από μια ΟΛΟΚΛΗΡΗ χώρα (συντεχνία και αυτή?). Ούτε αυτό το καταλάβατε? Μάλλον εσείς ζείτε ακόμα πίσω από τον ήλιο....τον πράσινο.

 
Εκπαιδευτικός
22 Ιουλ 2019 18:26

Επίσης ουσιαστικη κατάργηση των μεταθέσεων (ββαθμια),κλείδωμα πινάκων,3ετία νεοδιόριστων κλπ. Η Άννα ηταν το κακό του οποίου μύρια ακολούθησαν.Ας μην πιάνει στο στόμα της άλλο την παιδεία.Τη διέλυσε.Δεν άφησε τίποτα όρθιο.

 
Συντηρητικός
22 Ιουλ 2019 18:13

Διαβάζω επιχειρήματα πού οποίος "εκτός εκπαίδευσης" τα διαβάσει θα έχει πολλούς λόγους να μιλαει για συντεχνιακή περιχαράκωση...
Ο τίτλος ειναι Υπουργός Παιδείας κι όχι Υπουργός προάσπισης κεκτημένων.
Θα ήθελα να ξέρω πόσοι από όλους που γράφουν είναι υπέρ της αξιολόγησης για παράδειγμα.
Ας μη ζούμε πια πίσω από τον ήλιο.

 
Teacher
22 Ιουλ 2019 17:42

Εννοείται ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ. Αυταρχική πολιτική, φωτοτυπίες αντί για βιβλία, επιμορφώσεις για το φαίνεσθαι, πλήθος διατάξεις εναντίον των εκπαιδευτικών και συνεχόμενη προπαγάνδα εναντίον τους.

 
Δέσποινα
22 Ιουλ 2019 14:35

Και επίσης να μη ξεχνάμε για την συγκεκριμένη ΠΡΩΗΝ υπουργό ότι μας υποχρέωσε μετά το διορισμό μας-παντα με ΑΣΕΠ-να παραμείνουμε στο νησί του διορισμού μας 3 χρόνια. Σε καθε μας αντίδραση η απάντηση της ηταν πάντα "σε όποιον δεν αρέσει να πάει σπιτι του".Ευτυχώς πηγε γρήγορα εκείνη σπίτι της.ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ.

 
Κάλπη?
22 Ιουλ 2019 13:55

@ Συντηρητικός
Το "εμείς οι εκπαιδευτικοί" αγαπητέ, όπως ίσως και το "εμείς" σκέτο και απλά, προκύπτει ίσως από το ότι τόσο η κ. πρώην υπουργός, όπως και ολόκληρο το κόμμα της, αξιολογήθηκαν στην ΚΑΛΠΗ τόσες φορές από το 2011 και το αποτέλεσμα το ξέρουμε και "εμείς" και "εσείς"..... Μονοψήφια νούμερα.

 
Ηλίας
22 Ιουλ 2019 12:43

@Συντηρητικός

Όχι πως ξεχνάμε τις τρομερές αλλαγές στο σύστημα διορισμών που νομοθετήθηκε μεν αλλά δεν εφαρμόστηκε δε και το μόνο που κατάφερε να κάνει είναι να ανοίξει την πόρτα δικαστικών διεκδικήσεων διορισμού...

 
Πανος
22 Ιουλ 2019 12:14

Και εγώ εκπροσωπώντας τον εαυτό μου δηλώνω ότι η κα.Διαμαντοπούλου θα μείνει στην μνήμη μου ως μελανή σελίδα στο Υπουργείο Παιδείας. Με την ευχή να μην ξαναζήσουμε στιγμές Διαμαντοπούλου! Γραψτε και εσείς στνάδελφοι εκπροσωπώντας τον εαυτό σας!

 
Νικος
22 Ιουλ 2019 12:04

Κλείσιμο σχολικών μονάδων και φωτοτυπίες....

 
Δίκτυο 101
22 Ιουλ 2019 11:31

Με ποια κριτήρια θεωρούνται επιτυχημένοι ή αποτυχημένοι οι υπουργοί Παιδείας;

Ειδικά στην Α'βθμια και Β'βθμια Εκπαίδευση πολλές οι παραλείψεις και τα λάθη, όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων μεταπολεμικά.

 
ΓΙΑΝΝΗΣ
22 Ιουλ 2019 11:15

αγαπητέ συντηρητικέ ... εκφράζεις ακριβώς ότι αυτοαποκαλείσαι ...τον συντηρητισμό

 
Γιώργος
22 Ιουλ 2019 10:39

@Συντηρητικός
Προφανώς στις θετικές "μεταρρυθμίσεις" συνεκτιμάς α) την τεράστια αναστάτωση που έφερε στα Σχολεία η διανομή CD αντί βιβλίων το 2011 και το επακόλουθο ξετίναγμα των Σχολικών Επιτροπών για φωτοτυπίες β) την απαράδεκτη μετάθεση των κρίσεων των Σχολικών Συμβούλων μετά τις κρίσεις των Διευθυντών Σχολείων το καλοκαίρι του 2011 γ) τις αλληλοαναιρούμενες εγκυκλίους για τις ίδιες κρίσεις, οι οποίες έρχονταν "βροχή" εκείνη την εποχή και δ) (το κυριότερο) τη λυσσώδη προσπάθεια να εξοβελιστεί τελείως η Πληροφορική από το πρόγραμμα σπουδών του Λυκείου (με "προσχέδια π.σ." τα οποία διέρρεε) , η οποία τελικά δεν πέρασε μετά την εύλογη αντίδραση που υπήρξε.

 
Συντηρητικός
22 Ιουλ 2019 09:38

@ Γιώργος
Το "εμείς οι εκπαιδευτικοί" από που προκύπτει ;
Μόνο τον εαυτό σου εκπροσωπείς. Εκτός αν δηλωσεις επώνυμα ποιους εκπροσωπείς.
Εγώ, εκπροσωπώντας μόνο τον εαυτό μου λέω ότι η Αν. Διαμαντοπούλου ανήκει στους 3 υπουργούς Παιδείας της τελευταίας 30ετίας που έβαλαν τη σφραγίδα τους με θετικές μεταρρυθμίσεις. Οι δύο άλλοι είναι Αρσένης σε πολύ μεγάλο βαθμό και σε μικρότερο Φίλης (που ευτυχώς δε χρεώθηκε την απαράδεκτη υποβάθμιση του θεσμού των Πειραματικών Σχολείων , αλλιώς ούτε αυτός θα ήταν ανάμεσά τους)
Εκπροσωπώντας μόνο τον εαυτό μου.

 
Γιώργος
22 Ιουλ 2019 08:26

Κυρία Διαμαντοπούλου, όσες προσπάθειες και αν κάνετε για να βρίσκεστε στην επικαιρότητα, εμείς οι εκπαιδευτικοί θα σας θυμόμαστε πάντα ως την "Άννα της φωτοτυπίας"!
Υ.Γ. Δεν θα χάσουμε και τον ύπνο μας επειδή η κυβέρνηση έκανε το τεράστιο "λάθος" να μην σας αξιοποιήσει...

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.