ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ

Δύο κατευθύνσεις στο Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Εργασίας του Παν. Πατρών

Δημοσίευση: 26/08/2019
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Με απόφαση που υπέγραψε ο υφυπουργός Παιδείας Β. Διγαλάκης στο Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Εργασίας της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών ιδρύονται δύο (02) κατευθύνσεις προχωρημένου εξαμήνου ως ακολούθως:

α) Εκπαιδευτικών Δημοτικής Εκπαίδευσης και

β) Κοινωνικής Εργασίας.

Με απόφαση της Συγκλήτου του Ιδρύματος θα ρυθμιστούν ειδικότερα θέματα για τη λειτουργία των Κατευθύνσεων, όπως ιδίως το εξάμηνο έναρξης λειτουργίας τους, ο χρόνος και η διαδικασία υποβολής των σχετικών δηλώσεων προτίμησης των φοιτητών και ο τρόπος επιλογής αυτών.

Σχόλια (1)

 
Stav
06 Απρ 2022 18:54

Τώρα που επανασχεδιάζεται ο ακαδημαϊκός χάρτης από την κυβέρνηση , ας ξαναδεί η κυβέρνηση το θέμα του Τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Εργασίας του Παν . Πατρών , δύο κατευθύνσεων εντελώς διαφορετικών που συνυπάρχουν στο ίδιο τμήμα . Αν το Πανεπιστήμιο Πατρών δεν επιθυμεί άλλο να εκπαιδεύει δασκάλους , ας παραδώσει την Κατεύθυνση Εκπαιδευτικών Δημοτικής Εκπαίδευσης στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου που ούτως ή άλλως έχει πια τμήματα στην Πάτρα και να ιδρυθεί ένα νέο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης - απόλυτα ισότιμο και αντίστοιχο με τα άλλα 8 Παιδαγωγικά Τμήματα Δημοτικής Εκπαίδευσης , που ετσι ήταν πάντα από την ίδρυσή τους - στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου με έδρα την Πάτρα ή την Τρίπολη ( έδρα του Πανεπιστημίου ).

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ