Placeholder

ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ

Παραιτήθηκε ο Θ. Κοτσιφάκης από πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής για τα ΕΠΑΛ

Η έκθεση για το πρόγραμμα ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΣΤΑ ΕΠΑΛ
Δημοσίευση: 11/09/2019
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Την παραίτησή του κατέθεσε ο Θέμης Κοτσιφάκης  (Σύμβουλος του Κ. Γαβρόγλου και πρώην πρόεδρος της ΟΛΜΕ) στην υφυπουργό Παιδείας Σ. Ζαχαράκη , από πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής  «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ – Υποστήριξη Σχολικών Μονάδων ΕΠΑΛ».

Η Θ. Κοτσιφάκης παράλληλα παρέδωσε στην υφυπουργό Παιδείας  την πλήρη έκθεση, με τα παραρτήματά της, για το πρόγραμμα ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΣΤΑ ΕΠΑΛ.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ

“Υπέβαλα την παραίτησή μου από τη θέση του προέδρου της επιτροπής για λόγους πολιτικού πολιτισμού”,δήλωσε ο Θ. Κοτσιφάκης και τόνισε:

  • Ενημέρωσα την Υφυπουργό για όλες τις δράσεις του ΜΝΑΕ και τη σημαντική συμβολή όλων των ομάδων που το στήριξαν, αλλά και την εξαιρετική δουλειά από τους εκπαιδευτικούς στα ΕΠΑΛ.
  • Την φετινή χρονιά, από τη θέση του εκπαιδευτικού της τάξης στο 2ο ΕΠΑΛ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ,  ελπίζω να συμβάλω και εγώ μαζί σας στην υλοποίηση του προγράμματος που όλοι μας αγαπήσαμε.

Έγινε μη αμειβόμενη η θέση του Θ. Κοτσιφάκη

Στην αρχική απόφαση η θέση του προέδρου Συντονιστική  Επιτροπή  για τα ΕΠΑΛ  , που κατείχε ο Θ. Κοτσιφάκης , καθώς και των άλλων μελών προέβλεπε αμοιβή (Διαβάστε εδώ)   

Δέκα μήνες μετά υπογράφηκε απόφαση η οποία εξαιρούσε από την αμοιβή μόνο για τον Θ. Κατσιφάκη (Διαβάστε εδώ). 

 

Σχόλια (13)

 
ΝΙΚΟΣ
11 Σεπ 2019 07:50

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΣΚΙΩΔΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
ΕΔΩ ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΔΙΔΑΣΚΕΤΕ;;;
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΗΨΙΩΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ

 
απώλεια
11 Σεπ 2019 07:58

μεγάλη, υποσκάπτεται το μέλλον των ΕΠΑΛ

 
Το καλο νέο της ημέρας!!!
11 Σεπ 2019 08:50

Επιτέλους και ενα καλο νέο για τα ΕΠΑΛ

 
Μεγάλη απώλεια
11 Σεπ 2019 09:13

Παραιτήθηκε ο διορισμένος από την διορισμένη του θέση που δεν έγινε,όπως όλες οι διορισμένες επιτροπές Γαβρόγλου,με δημόσια πρόσκληση ενδιαφέροντος.Όσο για την παραίτηση του από την αμοιβή μετά όμως δέκα μήνες και ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ έγινε εξ αιτίας και μόνον των αρνητικών σχολίων των σχολιαστών του εσος που ήταν πολλά και σε οξύ ρυθμό.Αναγκάστηκε να αποποιηθεί από την αμοιβή μετά από δεκάμηνο λόγω της αρνητικής δημοσιότητας που πήρε το θέμα σε βάρος του.Όσο για την παραίτηση του πλην του τεράστιου πλήγματος για τα ΕΠΑΛ,την παιδεία και την χώρα ακόμα και η φύση θρηνεί και κλαίει γιατί σήμερα για πρώτη φορά μετά από μήνες συννέφιασε και ψιλοβρέχει.

 
Αλλαγή προσώπων
11 Σεπ 2019 11:05

Μετά από τόσα χρόνια, ας έρθουν νέοι άνθρωποι με νέες ιδέες στον εκπαιδευτικό σχεδιασμό. Τα ΕΠΑΛ είναι προβληματικά και ως ιδέα και ως υλοποίηση.

 
Οι υπόλοιποι δεν παραιτούνται;
11 Σεπ 2019 11:32

Οι διορισμένες επιτροπές με την προσωπική επιλογή του Γαβρόγλου που έγιναν χωρίς δημόσια διακήρυξη πρόσκλησης ενδιαφέροντος μήπως και θελήσει και κάποιος άλλος εκτός του ΣΥΡΙΖΑ-Γαβρόγλου να υποβάλει υποψηφιότητα σκοπεύουν να ακολουθήσουν το παράδειγμα του;

 
Αλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς ?
11 Σεπ 2019 12:07

Αναμένουμε με αγωνία να δούμε τον διορισμένο αντικαταστάτη του Θέμη και τα προσόντα που θα έχει για να σχεδιάζει στις πλάτες όλων όσων ταλαιπωρούνται με τις αλλεπάλληλες αλλαγές στην επαγγελματική εκπαίδευση.

 
Από τη διαθεσιμότητα κ τη ντουντούκα ...
11 Σεπ 2019 12:16

Από τη διαθεσιμότητα και τη νουντούκα στη χάραξη της εκπαιδευτικής πολιτικής της επαγγελματικής εκπαίδευσης. Αυτό τα λέει όλα σε μία γραμμή... αυτοί είμαστε στην Ελλάδα, λες και δεν υπάρχουν σημαντικοί και άξιοι συνάδελφοι ανάμεσά μας. Αυτοί όμως δεν επιβιώνουν είναι ανύπαρκτοι γιατί δεν μετέχουν σε συνδικαλιστικές παρατάξεις, από ιδεολογία ή από επιλογή τους. Όλοι όσοι πέρασαν από τις θέσεις αυτές νομίζουν ότι έσωσαν την επαγγελματική εκπαίδευση. Υπάρχει η αξιολόγηση από τον ΟΟΣΑ δημοσιευμένη στο ESOS, ας τη μελετήσουν για να δουν πόσο πίσω πήγαν τα σχολεία μας όλα αυτά τα χρόνια.. δεν θέλουμε άλλους φωστήρες και σωτήρες. Φτάνει πια. Έλεος....

 
Μετά την αλλαγή του ονόματος...
11 Σεπ 2019 12:20

Μετά την αλλαγή του ονόματος του Υπουργείου Παιδείας και τις χιλιάδες ευρώ που θα δαπανηθούν πάλι για αλλαγές σφραγίδων, εντύπων κ.λπ.. αναμένουμε να αλλάξει το ΜΝΑΕ και να τοποθετηθεί κάποιος γνωστός συνδικαλιστής σκιώδης υπουργός για να πάει ένα ακόμη βήμα πίσω την επαγγελματική εκπαίδευση. Μιλάμε με σεβασμό και αναπολούμε οι παλαιότεροι τις σχολές εργοδηγών γιατί όμως??? κάθε πέρσι και καλλίτερα... Θέμη θα έχεις να λες ... στο προσεχές μέλλον...

 
Αμαυρώθηκε ο αγιασμός στα ΕΠΑΛ !!!
11 Σεπ 2019 12:24

Μέρα Αγιασμού και έναρξης της σχολικής χρονιάς. Ήταν η κατάλληλη μέρα για παραίτηση του σχεδιαστή και Εκτελεστή της επαγγελματικής εκπαίδευσης?

 
Ο Κοτσιφάκης έφυγε από πρόεδρος
11 Σεπ 2019 13:11

ΕΠΑΛ και θα επανέλθει μήπως με την παλιά ιδιότητα με την ντουντούκα και στα κάγκελα του υπουργείου;Παλιά μου τέχνη....Όσο για την επιστροφή του στο σχολείο της οργανικής του διδάσκεται ακόμα η ειδικότητα βοηθού ακτινολόγου ;

 
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ
11 Σεπ 2019 14:36

Επι τέλους στο σχολείο.

 
Θέμη μπαταρίες...
12 Σεπ 2019 06:17

Θέμη έλεγξε την ντουντούκα αν θέλει μπαταρίες... 5,5 χρόνια πέρασαν μπορεί να θέλουν αντικατάσταση.
Με την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που ανέβασε το esos μας καλεί ο ΣΥΡΙΖΑ στο πεζοδρόμιο.
https://www.esos.gr/arthra/64113/syriza-i-ekpaideytiki-koinotita-me-toys...

Τώρα όμως θα είσαι μόνο σου, είδαμε την άνοδο σου . Στην αρχή το χαρήκαμε γιατί ήσουν ένας από εμάς, μετά όμως καταλάβαμε, με όσα βλέπαμε να διαδραματίζονται...
Τώρα δεν μπορεί να ισχυριστεί κανείς ότι ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ...

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.