Placeholder

ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ

Το πλέον ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης εκπαιδευτών από το μεγαλύτερο Πανεπιστήμιο της χώρας

Δημοσίευση: 27/09/2019
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Το ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και η Learn Inn Ε.Κ.Π.Α. δημιούργησαν και προσφέρουν για πρώτη φορά το πλέον ολοκληρωμένο E-learning πρόγραμμα εξειδικευμένης επιμόρφωσης με τίτλο «Εκπαίδευση Εκπαιδευτών», το οποίο προσφέρει ECVET, απευθείας πρόσβαση για συμμετοχή στις εξετάσεις για την απόκτηση εκπαιδευτικής επάρκειας στη μη τυπική εκπαίδευση (ΕΟΠΠΕΠ), καθώς και τις μέγιστες μοριοδοτήσεις για δομές Εκπαίδευσης Ενηλίκων και Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΔΕ, ΚΔΒΜ, ΙΕΚ κ.ά.).

Σε ποιους απευθύνεται

Το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους ήδη ασχολούνται ή επιθυμούν να ασχοληθούν με την Εκπαίδευση Ενηλίκων. Όσοι έχουν ήδη έρθει σε επαφή με τον χώρο της Εκπαίδευσης Ενηλίκων στο πρόγραμμα αυτό θα βρουν πρακτικές ιδέες και συμβουλές για να κάνουν τις εκπαιδεύσεις τους πιο αποτελεσματικές. Όσοι έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή με το αντικείμενο, θα βρουν την ευκαιρία να εξοικειωθούν με τις βασικές αρχές της Εκπαίδευσης Ενηλίκων, αλλά και να λάβουν κατάλληλη προετοιμασία, ώστε να έχουν δικαίωμα και προοπτικές για επιτυχία στις εξετάσεις πιστοποίησης για την απόκτηση της επάρκειας της μη τυπικής εκπαίδευσης. Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα απευθύνεται σε:

•    Εκπαιδευτές Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ), Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ), Κέντρων Διά Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ) οποιουδήποτε γνωστικού αντικειμένου
•     Διευθυντές, Υποδιευθυντές και Στελέχη φορέων και δομών Εκπαίδευσης Ενηλίκων / Διά Βίου Μάθησης
•    Σύμβουλους Σταδιοδρομίας και Σύμβουλους Ψυχολογίας σε ΣΔΕ
•    Αποφοίτους ΑΕΙ και ΑΤΕΙ καθώς και των αντίστοιχων πανεπιστημιακών σχολών της αλλοδαπής, που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον τομέα της Εκπαίδευσης Ενηλίκων
•    Αποφοίτους μεταπτυχιακών προγραμμάτων, που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με την Εκπαίδευση Ενηλίκων
•    Στελέχη οργανισμών και επιχειρήσεων, Συντονιστές και Διευκολυντές εκπαιδευτικών ομάδων, που επιθυμούν να βελτιώσουν τις γνώσεις και ικανότητές τους σχετικά με την Εκπαίδευση Ενηλίκων

Δομή του προγράμματος

Το πρόγραμμα είναι διαμορφωμένο σε δύο κύκλους, ώστε να προσφέρει σε όλους τη δυνατότητα να ακολουθήσουν τη μαθησιακή διαδρομή που τους εξυπηρετεί καλύτερα. Και οι δυο κύκλοι προσφέρονται εξολοκλήρου μέσω εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Ειδικότερα, οι επιλογές που προσφέρονται είναι οι εξής:

•    Α’ Κύκλος: 4 μήνες / 220 ώρες

Ο Α’ Κύκλος έχει διάρκεια 4 μήνες / 220 ώρες πρώτος λειτουργεί ως αυτόνομη και ολοκληρωμένη εκπαίδευσης εκπαιδευτών ενηλίκων, καλύπτει όλες τις βασικές θεματολογίες και παρέχει τη δυνατότητα για συμμετοχή στις εξετάσεις πιστοποίησης του ΕΟΠΠΕΠ.

•    Α’ και Β’ Κύκλος: 7 μήνες / 400 ώρες

Ο Β’ Κύκλος προσφέρει επιπλέον εξειδίκευση και εμβάθυνση σε θέματα ανάπτυξης οριζόντιων ικανοτήτων, καθώς και πρακτικές εφαρμογές ώστε οι συμμετέχοντες να νιώθουν αυτοπεποίθηση να επιτελέσουν λειτουργικά τον ρόλο τους ως Εκπαιδευτές Ενηλίκων.

Τι κάνει το πρόγραμμα αυτό μοναδικό;

Σε αντίθεση με άλλα προγράμματα που παρέχονται επίσης εξολοκλήρου εξαποστάσεως το πρόγραμμά μας προσφέρει:

•    Προσωποποιημένη υποστήριξη για κάθε συμμετέχοντα από συγκεκριμένο tutor, πιστοποιημένο στην Εκπαίδευση Εκπαιδευτών που αφορά:

o    Στη μελέτη της Τράπεζας Θεμάτων
o    Στον σχεδιασμό προσωπικής μικροδιδασκαλίας
o    Στην ανατροφοδότηση με στόχο τη δημουργία ενός τελικού σχεδίου μικροδιδασκαλίας, το οποίο μπορεί να αξιοποιηθεί στις εξετάσεις του ΕΟΠΠΕΠ

•    Εξειδικευμένη παρουσίαση στην πράξη και ενημέρωση για τον τρόπο χρήσης όλων των εκπαιδευτικών τεχνικών

•    Αξιοποίηση πραγματικών μικριοδιδασκαλιών κατά τα πρότυπα των εξετάσεων του ΕΟΠΠΕΠ

•    Εξοικείωση με σημαντικά θέματα που αφορούν τη σύγχρονη εκπαίδευση (Β’ Κύκλος)

Δείτε περισσότερες πληροφορίες, καθώς και το Πρόγραμμα Σπουδών και την Αίτηση στο: https://learninn.gr/ekpaideysi-ekpaideyton-enilikon/

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και μπορείτε να κάνετε αίτηση για την ομάδα που ξεκινά την εκπαίδευσή της στις 20 Οκτωβρίου τώρα εδώ:

Η έναρξη έχει προγραμματιστεί για τις 3 Νοεμβρίου.

Τηρείται σειρά προτεραιότητας, γιατί οι θέσεις είναι περιορισμένες, ώστε να προσφέρουμε πραγματική εκπαίδευση.

Προσφέρονται πολλές εκπτώσεις μέχρι 30%,  που μπορείτε να αιτηθείτε.

Κάντε αίτηση τώρα: https://learninn.gr/ekpaideysi-ekpaideyton-enilikon/

Πληροφορίες: info@learninn.gr, 2107275735 (11:00-14:00)

Δημοσίσευση του: https://learninn.gr/ekpaideysi-ekpaideyton-enilikon/

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ