ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ

Διευκόλυνση υπαλλήλων για τις εκλογές του συλλόγου Υπαλλήλων Περιφερειακών Υπηρεσιών Υ.ΠΑΙ.Θ. (ΣΥΠΥΥΠ)

Δημοσίευση: 03/10/2019
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφερειακών Υπηρεσιών ΥΠΕΠΘ (ΣΥΠΥΥΠ), με το αριθ. πρωτ. 250/24-9-2019 έγγραφό του (πρωτ. ΥΠΑΙΘ 148187/Ν4/24-9-2019), ενημερώνει την υπηρεσία μας ότι την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019, θα πραγματοποιηθούν εκλογές για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής και αντιπροσώπων στην ΠΟΣΥΠ.

Παρακαλούμε όπως διευκολυνθεί το διοικητικό προσωπικό των Περιφερειακών Υπηρεσιών Εκπαίδευσης και των σχολικών μονάδων αρμοδιότητάς σας, προκειμένου να συμμετάσχει απρόσκοπτα στην εκλογική διαδικασία.

Οι υπάλληλοι που θα κάνουν χρήση της ως άνω διευκόλυνσης την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019, υποχρεούνται να προσκομίσουν στην υπηρεσία τους Βεβαίωση του Προέδρου της Εφορευτικής Επιτροπής, με την οποία θα πιστοποιείται η συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία.

Η ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΣΟΦΙΑ ΖΑΧΑΡΑΚΗ

 

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ