Χ. Κεφαλίδου: Δήλωση - καταδίκη για επίθεση σε πολιτικό γραφείο υπουργού Παιδείας

08/11/2019

Ενημερώθηκε: 08/11/2019, 16:45

Άκουσε το άρθρο

Σχετικά με τη σημερινή επίθεση στο πολιτικό γραφείο της υπουργού Παιδείας   Ν. Κεραμέως,  η  Τομεάρχης Παιδείας του Κινήματος Αλλαγής  Χαρά Κεφαλίδου , έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Καταδικάζουμε σε όλους τους τόνους και με όλους τους τρόπους τις πράξεις βίας, την προσπάθεια εκφοβισμού, φίμωσης και τραμπουκισμού. Περιμένουμε το σύνολο των δημοκρατικών δυνάμεων να συνταχθεί στην καταδίκη της βίας από όπου κι αν προέρχεται.  

Παρόμοιες πράξεις δεν πρέπει να βρίσκουν έδαφος σε μια σύγχρονη Δημοκρατία. Χώρος, τόπος και τρόπος να εκφράσει κανείς τις αντιρρήσεις του υπάρχει άπλετος.

Η Παιδεία μας αφορά όλους, κυρίως τα νέα παιδιά, και για αυτό χρειάζεται ζωντανός διάλογος, με θέσεις και αντιρρήσεις. Μόνον έτσι θα μπορέσουν να προκύψουν πραγματικές συγκλίσεις και συναινέσεις του πολιτικού κόσμου και της κοινωνίας».

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ