Κυβερνητικός εκπρόσωπος: Ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει πάλι να ταυτιστεί με τους “μπαχαλάκηδες”

11/11/2019

Ενημερώθηκε: 12/11/2019, 04:38

Άκουσε το άρθρο

“Η Κυβέρνηση και οι πολίτες θέλουν ανοιχτά Πανεπιστήμια και ανοιχτά μυαλά. Οι μόνοι που θέλουν κλειστά Πανεπιστήμια και σκουριασμένα μυαλά, είναι οι γνωστοί “μπαχαλάκηδες” που τα μετέτρεψαν σε άσυλα ανομίας”.

Αυτό τονίζει με δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας και σημειώνει τα εξής:

  • Χθες η Αστυνομία, ακούγοντας τη φωνή αγωνίας φοιτητών και καθηγητών που έβλεπαν το Πανεπιστήμιό τους να μετατρέπεται σε κέντρο ανομίας, εξάρθρωσε γιάφκα στα υπόγεια του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ).
  • Από τον, λαλίστατο κατά τα άλλα, ΣΥΡΙΖΑ δεν ακούσαμε κουβέντα. Όχι μόνο αυτό. Σήμερα είδαμε στελέχη του να πρωτοστατούν σε διαδηλώσεις προκειμένου να συνεχιστεί η ίδια νοσηρή κατάσταση. Η σημερινή ένοχη στάση του ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε ότι η προηγούμενη Κυβέρνηση υπέθαλψε επί 4,5 χρόνια αυτές τις συμπεριφορές.
  • Ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει πάλι να ταυτιστεί με τους “μπαχαλάκηδες”. Η στάση του εξοργίζει την ελληνική κοινωνία και τη συντριπτική πλειοψηφία των φοιτητών. Η ιστορία τους ξεπέρασε. Οι Έλληνες πολίτες στις γειτονιές και οι φοιτητές στα Πανεπιστήμια θα αισθανθούν και πάλι ασφαλείς και ελεύθεροι από τη φασιστική επιβολή της άποψης ισχνών μειοψηφιών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Σχόλια (2)

Αρθούρος
|

Προς φοιτητής:Ξέρεις παιδί μου,τί σημαίνει χουντικός;Μήπως τί σημαίνει χούντα; Πόσοι φοιτητές τραυματίστηκαν σήμερα,στ'αλήθεια,σοβαρά τώρα; Ξέρεις πόσα χρόνια έχουν περάσει από τη δικτατορία;Ακόμα νιώθετε τόσο ανελεύθεροι όπως τότε;Γιά σκέψου λίγο.Πόσες φορές κάνατε κατάληψη στο Λύκειο και δε σας εμπόδισε κανείς;Αν ζούσες την εποχή της επταετίας και παλιότερα ακόμα,η αστυνομία θα σας συλλάμβανε,αν καταλαμβάνατε το σχολείο σας. Γιά να μπείς σε δημόσια θέση,έπρεπε να έχεις πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων.Αν τολμούσες να σπάσεις οποιοδήποτε τζάμι,θρανίο ή να παραβιάσεις θύρα ή αίθουσα,ακόμα κι ο διευθυντής είχε αστυνομικά καθήκοντα να σε επαναφέρει στην τάξη.Σας τράβηξε κανείς το αφτί στο σπίτι ή στο σχολείο ποτέ;Σας μάλωσε ποτέ κάποιος ή κάποια ή σας έμαθαν μόνο τα δικαιώματα που έχετε κι όχι τις υποχρεώσεις;Μη μιλάς λοιπόν γιά μία εποχή που δε γνωρίζεις,κι εύχομαι να μη γνωρίσεις ποτέ.
Φωνάζετε και παραφέρεστε εναντίον του πρύτανή σας,που έχει εκλεγεί με δημοκρατικές διαδικασίες,ενώ οι φοιτητές μπήκανε μπουλουκηδόν στο κτίριό που πριν από λίγο οι αρχές,είχαν βρεί εργαλεία προπαρασκευής άνομων ενεργειών.Η Δημοκρατία είναι δύσκολο αγώνισμα και πρέπει να τη μάθετε πρώτα.Αλλά εσείς προτείνετε την κατάληψη,που είναι μορφή βίας,ενώ η Δημοκρατία όχι.
Ο Χρυσοχοϊδης,που λες,είναι υπουργός κυβέρνησης,βγαλμένη με εκλογές του ελληνικού λαού.Δεν έχουν περάσει 4 μήνες από τότε.Έχουμε μία Δημοκρατία που οι αγωνιστές του Πολυτεχνείου δεν την ζούσαν εκείνα τα ζοφερά χρόνια.Τα δε όργανα της τάξης,παραβρέθηκαν εκεί με εισαγγελέα.Αλλιώς δε θα έκαναν τίποτε.
Αν πραγματικά αγαπάτε τα κτίρια των σχολών σας,γιατί είναι τόσο βρώμικα που αηδιάζεις όταν μπαίνεις μέσα;Γιατί δεν τα καθαρίζετε εσείς,αφού τόσο τα αγαπάτε,που τα καταλαμβάνετε;

Φοιτητής
|

Θα αισθανθούν ελεύθεροι οι φοιτητές όταν οι... του χρυσοχοιδη με εντολές της κυβέρνησης τους πετάνε χημικά μέσα στη σχολή τους , τους ασκούν βία και τους εμπνέουν μόνο φόβο και οργή ; Τέτοιες θρασύδειλες δηλώσεις μόνο τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας μπορούν να κάνουν .Όταν κάποιος εκφράσει διαφορετική άποψη η διαμαρτυρηθεί ακόμα και ειρηνικά κατευθείαν βαφτίζεται "μπαχαλακιας" ώστε να δικαιολογηθεί οποιαδήποτε αντιδημοκρατική πράξη ,σε όσους το θεωρείται φυσιολογικό απλά σκεφτείτε όταν στη θέση των τραυματισμένων φοιτητών αύριο μπορεί να είναι η κόρη σας ή ο γιος σας .Άμα σας αρέσουν οι χουντικοί να τους πάρετε στα σπίτια σας

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ