Ακαδημία για Γονείς στο Θριάσιο Νοσοκομείο

11/11/2019

Ενημερώθηκε: 12/11/2019, 11:39

Άκουσε το άρθρο

Το πρόγραμμα του Γενικού Νοσοκομείου Ελευσίνας “Θριασίου” «Εφηβεία από το Α ως το Ω :Μια Ακαδημία για Γονείς» με μεγάλη αποδοχή, αξιοσημείωτη συμμετοχή των Γονέων και εξαιρετική ποιοτική αξιολόγηση συνεχίζει με επιτυχία τον 4ο κύκλο του, έχοντας ως ιδιαίτερο χαρακτηριστικό γνώρισμα ότι απευθύνεται σε γονείς στην ευρύτερη κοινότητα  και στο προσωπικό του Νοσοκομείου.

Το πρόγραμμα υλοποιείται στο πλαίσιο δράσεων Αγωγής Υγείας και διοργανώνεται από την «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΦΗΒΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ» σε συνεργασία των φορέων, «Mαζί για την Εφηβική Υγεία Επιστημονικός Οργανισμός», «ΕΚΠΑ Ιατρική Σχολή», «Στρατηγικές Αναπτυξιακής και Εφηβικής Υγείας, Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών», «Μονάδα Εφηβικής Υγείας (Μ.Ε.Υ) Β΄ Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών, Νοσοκομείο Παίδων Π. & Α. Κυριακού», υπό την αιγίδα του Ευρωπαϊκού Προγράμματος SELMA.

Στόχος είναι η ενημέρωση των γονέων σε ειδικά θέματα εφηβικής υγείας και συμπεριφοράς καθώς και

η υποστήριξή τους στην αντιμετώπιση «δύσκολων» καταστάσεων, ώστε να διαχειριστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τις αλλαγές, τις προκλήσεις  και τις δυνατότητες,  που συνεπάγεται η  εφηβεία.

Περιλαμβάνει δίωρες διαδραστικές συναντήσεις,  με τη συμμετοχή πολλών εξειδικευμένων επιστημόνων με εμπειρία και γνώση στο πεδίο τους.

Το Τμήμα Επισκεπτών Υγείας είναι υπεύθυνο για την διοργάνωση του προγράμματος. Οι συναντήσεις λαμβάνουν χώρα στο Αμφιθέατρο του Λατσείου στο Θριάσιο Νοσοκομείο και ώρα 15:15-17:15. μμ.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και αφορά όλες τις συναντήσεις.

Tο αναλυτικό πρόγραμμα (θεματολογία, ομιλητές, ημερομηνίες), είναι αναρτημένο στο site του Νοσοκομείου www.thriassio-hosp.gr

Για επιπρόσθετες πληροφορίες –Δηλώσεις  συμμετοχής  τηλεφωνικά στο   213 2028855 και ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική  διεύθυνση   healthvisitors@thriassio-hosp.gr

 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ