Χ. Κεφαλίδου: «Φθηνοί μονομάχοι ενός ανέξοδου (;) εντυπωσιασμού»

12/11/2019

Άκουσε το άρθρο

 «Την ώρα που επιχειρούν να μεταβάλουν την ΑΣΟΕΕ σε Πρατήριο ανεφοδιασμού εκρηκτικών υλών των πάσης φύσης μπαχαλάκηδων. Την ώρα που απαιτείται η ετοιμότητα όχι μόνο της αστυνομίας αλλά του συνόλου του Δημοκρατικού κόσμου της χώρας, ώστε ο εορτασμός της μνήμης του Πολυτεχνείου να γίνει με ευπρέπεια και σεβασμό στη μνήμη αυτών των νέων παιδιών που έδωσαν τη ζωή τους για τη σύγχρονη Δημοκρατία. Αυτήν την ώρα διάλεξαν φτηνοί μονομάχοι του εντυπωσιασμού να κονταροχτυπηθούν με κενές περιεχομένου ατάκες στην πλάτη των πολιτών που είναι αυτοί που θα πληρώσουν τα σπασμένα μάρμαρα, το κατεστραμμένο ιστορικό κέντρο και την πολιτική ανευθυνότητα κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Τα παραπάνω τονίζει η τομεάρχης παιδείας του Κινήματος Αλλαγής Χαρά Κεφαλίδου,  με δήλωσή της ,  σχετικά με  τα γεγονότα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών,    , και σημειώνει τα εξής:

  • Στο Κίνημα Αλλαγής είμαστε απέναντι σε κάθε μορφής βία και ανομία. Στεκόμαστε σταθερά δίπλα σε κάθε πρωτοβουλία που στηρίζει τη λειτουργία των Πανεπιστημίων ως χώρων διακίνησης ιδεών και ακαδημαϊκής ελευθερίας.
  • Οι επεμβάσεις της αστυνομίας σε πανεπιστημιακούς χώρους οφείλουν να γίνονται με σύνεση, συνεργασία με τις πανεπιστημιακές αρχές, σχεδιασμό και μόνο προς καταστολή έκδηλα παράνομων ενεργειών. Η χρονική συγκυρία της Επετείου του Πολυτεχνείου απαιτεί ψυχραιμία, σοβαρότητα και αυτοσυγκράτηση από όλες τις πλευρές».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ