Η στιγμή της αποχώρησης του Ν. Φίλη και η αντίδραση του Γ. Ανδριανού

12/11/2019

Ενημερώθηκε: 13/11/2019, 00:29

Άκουσε το άρθρο

Ο τομεάρχης παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ και  οι Βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποχώρησαν από τη συνεδρίαση της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, αμέσως μετά τη δευτερολογία του νέου προέδρου του ΙΕΠ Γιάννη Αντωνίου.

Ν. Φίλης: Άκουσα με προσοχή τον κ. Αντωνίου. Περίμενα να μην επαναλάβει τα προκλητικά διχαστικά που αφορούν τη συκοφαντική επίθεση του στη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Περίμενα να απαντήσει στην κριτική που τεκμηριωμένα έκαναν οι ΟΙΕΛΕ και η ΟΛΜΕ για το χαρακτήρα της παρουσίας του στη δημόσια εκπαίδευση και ότι είναι ανεπιθύμητος. Δυστυχώς, επιμένει. Δικαίωμά του. Έχουμε με την επιμονή της Κυβέρνησης να μπει στο ΙΕΠ σηματοδοτείται μια περίοδος που θα έχει μαύρες μέρες για την εκπαίδευση. Δεν νομιμοποιούμε αυτή τη διαδικασία και αποχωρούμε.

Γιάννης Ανδριανός (Αντιπρόεδρος της Επιτροπής): Δεν θέλετε να ακούσετε την κυρία Υπουργό, την πολιτική τοποθέτηση, να σας δώσει την απάντηση, κύριε Φίλη; Αυτό είναι υποβάθμιση της Επιτροπής. Δυστυχώς, έχετε επιλέξει αυτήν τη συμπεριφορά που δεν σας τιμά και σας επιστρέφουμε όλους τους χαρακτηρισμούς, κ. Φίλη. Δυστυχώς, η Μορφωτικών Υποθέσεων δεν είναι χώρος για τέτοιες συμπεριφορές και λυπάμαι πολύ.

 

Σχόλια (2)

Κύρ.Φίλη.Χάσατε στις εκλογές.Πιστέψτε το επιτέλους
|

Ενώ είστε αντιπολίτευση έχετε την απαίτηση να γίνεται το δικό σας ,σαν να είστε κυβέρνηση.Ακόμα δεν μπορείτε να συνέλθετε από την ήττα.Σιγά-σιγά θα το πιστέψετε.Πάντως ακόμη διατηρείτε τα πρωτεία στην νομοθέτηση αντισυνταγματικών νόμων.Πρωταθλητές με μεγάλη διαφορά.

Ανούσια κόντρα
|

Κακή επιλογή και ο κόσμος έχει βαρεθεί τις "κοκορομαχίες" μεταξύ διορισμένων διευθυντών και πολιτικών.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ