Placeholder

ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ

Υφ. Παιδείας: Τον Ιανουάριο ο νέος νόμος για την επιλογή στελεχών εκπαίδευσης , τις νέες Δομές Εκπαίδευσης, την αξιολόγηση και επιμόρφωση

Ψυχολόγοι και Κοινωνικοί Λειτουργοί ανά συστάδα σχολείων
Δημοσίευση: 23/11/2019
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Τέλη Ιανουαρίου θα αναλάβει η πολιτική ηγεσία τη νομοθετική πρωτοβουλία για τη συγκρότηση νέων Δομών Εκπαίδευσης και τη διαδικασία επιλογής των Στελεχών Εκπαίδευσης (Διευθυντών Εκπαίδευσης, Περιφερειακών Διευθυντών, Διευθυντών Σχολείων,Σχολικών Συμβούλων), ανακοίνωσε σήμερα η υφυπουργός παιδείας Σ. Ζαχαράκη , μιλώντας σε μέλη του κυβερνώντος κόμματος στη Λαμία, στην εκδήλωση της   ΝΟΔΕ Φθιώτιδας.

“Ως προς τα στελέχη εκπαίδευσης θα προχωρήσουμε σε ένα καινούργιο νομοθετικό πλαίσιο το οποίο θα έρθει περίπου στα τέλη Ιανουαρίου, και θα αφορά την επιλογή Στελεχών Εκπαίδευσης και τις,νέες Δομές Εκπαίδευσης”,είπε χαρακτηριστικά η υφυπουργός Παιδείας, και σημείωσε:

 • Δεν θέλουμε υδροκέφαλα συστήματα τα οποία δεν θα φτάνουν ποτέ στην τάξη και τον εκπαιδευτικό.  
 • Συγχρόνως θα έχουμε στο νομοθετικό πλαίσιο αναφορές στην επιμόρφωση. Οι εκπαιδευτικοί  μας έχουν να επιμορφωθούν πάρα πολλά χρόνια και “διψούν” γι αυτό.
 • Και βέβαια το κομμάτι της αξιολόγησης ή της αποτίμησης που θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι δεν μιλάμε για τιμωρητική αξιολόγηση αλλά για αποτύπωση και εντοπισμό των αναγκών που μετά από 10 και 20 χρόνια στην τάξη έχουν προκύψει.

Η Ν. Κεραμέως

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα  η  υπουργός Παιδείας Ν. Κεραμέως σε συνάντηση με την τομεάρχη παιδείας  του ΚΙΝΑΛ Χ. Κεφαλίδου, ανακοίνωσε, ότι το μικρό νομοσχέδιο που θα τεθεί σε δημόσια διαβούλευση στο αμέσως επόμενο διάστημα , θα περιλαμβάνει:

Δομές Εκπαίδευσης: Σχολικοί Σύμβουλοι, Διευθυντές Εκπαίδευσης κλπ.

Σε ερώτηση εάν αυτός θα είναι ο νόμος για τις διαδικασίες επιλογής των στελεχών εκπαίδευσης, η υπουργός Παιδείας διευκρίνισε ότι γι αυτό το μικρό νομοσχέδιο επεξεργάζεται διατάξεις  για ενδιάμεσες λύσεις όσον αφορά την ισχύουσα λειτουργία των δομών εκπαίδευσης.

Η Νίκη Κεραμέως απέφυγε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, πέρα του γνωστού γεγονότος ότι αμέσως μετά το νομοσχέδιο για την τριτοβάθμια εκπαίδευση που τοποθετείται πριν τα Χριστούγεννα θα ακολουθήσει ενα άλλο νομοσχέδιο που θα αφορά την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Σ αυτό το νομοσχέδιο θα ενταχθεί ο νέος νόμος επιλογής στελεχών εκπαίδευσης.

Ψυχολόγοι και Κοινωνικοί Λειτουργοί  ανά συστάδα σχολείων

Η Σ. Ζαχαράκη, στη ΝΟΔΕ στη Λαμία, αναφερόμενη στη ζητήματα προστασίας των μαθητών μέσα στο σχολείο ανακοίνωσε:

 • Προχωράμε σε Διυπουργική Επιτροπή για την αντιμετώπιση των ζητημάτων που έχουν  να κάνουν με την ενδυνάμωση και την προστασία του παιδιού.
 • Το παιδί σήμερα μέσα στο σχολείο μπορεί να δέχεται, είτε εκφοβισμό, είτε ψυχολογικές πιέσεις.
 • Συζητάμε την ύπαρξη περισσοτέρων ψυχολόγων και κοινωνικών λειτουργών , ανά συστάδα σχολείων

Ο Κ. Γαβρόγλου φταίει για τα κενά στα σχολεία

Η υφυπουργός Παιδείας για τα κενά στα σχολεία επέρριψε ευθύνες στην προηγούμενη Κυβέρνηση, λέγοντας τα εξής:

 • Η προηγούμενη κυβέρνηση και ο κύριος Γαβρόγλου φρόντισαν να εκτοξευθούν φέτος οι ανάγκες στα σχολεία, τα γνωστά κενά. ο κ. Γαβρόγλου έκοψε τη διπλή μοριοδότηση έτσι ώστε να έχουμε αυτή τη στιγμή  πάνω από 2.500 εκπαιδευτικούς που στείλαμε για τις ανάγκες των σχολείων και παραιτήθηκαν ή δεν παρουσιάστηκαν ποτέ για να αναλάβουν υπηρεσία.
 • Ήταν μια δύσκολη εξίσωση και για έναν ακόμη λόγο  ότι δεν υπήρχαν πιστώσεις και υπήρχαν 4.500 καταγεγραμμένα πρώτα κενά στη ΔΕ, που υπήρχαν μόνο 1.700 πιστώσεις.
 • Αυτή τη στιγμή έχουν πάει πάνω από 37.000 αναπληρωτές στα σχολεία, ξέρετε ο αριθμός είναι πρωτοφανής, είναι και πάρα πολύ μεγάλος και ως προς τη διαχείριση και για τις επόμενες χρονιές, οπότε η μέριμνά μας αυτή τη στιγμή είναι σε δύο μέτωπα, πρώτα απ' όλα να δούμε ακριβώς τις ανάγκες και να πιέσουμε και τις διευθύνσεις Εκπαίδευσης και  Περιφερειακές Διευθύνσεις   να κάνουν σωστά τη δουλειά τους, να μετράνε σωστά τα κενά, να χρησιμοποιούν σωστά το myschool   και συγχρόνως να δούμε ποιες είναι οι ανάγκες για τα επόμενα χρόνια στην Ελλάδα, στο κομάτι των εκπαιδευτικών αλλά και στο κομμάτι των παιδιών μας.Γιατί εδώ πέρα είμαστε για τα παιδιά.
 • Δεύτερο μέτωπο που θέλουμε ως προς την τακτοποίηση των αναπληρωτών να δούμε είναι να πηγαίνουν νωρίτερα στα σχολεία.
 • Κάνουμε λοιπόν έναν προγραμματισμό έτσι ώστε να μπορούν οι αναπληρωτές, γιατί θα χρειαζόμαστε αναπληρωτές τα επόμενα χρόνια, ακόμη και ανα γίνουν διορισμοί μονίμων,  να πηγαίνουν νωρίτερα εκεί όπου θα υπηρετήσουν, έτσι ώστε να μη παίρνουν τη βαλίτσα, την οικογένεια, ή χωρίς την οικογένεια, πέντε, έξι, εφτά, οκτώ, δέκα Σεπτεμβρίου και ακόμη αργότερα να μπορούμε και ως κράτος και ως υπουργείο να τους ενημερώνουμε έγκαιρα.

Ενδυναμωμένος και ο Διευθυντής

Η Σ. Ζαχαράκη αναφερόμενο στο νέο σχολείο , είπε τα εξής:

 • Τι θέλουμε να αλλάξει το σχολείο;  Πρώτα απ όλα Θέλουμε ένα σχολείο στο οποίο θα είναι πιο ενδυναμωμένος και ο Διευθυντής, αλλά , μια δυναμική σχέση,  και ο σύλλογος διδασκόντων.
 • Θέλουμε ένα σχολείο το οποίο να έχει μεγαλύτερη σχέση με το τι γίνεται γύρω μας.Γι αυτό και ακούτε συνέχεια να λέμε, και θα γίνει πράξη σε πιλοτικό στάδιο από του χρόνου η ενσωμάτωση στο ωρολόγιο πρόγραμμα νέων θεματικών ενοτήτων .
 • Θέλουμε τα  παιδιά μας να ξέρουμε τι σημαίνει εθελοντισμός, να ξέρουν τι σημαίνει περιβαλλοντική εκπαίδευση, να ξέρουν τι σημαίνει επιχειρηματικότητα, να ξέρουν τι σημαίνει αγωγή υγείας, να ξέρουν τι σημαίνει σέβομαι τον άλλον.
Ετικέτες: 
Σοφία Ζαχαράκη

Σχόλια (54)

 
Ωχ, Παναγία μου!!!!!
23 Νοε 2019 20:26

Για τα κενά φταίνε οι προηγούμενοι!
Έχουμε πολλά κενά, αλλά για διορισμούς δεν σας λέμε τίποτα.
Θα βάλουμε ψυχολόγους, αλλά από τις 9 ομάδες σχολείων για ψυχολόγους στην Διεύθυνσή μας, φέτος όρισαν μόνο 1.
Θα βάλουμε στο πρόγραμμα τον εθελοντισμό, την επιχειρηματικότητα ... αλλά θα αφήσουμε την ύλη στα άλλα μαθήματα ως έχει και φυσικά με τις ίδιες ώρες λειτουργίας του σχολείου, γιατί πού να βρούμε τώρα λεφτά για τα επιπλέον κενά.
Θα φέρουμε το νόμο για τα στελέχη εκπαίδευσης τέλη Ιανουαρίου. Άρα παράταση στις ήδη παραταθείσες θητείες. Ευτυχώς που ήμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε από την πρώτη μέρα.
Δεν θέλουμε τιμωρητική αξιολόγηση, αλλά ο Πρόεδρος ΙΕΠ μιλά για αξιοποίηση της όποιας εμπειρίας αποκτήθηκε από το τερατούργημα του ΠΔ152.

 
ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ
23 Νοε 2019 20:39

Το γρηγορότερο να προχωρήσετε όλα είναι αποθαρρυντικά όλοι σε αναμονή δεν δουλευει κανένας όλοι περιμένουν τις επιλογές!

 
Καλό καλοκαίρι για τις επιλογές.
23 Νοε 2019 20:52

Άρα οι Διευθυντές Εκπαίδευσης θα συμπληρώσουν πάνω από δυο χρόνια παράταση θητείας.Κατά τα άλλα ήταν έτοιμοι και τα είχαν όλα έτοιμα.Ψέματα μόνο.Θέλω να γίνουν εκλογές πριν με απλή αναλογική και να μείνουν με τις επιλογές στο χέρι.

 
Δεν δουλεύει κανένας?
23 Νοε 2019 21:17

@ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ
Ονόματα και διευθύνσεις. Και τα ΑΦΜ επίσης, στον Πρόεδρο του ΙΕΠ...!
Δηλαδή μόλις γίνουν οι επιλογές, ("που όλοι τις περιμένουν"?), με ένα μαγικό ραβδί θα πάρει μπρος η μηχανή και τα σχολεία μας θα γίνουν Ελβετία! Ε ρε γλέντια!

 
darkstar
23 Νοε 2019 21:20

Όταν ακούς την αγαπητή υφυπουργό να λέει ότι για όλα φταίνε οι προηγούμενοι , δεν χρειάζεται τίποτε άλλο να πούμε! Πώς λες τέτοιες κουβέντες όταν λέγατε ότι ήσασταν έτοιμοι από την πρώτη μέρα;;;;; Πώς θες να διαχειριστείς τα κενά όταν δεν προγραμματίζεις διορισμούς;;;;; Εκτός , λέω εγώ τώρα, αν η αξιολόγηση που διατυμπανίζουν είναι η λύση της εξίσωσης. Δηλαδή απολύσεις η υποχρεωτικές μετακινήσεις!!!! Πάντως αρχίζει και βρωμάει η δουλειά παρά το πουσαρισμα των ΜΜΕ στο μηδενικό έργο του Υπουργείου Παιδείας.

 
Θαθαθαθα
23 Νοε 2019 21:31

Ούτε μερικές μετατάξεις δεν μπορείτε να κάνετε στην ώρα τους και σχεδιάζετε ουρανοξύστες...

 
κατά τα άλλα
23 Νοε 2019 22:25

ήσασταν έτοιμοι, ολοφάνερο ! κατακαημένοι εκπαιδευτικοί και εκπαίδευση ! τίποτα δεν θα κάνετε ουσιαστικό. καλά κάνουν τα γαλάζια παιδιά και τα έχουν καλά και με τους ζαίους... ποιος φεύγει , ποιος έρχεται, τίποτα δε γίνεται επί της ουσίας. τρικυμία εν κρανίω πριν και τώρα και στο διηνεκές.

 
Άρης
23 Νοε 2019 22:26

Γίνεται πλέον ορατό (ακόμα και στους πιο φανατικούς της ΝΔ) πως το τρίδυμο του υπουργείου Παιδείας είναι μακράν ό,τι χειρότερο έχει υπάρξει τα τελευταία 40 χρόνια. Παρά τον βομβαρδισμό σάλιου που προσφέρουν τα γνωστά φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ η αδράνεια είναι πρωτοφανής. Διώξτε τους όσο είναι καιρός γιατί έχει αρχίσει η ψιχάλα και δεν είναι βροχή.

 
Νίκη
23 Νοε 2019 23:27

Μπλα μπλα μπλα μπλα φταίνε οι προηγούμενοι. Μπλα μπλα μπλα θα θα θα μπλα μπλα φταίνε οι προηγούμενοι. Ευτυχώς που υπάρχει ο ΣΚΑΙ και ο ΔΟΜ και σας κρατάνε στην εξουσία. Είστε τόσο βαρετοί που θα πέσετε λόγω αδράνειας.

 
Ελεύθερος
24 Νοε 2019 00:08

Τον Ιανουάριο τίνος έτους δεν διευκρίνισε.

 
Φταίνε οι προηγούμενοι
24 Νοε 2019 00:21

Ο Καραμανλής Α' παρέλαβε χάος.Ο Παπανδρέου ο Β'παρέλαβε άδεια ταμεία από τον Ράλλη.Ο Μητσοτάκης Α'παρέλαβε καμένη γη από τον Παπανδρέου Β'.Ο Παπανδρέου ο Β' παρέλαβε και αυτός καμμένη γη από τον από τον Μητσοτάκη Α'.Ο Σημίτης δεν ειπε τιποτα γιατί παρέλαβε από τον Παπανδρέου Β'.Ο Καραμανλής ο Β' ο Σιωπηλός παρέλαβε διαλυμενο κράτος από τον Σημίτη.Ο Παπανδρέου Γ' παρέλαβε φέσια απο τον Καραμανλή Β' τον Σιωπηλό κλπ.Άλλαξε κάτι;

 
Νέοι εκπαιδευτικοί
24 Νοε 2019 02:26

Με 37.000 αναπληρωτές στα σχολεία είναι προφανές ότι ζούμε με δάνειο: ως πότε η κοινωνία θα μπορεί να στηρίζει αυτές τις αποφάσεις για την παιδεία;

Απαιτείται νέο σχέδιο για ένα σύγχρονο σχολείο, με περισσότερους καθηγητές ειδικοτήτων, νέα σχολικά βιβλία που θα ανανεώνονται κάθε 10 χρόνια, νέα δομή Γυμνασίου και Λυκείου και έμφαση στις γενικές γνώσεις (θεωρητικές και επιστημών).

 
Καλό φθινόπωρο 2020 οι επιλογές Διευθυντών Εκπαίδευσης
24 Νοε 2019 02:59

και αν προφτάσουν.Παραμύθιαζαν τους αφελείς με ψέματα ότι έχουν έτοιμους τους νόμους.Αν ψηφιστεί Φεβρουάριο ο νόμος,αιτήσεις,ενστάσεις,συνεντεύξεις κλπ.καλό φθινόπωρο.Οι τωρινοί ΔΕ θα έχουν παράταση τουλάχιστον 26 μήνες.Αυτό το Υπουργείο δεν κάνει τίποτα αλλά είναι των παρατάσεων και των κενών λόγων.Και εκκρεμούν και οι επιλογές των υπολοίπων σε παράταση στελεχών.Και εκκρεμούν και οι κούφιες υποσχέσεις στους σχολικούς συμβούλους.Όσοι τους πιστέψατε καλά να πάθετε.Είχαν λέει έτοιμους τους νόμους οι ενσυνείδητοι ψεύτες.

 
Η απόλυτη απογοήτευση
24 Νοε 2019 03:48

Έτσι θα βγει η τετραετία της ΝΔ , τάζοντας ανά τρίμηνο μέχρι το 2021 που λήγει η θητεία των ΠΕΚΕΣ. Δυστυχώς δεν έχουν τα κότσια να σπάσουν αυγά. Αλλά ρόδα είναι και γυρίζει. Η ετοιμότητα τους για να κυβερνήσουν από την επόμενη μέρα με ξεπερνάει . Αυτοί ήταν που θα καταργούσαν τον νόμο 4547/2018 που κατέκριναν επανειλημμένα ως μη συνταγματικό. Ευτυχώς που υπάρχουν οι αναρτήσεις στο διαδίκτυο που μας υπενθυμίζουν τις προγραμματικές δηλώσεις πριν έρθουν στην εξουσία.

 
Μάχιμη εκπαιδευτικός
24 Νοε 2019 08:28

Μήπως κα υφυπουργέ θα ήταν φρόνιμο και σκόπιμο να ορίζατε ελάχιστο αριθμό εφημερευόντων εκπαιδευτικών ανά αριθμό μαθητών; Αυτό θα διευκόλυνε τη λήψη της σχετικής απόφασης σε πολλούς Συλλόγους Διδασκόντων.
Ευχαριστώ

 
Τζίμης
24 Νοε 2019 08:34

"δεν γνωρίζει η δεξιά τους τι ποιεί η αριστερά τους"
ενώ οι βουλευτές της κυβερνώσας παράταξης, έχουν πάρει "μπάλα" τις περιφέρειες για να πείσουν τους οπαδούς της ΝΔ να μη "γκρινιάζουν" αλλά να στηρίξουν το έργο της κυβέρνησης …
ποιο έργο αλήθεια; στα εξωτερικά ή στα εσωτερικά θέματα; σε όλα δείχνουν να έχουν βάλει τον "αυτόματο πιλότο" …
οι έτοιμοι να κυβερνήσουν, μοιάζει να έχουν χάσει την μπάλα … και η κα υφυπουργός παιδείας, απλά επιβεβαιώνει ότι και στα θέματα του ΥΠΑΙΘ, "δεν γνωρίζει η δεξιά τους τι ποιεί η αριστερά τους" …

 
Γ.Π.
24 Νοε 2019 09:36

Δεν δουλεύει κανένας; Υπερβολές!...
Απλώς κάποιοι δουλεύουν σε χαλαρό ρυθμό, περίπατοι στην εξοχή, στην παραλία,
ο ήλιος, το φεγγάρι και μετά τα άστρα... Να και η Πούλια με τα επτά παιδιά!
- Γεια σας τι κάνετε; Καλά;
- Καλά. Πώς είναι τα παιδιά;
- Τι να σας πω εκεί ψηλά
τα τρώει τ’ αγιάζι κι η ερημιά.
- Γι' αυτό πικραίνεσαι κυρά,
δε μου τα φέρνεις εδωνά;
- Ευχαριστώ μα `ναι πολλά
θα σου γεμίσουν τη μεριά.
- Είναι το Γουέμπλεϊ μεγάλο
κι όλο τον κόσμο θέλω να βάλω!

 
MARIA
24 Νοε 2019 10:00

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε και ο καθένας με τον πόνο του. Ας είμαστε ρεαλιστές.Το σενάριο ήταν από την αρχή γνωστό και κάποιοι σχολιαστές το είχαν επισημάνει. Οι πρώην Σχολικοί σύμβουλοι την πάτησαν, η θητεία των ΣΕΕ θα ολοκληρωθεί κανονικά σιγά μην τους καταργούσε εν τω μέσω της θητείας. Το χάπι σε αυτούς δεν χρυσώνεται. Οι διευθυντές εκπαίδευσης: Θα τοποθετηθούν υπηρεσιακοί μέχρι τις νέες κρίσεις που θα ολοκληρωθούν Ιούλιο. Οι περιφερειακοί δεν θα αλλαχθούν. Οι διευθυντές σχολείων θα πάρουν ένα χρόνο παράταση. Ίσως να αλλάξει και το σχήμα στο Υπουργείο αλλά όχι άμεσα. Εξελίξεις αναμένονται από του χρόνου μόνο στην Τεχνική εκπαίδευση. Καλό καλοκαίρι και βλέπουμε....

 
ΟΥΚ ΑΝ ΛΑΒΕΙΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΜΗ ΕΧΟΝΤΟΣ
24 Νοε 2019 10:02

Τον Αύγουστο μας έταξαν το Νοέμβριο θα ψηφιστεί νόμος για τις δομές. Πριν τα Χριστούγεννα θα ψηφιστεί νέος νόμος για τα στελέχη εκπαίδευσης. Τώρα πάει τέλη Γενάρη. Μετά τις εκλογές για Πρόεδρο Δημοκρατίας πότε; Νυν και αεί και εις τους αιώνας......

 
ΕΜΒΡΟΝΤΗΤΗ
24 Νοε 2019 10:14

Επειδή έχω μπερδευτεί τελείως και μεταξύ μας, αμφιβάλλω πλέον για τη νοημοσύνη μου, εκείνο το "ενδιάμεσο" που λέγανε για πριν τα Χριστούγεννα,ποιό είναι και που κολλάει σε αυτές τις ανακοινώσεις;

 
George
24 Νοε 2019 11:00

Απαράδεκτη η καθυστέρηση στις επιλογές νέων στελεχών. Δηλαδή θα παραμείνουν οι Διευθυντές Εκπαίδευσης έχοντας παράταση 2 ετών;;;; Αυτό υποδεικνύει προχειρότητες και αερολογίες αντί σοβαρότητας και σωστού προγραμματισμού. Ήδη η βάση της ΝΔ είναι έξαλλη που πίστεψε σε μία άλλη πολιτική.

 
Στούτζες
24 Νοε 2019 12:01

Η Ζαχαράκη μετράει τα κενά, ο Διγαλάκης φλυαρεί ακατάπαυστα και η Κεραμέως ψάχνει να βρει πότε ξεκίνησε ο β' παγκόσμιος πόλεμος. Το τρίο στούτζες ωχριά μπροστά τους.

 
ΠΡΑΚΤΙΚΟΓΡΑΦΟΣ
24 Νοε 2019 12:34

Αγαπητή ΕΜΒΡΟΝΤΗΤΗ δεν έχετε μπερδευτεί καθόλου και μεταξύ μας, μην αμφιβάλλετε πλέον για τη νοημοσύνη σας , εκείνο το "ενδιάμεσο" που λέγανε για πριν τα Χριστούγεννα, όπως βλέπετε θα υλοποιηθεί τέλη Γενάρη, αν δεν πραγματοποιηθεί τον Γενάρη 2020 , θα ανακοινωθεί για τον Μάρτη 2020 , ευτυχώς που έχουμε κάμποσους μήνες, Μάιος 2020 , ………… μέχρι τον Ιούλιο του 2021 και ανά δίμηνο θα δίνονται υποσχέσεις . Οπότε μην ανησυχείτε καθόλου , απλά σας συμβουλεύω να κάνετε ένα τέστ νοημοσύνης πριν προσέλθετε στο εκλογικό τμήμα στις επόμενες εκλογές.
Υπενθύμιση 2
https://www.esos.gr/arthra/64806/yf-paideias-nomoshedio-gia-tis-domes-ek...

 
Τάκης
24 Νοε 2019 12:35

Ο απλός Λαός καταλαβαίνει την πλήρη ασυνεννοησία στο υπουργείο Παιδείας, δηλαδή ασυνεννοησία υπουργού και υφυπουργού. Εμπαίζουν μαθητές, γονείς και στελέχη εκπαίδευσης. Με δικηγόρους δεν διοικείται το υπουργείο. Κύριε Μητσοτάκη για κοίταξε τι έκανε ο Βενιζέλος στο υπουργείο Παιδείας το 1928 - 1930, μήπως και πάρει μπρος η Παιδεία στην Ελλάδα.

 
σανό
24 Νοε 2019 12:45

καλό σανόοοοο... πάτε καλά, συνεχίστε (ευτυχώς που ήσασταν έτοιμοι)

 
Μάιο -Ιούνιο έχουμε εκλογές.Ποιές επιλογές;
24 Νοε 2019 13:29

Ο Μητσοτάκης θα πάει εκλογές με λίστα για να ξεκαθαρίσει το εσωκομματικό του πεδίο.Άρα αυτιδυναμία δεν θα έχει.Επομένως επιλογές δεν πρόκειται να γίνουν σε βάθος χρόνου.Αυτά για τους ψηφοφόρους της ΝΔ που δεν καταλαβαίνουν πιους ψήφισα.Και για τους ελπίζοντες για τις επιλογές.Ξαναψηφίστε τους.

 
Φ.Φ.
24 Νοε 2019 13:37

"Σε ερώτηση εάν αυτός θα είναι ο νόμος για τις διαδικασίες επιλογής των στελεχών εκπαίδευσης, η υπουργός Παιδείας διευκρίνισε ότι γι αυτό το μικρό νομοσχέδιο επεξεργάζεται διατάξεις για ενδιάμεσες λύσεις όσον αφορά την ισχύουσα λειτουργία των δομών εκπαίδευσης."
Αυτά είναι τα χειρότερα! Δεν θα πειράξει τους Σ.Ε.Ε. πριν τη λήξη της θητείας τους. Το μόνο που θα κάνει είναι να τους επιβάλει να έχουν πιο στενή σχέση με τα σχολεία.

 
ΝΤΡΟΠΗ
24 Νοε 2019 14:30

@ Φ.Φ
Ακριβώς αυτό που είπες θα γίνει , όλα όμως εδώ πληρώνονται . Ντροπή τους που κατάφεραν και εξαπάτησαν τόσο κόσμο!!! ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ

Σελίδες

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.