Ποια σχολεία είναι κλειστά σήμερα λόγω της κακοκαιρίας

Συνεχής Ενημέρωση

09/01/2020

Ενημερώθηκε: 09/01/2020, 10:21

Άκουσε το άρθρο

Κλειστά θα μείνουν  σήμερα Πέμπτη , 9 Ιανουαρίου,   σχολεία   διαφόρων περιοχών  χώρας,  λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Η πληροφόρηση  θα επικαιροποιείται ανάλογα με την νεότερη ενημέρωση που θα έχουμε από τους Δήμους.

Ειδικότερα:

Δήμος  Μάνδρας – Ειδυλλίας

Με απόφαση του Δημάρχου Χρήστου Ε. Στάθη κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία του Δήμου στις περιοχές των Βιλίων και των Ερυθρών μέχρι και την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020, λόγω του σφοδρού κύματος κακοκαιρίας.  

Δήμος  Θηβαίων

Λόγω της χιονόστρωσης και των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Θηβαίων, μετά από απόφαση του Δημάρχου κ. Γιώργου Αναστασίου, ανακοινώνεται ότι, την Πέμπτη 9 και την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020 όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Α) της Δημοτικής Ενότητας Πλαταιών θα παραμείνουν κλειστά

Β) της Δημοτικής Ενότητας Βαγίων θα λειτουργήσουν από ώρα 09:00

Τα υπόλοιπα σχολεία του Δήμου Θηβαίων θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δήμος  Οροπεδίου Λασιθίου

Εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων ( χιονόπτωση, παγετός, και μη αναμενόμενες πλημμύρες ) που ταλαιπωρούν το Οροπέδιο Λασιθίου τα τελευταία 24ωρα, από Τετάρτη 8 /1 /2020 έως και Παρασκευή 10/1/2020 τα σχολεία της περιοχής θα παραμείνουν κλειστά.

Πιο συγκεκριμένα, από 8/1 έως 10/1 δεν θα λειτουργήσουν το Δημοτικό Σχολείο Αγ. Γεωργίου, το Νηπιαγωγείο Αγ. Γεωργίου, το Παράρτημα Νηπιαγωγείου στο Τζερμιάδων, ο Παιδικός & Βρεφικός Σταθμός Αγ. Γεωργίου, καθώς και το Γυμνάσιο και Λύκειο Τζερμιάδων.

Μία ώρα αργότερα θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους τα σχολεία του Δήμου Φλώρινας

Με απόφαση του Δημάρχου Φλώρινας κ. Βασίλη Γιαννάκη, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας, θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους μία (1) ώρα αργότερα την Τετάρτη 8, την Πέμπτη 9 και την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.

Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ