Ο πρώτος Ειδικός Άμισθος Σύμβουλος της Ν. Κεραμέως

Πρόκειται για τον Λουκά Ζαχείλα, κάτοχο διδακτορικού διπλώματος και επικεφαλής του Τομέα Συστημάτων και Θεσμών του CEDEFOP

10/01/2020

Άκουσε το άρθρο

Τον πρώτο διορισμό  άμισθου Ειδικού Συμβούλου, στο γραφείο της, υπέγραψε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Πρόκειται για τον Λουκά Ζαχείλα, κάτοχο διδακτορικού διπλώματος και επικεφαλής του Τομέα Συστημάτων και Θεσμών του CEDEFOP, ο οποίος θα αναλάβει καθήκοντα Ειδικού Σύμβουλου της Ν. Κραμέως, προκειμένου να προσφέρει τις υπηρεσίες του από 03-02-2020 και για χρονικό διάστημα ενός (1) έτους , σε θέματα επαγγελματικής κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης.

Ο νέος Ειδικός Σύμβουλος της υπουργού Παιδείας θα υποστηρίζει στο αντικείμενό τους τα διοικητικά όργανα, τις επιτροπές και τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, θα υπηρετεί εθελοντικά και δεν θα λαμβάνει μισθό, αποζημίωση ή άλλη οικονομική απολαβή εκτός των οδοιπορικών του εξόδων.

Σχόλια (1)

διά βίου άμισθος
|

ας της τακτοποιήσει πρώτα το γραφείο της να βρει να υπογράψει αποφάσεις για ΔΙΕΚ και προκήρυξη για τα σχολεία φυλακών (που τα περισσότερα δεν έχουν συντονιστή) και για άλλα βλέπει, φέεεεεεετα

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ