Διάταξη για τους μη πιστοποιημένους εκπαιδευτές ενηλίκων

Η συζήτηση του Σχεδίου Νόμου στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής θα ξεκινήσει την Τρίτη 14 Ιανουαρίου .

11/01/2020

Ενημερώθηκε: 13/01/2020, 13:17

Άκουσε το άρθρο

Με διάταξη που  περιλαμβάνεται στο Σχέδιο Νόμου «Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘ.Α.Α.Ε.), Ειδικοί Λογαριασμοί Κονδυλίων Έρευνας Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, Ερευνητικών και Τεχνολογικών Φορέων και άλλες διατάξεις», μετατίθεται για ένα ακόμη έτος , ήτοι για την 1η-9-2020, η ημερομηνία υπαγωγής στις διατάξεις του Ενιαίου Μισθολογίου των μη πιστοποιημένων εκπαιδευτών ενηλίκων.

Κατά συνέπεια, για το διάστημα από 1-9-2019 έως την προαναφερόμενη ημερομηνία, για τις αμοιβές του εν λόγω εκπαιδευτικού προσωπικού εξακολουθεί να εφαρμόζεται το προυϋφιστάμενο νομικό πλαίσιο και συγκεκριμένα η ΚΥΑ (ΔΕΚ Β 3276/2013) με την οποία είχε ορισθεί ωριαία αποζημίωση για το προσωπικό αυτό.

Η συζήτηση του Σχεδίου Νόμου στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής θα ξεκινήσει την Τρίτη 14 Ιανουαρίου .

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΔΙΑΤΑΞΗ

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ