Placeholder

ΣΧ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

Σχολικοί Σύμβουλοι: Πέμπτη αναβολή εκδίκασης στο ΣτΕ της προσφυγής κατά του νόμου “Γαβρόγλου”!!!

H προσφυγή κατατέθηκε στο ΣτΕ τον Αύγουστο του 2018
Δημοσίευση: 14/01/2020
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Είναι πρωτοφανές: Αναβλήθηκε για πέμπτη φορά η προγραμματισμένη  για την   Πέμπτη  16 Ιανουαρίου,   συζήτηση  της προσφυγής της Πανελλήνιας Ένωσης Σχολικών Συμβούλων (ΠΕΣΣ) , στο Συμβούλιο της Επικρατείας, κατά του νόμου “Γαβρόγλου” για τις Δομές Εκπαίδευσης.

Η νέα συζήτηση ορίσθηκε για τις 7 Μαίου.

Τελευταία, τέταρτη φορά που αναβλήθηκε η συζήτηση είχε προγραμματιστεί για τις  17 Οκτωβρίου 2019..

Η τρίτη προγραμματισμένη συζήτηση ήταν    για τις 9 Μαΐου, αλλά είχε αναβληθεί.

Την   δεύτερη αναβολή εκδίκασης της υπόθεσης, του Γενάρη του 2019,  ζήτησαν οι δικηγόροι της Πανελλήνιας Ένωσης Σχολικών Συμβούλων.

Ο  πρώην υπουργός Κ. Γαβρόγλου  με ανακοινωθέν, έχει κατηγορήσει την ΠΕΣΣ ότι με αυτή τη δικαστική  κίνηση  επιδιώκει να μπλοκάρει το νέο θεσμό των  Συντονιστών Εκπαίδευσης και απηύθυνε έκκληση αντί η Π.Ε.Σ.Σ να αναλώνεται σε τέτοιου είδους κινήσεις, να συμβάλλει δημιουργικά στην επιτυχία του νέου θεσμού.  

“Λειτουργούμε χωρίς  «υποδείξεις» , πάντα με υπευθυνότητα και αναλαμβάνουμε την ευθύνη να τοποθετούμαστε  στα εκπαιδευτικά ζητήματα με μόνο γνώμονα το συμφέρον της εκπαίδευσης”, απάντησε η ΠΕΣΣ στον Κ. Γαβρόγλου.

Η Ν. Κεραμέως

Η υπουργός Παιδείας Ν. Κεραμέως, στη  συνάντηση με το ΔΣ της ΠΕΣΣ, επαναβεβαίωσε για μία ακόμα φορά τη θέση της για την επαναφορά του θεσμού των Σχολικών Συμβούλων, όπως άλλωστε είχε διατυπωθεί στη Βουλή και κατά τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.

Σχόλια (32)

 
ΙΑΚΩΒΟΣ
17 Ιαν 2020 10:11

Όπως διαπιστώνουμε, ελάχιστοι ασχολούνται. Υπό άλλες συνθήκες, η ΠΕΣΣ θα έβγαζε ανα τακτά χρονικά διαστήματα ανακοινώσεις. Τώρα, έχουν περάσει 7 μήνες και τηρεί σιγήν ιχθύος αν και υπήρχαν δηλώσεις πως άμα τη αναλήψει,δηλαδή τις πρώτες ημέρες, θα ερχόταν νομοσχέδιο για σχολικούς συμβούλους κατά προτεραιότητα. Επίσης, καμία ανακοίνωση για την πέμπτη αναβολή της εκδίκασης. Σε οποιοδήποτε επιστημονικό σωματείο ή ένωση με υπόσταση, ο πρόεδρος θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί άμεσα. Έγινε μήπως κάποιο ΔΣ? Πόσα είναι ακόμα τα μέλη της ΠΕΣΣ? Περιμένει την κοπή της πίτας ή απλά δεν υπάρχει κανείς για να τον αντικαταστήσει? Ας τολμησει κάποιος επιτέλους να απαντήσει.

 
@40 ή 42 βάρκες στον γυαλό
17 Ιαν 2020 01:21

Φύγε και άσεμε
να πομείνω μόνος μου
φύγε και άσε με
να με λιώνει ο πόνος μου

 
ΤΑΛΕΝΤΟ
16 Ιαν 2020 23:13

Εγώ πάντως θα γίνω ταλέντο στην Αννίτα Πάνια …Βας Βας Βας ο Παρασκευάς!!!

 
Πάριος
16 Ιαν 2020 21:35

@40 ή 42 βάρκες στο μυαλό!
Μη φεύγεις,μη
με πόνο σου φωνάζω ...

 
@ΓΠ @40 ή 42 βάρκες στο γυαλό
16 Ιαν 2020 21:25

Είπαμε @ΓΠ .Δεν θα φύγει.Περιμένει να ανέβει στην εξουσία η Νέα Δημοκρατία.

 
Γ.Π.
16 Ιαν 2020 20:52

@ 40 ή 42 βάρκες στο γυαλό!
Μη φύγεις συνάδελφε!
Να μείνουμε λίγο ακόμη, να αξιολογηθούμε πρώτα, να φύγουμε με πιστοποίηση!

 
"12... κι ούτε ένα τηλεφώνημα"
16 Ιαν 2020 11:05

@Στέλιος Καραγιάννης
https://www.esos.gr/arthra/65641/ste-pinakio-stis-16-ianoyarioy-ekdikaze...
Στέλιος Καραγιάννης,ΣΕΕ,πρώην ΣΣ@@Πρώην Σχολική Σύμβουλος 10 Ιαν 2020 18:16
«αυτό που γράφετε, αγαπητή συναδέλφισα, δεν είναι σωστό γιατί το ΔΣ της ΠΕΣΣ, αν είχει κάτι το νέο να ανακοινώσει θα το έκανε.Φαντάζομαι ότι μετά την 16η Ιανουαρίου θα υπάρξει και από την ΠΕΣΣ κάποια ανακοίνωση»....
Δηλαδή σήμερα είναι η dateline ώστε να μας ενημερώσει η ΠΕΣΣ και ο Πρόεδρός της, ενώ το esos το έχει κάνει εδώ και 48 ώρες??? Ευχαριστούμε πολύ. Θα «πάρουμε» το esos. Εσείς, περιμένετε τον Πρόεδρο να σας ενημερώσει....

 
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
16 Ιαν 2020 10:20

Είναι πολύ λυπηρό να ενημερωνόμαστε από το διαδίκτυο σχετικά με την πορεία της προσφυγής των Σχολικών Συμβούλων κατά του νόμου “Γαβρόγλου 4547/2018” από την στιγμή που υπάρχει υποτιθέμενος πρόεδρος της ΠΕΣΣ ο οποίος τηρεί σιγή ισχύος χωρίς να αποστέλλει κανένα δελτίου τύπου για τις επανωτές αναβολές και για τις προτάσεις που κατέθεσε η ένωση , παρά μόνο καλεί σε κοπή πίτας και σε συγκεντρώσεις για είσπραξη των 20 ευρώ κατά κεφαλή για την επικαιροποίηση στοιχείων του μητρώου. Νομίζω οφείλει και να ενημερώνει .

 
Κοινή Λογική
16 Ιαν 2020 00:39

Προς συνάδελφο με το όνομα "Καραμπινάτη άρνηση απονομής δικαιοσύνης"

Στο σχόλιό σου πιο πριν συνάδελφε δήλωσες κάτι σοβαρό:
Ότι υπήρξε "συμπαιγνία μεταξύ Υπουργείου και ΠΕΣΣ" και το στήριξες στο επιχείρημά σου ότι "για να δοθεί αναβολή πρέπει να συναινέσουν και οι 2 πλευρές".

Μάλιστα ανέφερες επίσης ότι "αναβλήθηκε η συζήτηση αν και ορίσθηκαν 2 βοηθοί εισηγήτριες για τον βασικό εισηγητή", που σημαίνει ότι και να συνέβαινε οτιδήποτε στον βασικό εισηγητή δεν θα δημιουργούσε λόγο για νέα αναβολή.

Επί των θέσεών σου περιμένω την ΠΕΣΣ εδώ κ τώρα να πάρει θεση.

 
Σωκρατης
15 Ιαν 2020 16:15

Δυστυχώς τελος εποχής θα σχολικούς συμβουλους και ΣΕΕ με την ανοχή -ίσως και τη στήριξη- της ΠΕΣΣ.Ολα προσυμφωνημένα και προσχεδιασμένα.Δεν πειραζει ομως,έχει ο καιρός γυρίσματα....

 
Πρώην ΣΣ
15 Ιαν 2020 16:04

Η Υπουργός φάνηκε σε όλα, όσα υποσχέθηκε, ανακόλουθη... Η ΝΔ πιστεύει ότι ο κόσμος δέχεται τον εμπαιγμό; Για τις αδικίες του νόμου Γαβρόγλου εις βάρος των ΣΣ δεν έχει μεριμνήσει καθόλου. Ας παραδεχθεί τουλάχιστον ότι έδωσε υποσχέσεις ''δόλωμα'' για το εκλογικό αποτέλεσμα. Όσοι αδικήθηκαν, εξακολουθούν να περιμένουν μάταια. Η ιστορία όμως θα απονέμει δικαιοσύνη. Αργά ή γρήγορα. Προς όλες τις κατευθύνσεις.

 
π. Στέλεχος
15 Ιαν 2020 13:28

Ένα και μόνο σημείο του Ν. 4547 αρκεί για να τον ρίξει: Η μοριοδότηση ως προσόντος (!) των χρόνων υπηρεσίας στην τάξη, δηλαδή η δουλειά του εκπαιδευτικού ως δημοσιοϋπαλληλικό καθήκον (!). Δεν το καταλαβαίνει η Υπουργός που είναι και νομικός;

 
Στείλτε mail στο Πρωθυπουργικό γραφείο
15 Ιαν 2020 11:26

Αν κατακλυστεί από διαμαρτυρίες, λόγω ψήφων ίσως επέμβει ο Μητσοτάκης στην αξιολόγηση της την Τρίτη.

 
Καραμπινάτη άρνηση απονομής δικαιοσύνης
15 Ιαν 2020 09:00

για 6η φορά αναβλήθηκε η συζήτηση αν και ορίσθηκαν 2 βοηθοί εισηγήτριες για τον βασικό εισηγητή. Αν όμως ήταν για τις περικοπές μισθών και των συντάξεων των δικαστικών θα είχε αποφασίσει το ΣτΕ με την πρώτη. Πάντως για να δοθεί αναβολή πρέπει να συναινέσουν και οι 2 πλευρές δηλαδή Υπουργείο και ΠΕΣΣ, άρα υπάρχει συμπαιγνία. Η κα Κεραμέως και η κα Ζαχαράκη αποδεικνύονται πλέον κατώτερες των προσδοκιών και των περιστάσεων σε όλα τους.

 
ΣΣ
15 Ιαν 2020 00:35

ΑΙΣΧΟΣ. Ούτε η δικαιοσύνη ούτε η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου έχουν τη βούληση να αποαταστήσουν την αδικία που διαπραχθηκε εις βάρος καταξιωμένων στελεχών. Αυτή η χώρα δε σώζεται με τίποτα...

 
Keep calm and carry on!
14 Ιαν 2020 23:47

Ανησυχώ για τον κύριο Καραγιάνννη. Είναι καλά; Ας απαντήσει επιτέλους.

 
Πάει το δούλεμα σύννεφο
14 Ιαν 2020 23:45

Η επαναφορά του θεσμού των σχολικών συμβούλων έχει βρεθεί στο επίκεντρο της πρόσφατης συνάντησης της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως και της υφυπουργού Σοφίας Ζαχαράκη με την Πανελλήνια Ένωση Σχολικών Συμβούλων (ΠΕΣΣ)
Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνάντηση κατατέθηκαν προτάσεις αναφορικά με το νέο ρόλο και τις αρμοδιότητες του σχολικών συμβούλων, ώστε να σχεδιαστούν τα επόμενα βήματα για τον επαναπροσδιορισμό του συνολικά του θεσμού. Στην πρώτη αυτή συνάντηση άλλωστε, η Πανελλήνια Ένωση Σχολικών Συμβούλων ενημερώθηκε με περισσότερες λεπτομέρειες για τις προθέσεις της νέας πολιτική ηγεσίας.
Ως προς τα Περιφερειακά Κέντρα Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕΚΕΣ), για τη δημιουργία των οποίων η Νέα Δημοκρατία είχε διαφωνήσει προεκλογικά, η νέα ηγεσία του υπουργείου αναμένει την απόφαση του ΣτΕ προκειμένου να αποφασίσει τι μέλλει γενέσθαι με τις νέες αυτές δομές εκπαίδευσης που δημιουργήθηκαν επί υπουργού Κώστα Γαβρόγλου.
Η προσφυγή της Πανελλήνιας Ένωσης Σχολικών Συμβούλων αναμένεται να συζητηθεί στο Συμβούλιο της Επικρατείας στις 9 Μαΐου 2020. Παρασκευά ακούς;

 
ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ ΝΙΚΗ
14 Ιαν 2020 23:40

Πόσο μου αρέσει το concept “κυβέρνηση Ν.Δ με στελέχη ΣΥΡΙΖΑ” να βολοδέρνουν. Δεν νομίζω οι τρείς χάριτες να είναι τόσο ατάλαντες, επίτηδες το κάνουν!

 
40 ή 42 βάρκες στο γυαλό!
14 Ιαν 2020 23:24

Για να μην ανησυχούν κάποιοι οι νέες επιλογές για τις δομές εκπαίδευσης ( Περιφερειακοί Διευθυντές, Διευθυντές α/θμιας @ β/θμιας εκπαίδευσης, πιθανοί Σχολικοί Σύμβουλοι, Διευθυντές Σχολικών Μονάδων, κλπ. κλπ) πιθανολογείται να γίνουν το συντομότερο κατά το σχολικό έτος 2021-2022 αφού λήξει η θητεία των Στελεχών Εκπαίδευσης που επιλέγηκαν με τον νόμο 4547/2018 του κ. Γαβρόγλου. Η υπουργός δεν έχει καμία πρόθεση να κάνει αλλαγές πριν την λήξη αυτών. Απλά κάθε μήνα σχεδόν αναφέρει αόριστα για πιθανόν αλλαγές χωρίς κάτι συγκεκριμένο ώστε να κρατάει τα υποψήφια στελέχη σε αναμονή. Αν είχε πρόθεση να κάνει αλλαγές θα τις είχε κάνει, όπως έχουν κάνει και προηγούμενες κυβερνήσεις σε διάστημα το πολύ δύο μηνών , και όπως είχε δεσμευτεί προεκλογικά ότι θα καταργούσε άμεσα τον νόμο Γαβρόγλου. Έχουν περάσει σχεδόν επτά μήνες και δεν κουνιέται φύλλο στον τομέα της επιλογής στελεχών. Φανταστείτε ότι κρατεί σε παράταση τους Διευθυντές Εκπαίδευσης αν και είχαν επιλεγεί με παράνομο και αντισυνταγματικό τρόπο όπως και η ίδια επανειλημμένα τόνιζε στις προγραμματικές της δηλώσεις . Τουλάχιστον οι Διευθυντές Εκπαίδευσης θα έπρεπε να είχαν αντικατασταθεί με υπηρεσιακούς μέχρι να γίνουν οι νέες επιλογές. Τώρα η επαναφορά του θεσμού του ΣΣ γενική και πολύ αόριστη έως πολύ πιθανόν να μην γίνει. Από τα παραπάνω καταλαβαίνουμε πόσο έτοιμη ήταν η κ. Κεραμέως , φανταστείτε να μην ήταν κιόλας Προσωπικά δεν περιμένω τίποτα παρά μόνο τον Απρίλιο να καταθέσω την αίτηση συνταξιοδότησης. Καλή τύχη σε όλους και καλή χρονιά!

 
ΑΛΕΚΟΣ
14 Ιαν 2020 20:34

Ήταν σίγουρο, έγινε πράξη. Οι σχολικοί σύμβουλοι (τώρα ΣΕΕ) θα καταργηθούν με τη λήξη της θητείας τους, δηλαδή τον Αύγουστο του 2021. Έχει επισημανθεί σε σχόλια. Το νέο ΙΕΠ θα δημιουργήσει μητρώο επιμορφωτών και ίσως μητρώο αξιολογητών (πιθανόν να είναι εξωτερικοί). Έτσι, δεν έχουν λόγο ύπαρξης, αφου την επιμόρφωση θα την αναλάει το νέο ΙΕΠ και την αξιολόγηση ο Διευθυντής (που έχει και παιδαγωγική ευθύνη) με τον αξιολογητή. Όσοι δεν γίνουν του χρόνου διευθυντές (οι νυν θα πάρουν παράταση ένα έτος) θα επιστρέψουν στα σχολεία τους. Εδώ ούτε για Β2 επίπεδο δεν τους αφήνουν να κάνουνν αίτηση. Όποιες φιλότιμες προσπάθειες και να κάνουν, ο θεσμός έχει απαξιωθεί και φυσικά η ΠΕΣΣ έχει τεράστιο μερίδιο ευθύνης.Πολύ σανό, πολλές αυταπάτες, πολλές ελπίδες μάταιες. Τα έχει πει όλα ο Καζαντζάκης! Καληνύχτα σας.

 
ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ
14 Ιαν 2020 19:35

Ο νόμος 4547 δεν έχει καταργηθεί και ούτε προβλέπεται σύντομα να καταργηθεί. Με αυτόν τον νόμο εκκρεμούν επιλογές Διευθυντών Εκπαίδευσης που βρίσκονταν στο στάδιο της αξιολόγησης των αιτήσεων. Οι ΣΕΕ θα αξιολογήσουν σύντομα όλους μας λένε. Παραμύθια της Χαλιμάς. Πόσα χρόνια θα κάνει έναν ΣΕΕ όταν πρέπει να αξιολογήσει 900 συναδέλφους του; Πότε αξιολογήθηκε αυτός για να αξιολογήσει; Ποιος θα τους αξιολογήσει; Και αυτό το σενάριο του ΥΠΠθ θα καταρρεύσει. Έπρεπε όσοι υποβάλαμε αίτηση για ΔΕ να ζητήσουμε ασφαλιστικά μέτρα για να υποχρεωθεί η κ. Κεραμέως να προχωρήσει τις επιλογές ή να καταθέσει νέο νόμο επιλογών στελεχών.
Ασφαλώς, το πρόβλημα είναι τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, τα κολέγια και κάθε τι που υποβαθμίζει τις σπουδές και τις ισοπεδώνει. Αλίμονο στο συνάδελφο που μου είχε πει έχω γνωστό τον Μητσοτάκη και θα με κάνει Υπηρεσιακό Διευθυντή Εκπαίδευσης. Εδώ γελάμε. Ο ΣΥΡΙΖΑΝΑΕΛ από δω και στο εξής θα ονομάζεται ΣΥΡΙΖΟΝΟΥΔΟΥΛΑ ή ΝΟΥΔΟΥΛΟΣΥΡΙΖΑ.

 
Γ.Π.
14 Ιαν 2020 18:58

Καθώς περπατούσα στον δρόμο και ετοιμαζόμουν να στρίψω στη γωνία, φάνηκε ξαφνικά μπροστά μου ο Γαβρόγλου! Κρατούσε υψωμένη μία κόκκινη σημαία που στο κέντρο της υπήρχε, με μπλε γράμματα, η επιγραφή «ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ». Τον προσπέ-ρασα γρήγορα, ταραγμένος με το απρόσμενο θέαμα και όταν έφτασα στην επόμενη γωνία, νάτος πάλι μπροστά μου! Μα, πώς είναι δυνατόν, σκέφτηκα. Μόλις τώρα τον προσπέρασα! Ταράχτηκα περισσότερο και με γοργό βήμα, αποκρύνθηκα. Έτσι νόμιζα δηλαδή, γιατί μετά από λίγα μέτρα, τον είδα να πετάγεται από μια στοά, με τη σημαία υψωμένη, κρατώντας, αυτή τη φορά, ένα σχοινί, που στην άλλη άκρη του ήταν δεμένες τρεις γνωστές κυρίες. Μόλις είδα την τρίτη, τα γόνατά μου λύθηκαν. Μια πριγκίπισσα δεμένη!... Γρήγορα όμως βρήκα τη δύναμη και φώναξα:
Όχι! Όχι! Όχιιιιιιι!....
Και τότε ξύπνησα!....
Έφτιαξα έναν καφέ και πήγα στον υπολογιστή μου, μπήκα στο esos και είδα την πέμπτη αναβολή! Τι να πω βρε παιδιά.... Ας τραγουδήσουμε για να μην τρελαθούμε.

Τρία παιδιά, τρία παιδιά, βολιώτικααα...

 
Ουου, Φον Κάραγιαν?
14 Ιαν 2020 18:10

Με αγωνία περιμένει το Πανελλήνιο, τη μεγαλειώδη 9η συναυλία του Μπετόβεν, σε διεύθυνση του βιρτουόζου μαέστρου μας Φον Κάραγιαν!

 
Παρατηρητής
14 Ιαν 2020 17:58

Το αστείο δεν είναι ότι η τωρινή κυβέρνηση συνεχίζει ακριβώς αυτό που ξεκίνησε η προηγούμενη αλλά το ότι εσείς που τώρα γκρινιάζετε την έχετε ψηφίσει!!!

 
Πουρσανιδου πενυ
14 Ιαν 2020 17:49

Ο νομος Γαβρογλου ισχυει κατα το δοκουν οι συντονιστες ειναι στις θεσεις τους αλλα για τους διευθυντες εκπαιδευσης στατησαν οι διαδικασιες επιλογης αρα δεν ισχυει ο νομος του Γαβρογλου ας μου εξηγησει καποιος γιατι στατησαν τις διαδικασιες για τους διευθυντες εκπαιδευσης;

 
Εκπαιδευτικός
14 Ιαν 2020 17:46

Προβληματίζομαι για το τί θα γίνει όταν κυβερνήσει η νέα δημοκρατία που έχει έτοιμους τους νόμους και ως γνωστόν τους εφαρμόζει.Προς το παρόν και ο Γαβρόγλου ευχαριστημένος και η Κεραμέως τον ευχαριστεί έτσι, για να εισπράξει και άλλους επαίνους από αυτόν.Υπουργείο των επαίνων.

 
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΤΑΞΗΣ
14 Ιαν 2020 16:23

ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ. ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΌΤΕΡΑ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΕΡΤΙΠΙΑ (ΑΝΑΒΟΛΕΣ κλπ)
Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ........ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ.....
ΚΡΙΜΑ ! ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ν.Δ. ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

 
phd
14 Ιαν 2020 15:21

Χωρις σχολια!!! Καληνυχτα!!!

 
Όλα είναι προκαθορισμένα για ΣΣ.Κρίμα
14 Ιαν 2020 12:50

7 Μαίου δικαιώνονται στην προσφυγή.Μέχρι 6 μήνες καθαρογραφή απόφασης Οκτώβριος.Αν μέχρι τότε αλλάξει ο νόμος έκτρωμα Γαβρόγλου είναι άνευ αντικειμένου η προσφυγή.Αλλιώς προκήρυξη για επιλογές συγκέντρωση δικαιολογητικών κλπ άλλους 6 μήνες Μάρτιο 2021.Συνεντεύξεις κλπ Σεπτέμβριος 2021,δηλ. μετά την λήξη της θητείας των ΣΕΕ.Όλα μελετημένα και προσχεδιασμένα .Και δεν στεναχωριέται ο Γαβρόγλου και είναι και ευχαριστημένος επειδή ακόμα αυτός είναι στο Υπουργείο.Οσοι ελπίζατε κακώς ελπίζατε.Έπρεπε να ξέρετε τι σημαίνει ΝΔ.Τώρα πληρώστε το τίμημα της ψήφους σας.

 
Το σύστημα Γαβρόγλου&ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται
14 Ιαν 2020 12:34

Πρωτοφανής και η 5η αναβολή επί της νεοαριστερής ΝΔ.Ούτε επιλογές θα γίνουν, ούτε τίποτα.Οι νόμοι και οι επιλογές Γαβρόγλου-ΣΥΡΙΖΑ θα ισχύουν πάντα.Τώρα για εσάς που ψηφίσατε ΝΔ, ελπίζοντας σε κάτι άλλο, ας προσέχατε.Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ στην παιδεία ,στο χαμό.

Σελίδες

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.