Placeholder

ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ

Απολογισμό εξαμήνου από τη Ν. Κεραμέως θα ζητήσει ο πρωθυπουργός

Δημοσίευση: 15/01/2020
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Από σήμερα, Τετάρτη, ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης ξεκινάει τον γύρο συναντήσεων που κάνει στην αρχή του εξαμήνου με την ηγεσία κάθε υπουργείου ξεχωριστά, σχετικά με τον προγραμματισμό του έργου τους.

Η πρώτη συνάντηση θα γίνει με την ηγεσία του υπουργείου Τουρισμού και θα ακολουθήσει το υπουργείο Εργασίας την Παρασκευή, και το υπουργείο Παιδείας την επόμενη Τρίτη.

Σχόλια (13)

 
Πλατάρος Γιάννης
15 Ιαν 2020 08:42

Απολογισμός σημαίνει :
«Προγραμματισμός» παλιός, «πράξεις» και «παραλήψεις» , επίσης σημαίνει «λογοδοσία» και «παροχή εξηγήσεων» .
Το παραπάνω πλέγμα, δεν θα γίνει γνωστό σε κανέναν σε λεπτομέρειες. Ωστόσο, θα βγουν συμπεράσματα ολοκληρωμένα σχετικά αν έχει δώσει κατευθύνσεις ο ίδιος ο Πρωθυπουργός για κάποια θέματα μείζονος σημασίας, που είχαν εξαγγελθεί προεκλογικά:
1. Θέμα διορισμών μέσω γραπτού ΑΣΕΠ
2. Νομοθεσία για επιλογή στελεχών, παύση πρωτοφανών παρατάσεων θητείας κτλ
Οψόμεθα ...

 
ΣΣ
15 Ιαν 2020 09:16

Ανύπαρκτο έργο από το ΥΠΑΙΘ. Ούτε τους Συριζαιους Δντες Ε. αλλαξε, αλλά τους κρατά με 18μηνη παράταση, ούτε τους Σχ. ΣΥΜΒΟΎΛΟΥ επανέφερε όπως είχε δεσμευτεί ούτε έκανε τις μεγάλες τομές σε κανένα επίπεδο. Συνεχίζεται η πολιτική Γαβρογλου, ωσάν το ΥΠΑΙΘ να είναι στον αυτόματο πιλότο.

 
Στέλιος
15 Ιαν 2020 09:19

Τράβηξε της τα χαλινάργια Μητσοτάκη να ξυπνήσει και να κάνει τις αλλαγές γρήγορα στην παιδεία. Δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο. Ο Γαβρόγλου ζει και βασιλεύει ακόμα στο Υπ. Παιδείας.

 
Οικονομου
15 Ιαν 2020 09:21

Απολογισμος, φωτογραφίσεις καθημερινές, συνεντεύξεις 5 την ημέρα, παρουσία σε συνεστιάσεις..(έχω χάσει το μέτρημα). Νομοθετικό έργο ΜΗΔΕΝ. Η καλύτερη υπουργός των media...Την βλέπω μέχρι πρωθυπουργό.

 
takis
15 Ιαν 2020 09:46

1ον.Για τη διδασκαλία του μαθήματος των Θρησκευτικών, στην α/θμια και δ/μια εκπ/ση, πότε θα εναρμονιστεί το υπαιθ με την απόφαση του ΣτΕ; ρωτήστε κε.Πρωθυπουργέ την υπουργό σας, γιατί κωλυσιεργεί να εφαρμόσει δικαστικές αποφάσεις;
2ον. Για τα στελέχη της εκπ/σης, ρωτήστε κε.Πρωθυπουργέ την υπουργό σας, είναι δυνατόν να ασκούν καθήκοντα δ/ντες εκπ/σης επί 10+ συναπτά έτη;άλλαξαν τόσοι πρωθυπουργοί(ΓΑΠ, Πικραμένος, Παπαδήμος, Σαμαράς, Τσίπρας, Μητσοτάκης) και παραμένουν στη θέση τους...

 
το φαίνεσθαι και το είναι
15 Ιαν 2020 09:58

Στην αυτο αξιολόγησή της η Υπουργός προς τον Πρωθυπουργό, θα αναφέρει το μπέρδεμα με τις εγκυκλίους της για τη γιορτή των Τριών Ιεραρχών, με την κραυγαλέα διάσταση εντολών μεταξύ Υπουργού - Υφυπουργού στο ίδιο Υπουργείο προς τους υφισταμένους τους (1ο διοικητικό φάουλ); Ότι ζητά από τους υφισταμένους της εφαρμογή εγκυκλίου που αντιβαίνει νομοθετική ρύθμιση περί αργίας της ημέρας της εορτής των τριών Ιεραρχών, αν και περισπούδαστη νομικός η ίδια και η Γενική Γραμματέας της (2ο διοικητικό φάουλ); Ότι δεν έχει προβεί σε υλοποίηση των δεσμεύσεών της ως προς τη διδασκαλία των Θρησκευτικών, που διατυμπάνιζε στις προεκλογικές δεσμεύσεις της, της Νέας Δημοκρατίας (1ο κομματικό φάουλ); Ότι δεν έχει προβεί σε κατάργηση των Συντονιστών και στη επιλογή και τοποθέτηση Σχολικών Συμβούλων που διατυμπάνιζε στις προεκλογικές δεσμεύσεις της, της Νέας Δημοκρατίας (2ο κομματικό φάουλ); Και πάει λέγοντας.
Πάντως άριστη δεν είναι, όσο κι αν ουρλιάζουν τα εγκάθετα ΜΜΕ, περί της πολλά υποσχόμενης Υπουργού.
Οπότε στην επιχειρούμενη και πολυδιαφημιζόμενη από τα επικοινωνιακά παπαγαλάκια, αξιολόγηση σχολείων και εκπαιδευτικών, μην περιμένει αποδοχή, γιατί η γυναίκα του Καίσαρα πρέπει και να είναι και να φαίνεται άριστη και γιατί δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις......

 
της αξιλόγησης
15 Ιαν 2020 10:35

Θα της βάλει και βαθμό ο Πρωθυπουργός, θα συντάξει και έκθεση αξιολόγησής της;
Θα έχουμε δυνατότητα πρόσβασης οι πολίτες, ή θα αποτελούν προσωπικά δεδομένα της υπουργού;
Αλλά η υποκρισία πάει σύννεφο...... εφευρίσκουμε και τις νομοτεχνικές βελτιώσεις και ρυθμίσεις και ΑΡΙΣΤΑ και ο κουμπούρας.

 
Απολογισμός για το θεαθείναι και την δημοσιότητα
15 Ιαν 2020 11:21

Σε αυτήν την μικρή χώρα τίποτε δεν γίνεται χωρίς την γνώση και συναίνεση του Πρωθυπουργού από πριν .Άρα και για το ΑΣΕΠ ήξερε ο Μητσοτάκης και για τις επιλογές.Επομένως μην περιμένετε τίποτε.Όλα είναι συμφωνημένα από την αριστερόστροφη ΝΔ με τον αριστερό ΣΥΡΙΖΑ.Κυβερνά η ΝΔ με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

 
10 θα της βάλει.
15 Ιαν 2020 11:50

Αλλά δεν βάζω και στοίχημα, γιατί μπορεί να της βάλει και 9,9 ώστε να έχει περιθώριο και κίνητρο βελτίωσης.

 
Γιωργος
15 Ιαν 2020 12:53

Μητσοτάκη επαγγελματικά δικαιώματα οι απόφοιτοι ΤΕΙ θα δούμε ;

 
Ηλίας
15 Ιαν 2020 16:11

Απολογισμός του ΥΠΑΙΘ... Μία λευκή Α4!

Αν δεν κατηγορήσει κάποιος την Κεραμέως για απραξία πραγματικά δεν μπορεί να πει τίποτα άλλο. Ούτε να διαφωνήσω μαζί της δεν μπορώ αφού ουσιαστικά δεν έχει να επιδείξει ΤΙΠΟΤΑ!!!

 
Γέρακας Πέτρος
16 Ιαν 2020 05:02

Ας αυτοαξιολογηθουν ... να τον ρωτησει και αυτή γιατι δεν εκανε το ΠΑΔΑ Πανεπιστημιο εφαρμοσμένων επιστημων και μαλιστα προτυπο (sic) με εκείνη την εμβληματική ομιλια οπως ειχε υποσχεθει στο περιστέρι και να την ρωτησει και αυτός γιατι δεν εχει κανει τιποτα τοσους μήνες σε κανένα θέμα και οπου εβαλε το χέρι της τα εχει κανει χειρότερα

οχι οχι εγω δεν τους ψηφισα , εχω σταματησει να τρωω σανό χρονια τωρα

τι κοροϊδία .. τι καιροσκοπισμός και μετα αναρωτιουνται γιατι την κοπανάει ο κοσμος και δεν ενδιαφέρεται για τίποτα ...

Αιντε πρωί πρωί

 
Πε19
16 Ιαν 2020 23:26

Απολογισμός έργου :
Για Α & Β/μια
Δομές της εκπαίδευσης : Τίποτα
Αξιολόγηση – Κρίση Στελεχών : Απολύτως τίποτα. Δ/ντες Εκπαίδευσης που είχαν εκλεγεί με σύστημα παράνομο (ψηφοφορία) που οι συμμετέχοντες είχαν εκλεγεί παράνομα (νόμος Μπαλτά) έχουν διπλασιάσει την αρχική τους θητεία. Ορισμένοι αναπληρώνονται από Προϊσταμένους Εκπαιδευτικών θεμάτων που δεν έχουν καν κριθεί !!!!
Το μόνο έργο που έχει κάνει είναι …… Η γιορτή των τριών Ιεραρχών !!!!!!
Α ρε πόσοι κοψοχέριδες θα υπάρξουν (πάλι). !!!

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ