Στη Λάρισα η υφ. Παιδείας

24/01/2020

Άκουσε το άρθρο

Στη Λάρισα μετέβη σήμερα η υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη προκειμένου να συμμετάσχει στο ΙΙ Ευρωπαϊκό Forum Ανάπτυξης, που θα πραγματοποιηθεί στις 25/1 και 26 Ιανουαρίου.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Σχόλια (7)

Εκπαιδευτικός
|

Ο χώρος της εκπαίδευσης είναι προνομιακός για την κατανόηση των "ικανοτήτων" και των προθέσεων των "αρίστων". Καταλάβαμε.
Θα καταλάβουν και εκείνοι όταν γίνουν εκλογές.
Θα τους ψηφίσουν οι απόφοιτοι των "κολεγίων". Όσοι ιδρώσαμε για να σπουδάσουμε και να σπουδάσουν τα παιδιά μας θα θυμόμαστε πολύ καλά τις προτεραιότητές τους.

Εκλογές το πολύ μέχρι Ιούνιο άντε Ιούλιο
|

Σήμερα ψήφισε τον εκλογικό νόμο.Αν ήταν να κάνει εκλογές το 2023 γιατί τέτοια βιασύνη;Θα μπορούσε τα επόμενα χρόνια.Το μεταναστευτικό και τα ελληνοτουρκικά αδυνατεί να τα χειριστεί.Άρα θα τα χειριστεί κυβέρνηση συνεργασίας.Θα κάνουν διακομματικά και την συνεκμετάλλευση.Ο Τσίπρας έδωσε την Μακεδονία,ο Μητσοτάκης το ελευθέρας στο μεταναστευτικό και η συγκυβέρνηση την συνεκμετάλλευση.Έτσι απλά.

@εκλογές 2013
|

μας έλεγαν νοέμβριο, λένε τέλη γενάρη πληροφορίες, εσύ ξέρεις και εκλογές πότε και μιλάς για μάρτη το νομοσχέδιο (τελικά). η σοφιά είσαι και γράφεις με ψευδώνυμο;

Ο δύσπιστος
|

@Εκλογές το 2023.Και εσύ τον πίστεψες;Όλοι οι Πρωθυπουργοί όταν λένε ότι θα εξαντλήσουν την τετραετία ετοιμάζονται για εκλογές.Άρα ετοιμάζεται.Τέλη της άνοιξης με αρχές καλοκαιριού.Τί περίμενες να πει; Ότι θα τις κάνει σε λίγο;Θα παρέλυε ποιο πολύ η ήδη παραλυμένη χώρα.Θα διαλύονταν τα πάντα.

@Εκλογές το 2023
|

Στοιχηματίζεις;Δημοσιοποίησε ένα στοιχείο σου και στοιχηματίζουμε όσα θες.Κάντο λοιπόν.Όσο για τον Μητσοτάκη δήλωσε ρητά για διαγωνισμό ΑΣΕΠ,τα είχε πριν λίγες μέρες το έσος,ρητά ότι θα λύσει το μεταναστευτικό που διογκώθηκε και θα τον ρίξει,ρητά ότι θα μειώσει την εγκληματικότητα που απογειώθηκε για το φεγγάρι ,ρητά,ρητά,ρητά,Αφού τα υπόλοιπα ρητά δεν εφαρμόστηκαν γιατί τον πιστεύεις σε αυτό;Η οικονομία δεν πάει καλά που υποσχέθηκε,επενδύσεις δεν έρχονται που έταξε κλπ.Έχασε ήδη 6% των ψηφοφόρων του και συνεχίζει.Το 2023 θα ψάχνει την ψήφο του.

Εκλογές το 2023
|

όπως ρητά δήλωσε ο Μητσοτάκης στο Νταβός.
Το Μάρτιο έρχεται νομοσχέδιο με δομικές αλλαγές...

Έρχονται εκλογές και τρέχουν
|

Διπλές εκλογές φέτος.Είναι γνωστό από τον Οκτώβριο.Κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ είπε σήμερα ο Κουτσούμπας στη Βουλή Και ΚΙΝΑΛ προσθέτω.Χθες ο Τσίπρας μίλησε στη Βουλή για εκλογές την άνοιξη.Τα ίδια είπε και ο Θεοδωρικάκος πριν ένα μήνα.Προσδιορίζονται οι πρώτες με λίστα και απλή αναλογική μεταξύ Μαίου-Ιουλίου.Ξεχάστε επιλογές στελεχών κλπ.Επειδή είναι πολλά τα στελέχη στην εκπαίδευση θα γίνουν με ποσόστωση μεταξύ των συνεργαζόμενων κομμάτων.Προς δόξα της αξιοκρατίας και των κορόιδων.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ