Placeholder

ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ

Αιτήσεις για τον διορισμό μονίμων εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης κατηγορίας Π.Ε.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία λήγει στις 24 Φεβρουαρίου 2020
Δημοσίευση: 05/02/2020
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Ξεκίνησε  η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων στην Προκήρυξη 2ΓΕ/2019 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 46/24-12-2019 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ),  για  τη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα, υποψήφιων εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης κατηγορίας Π.Ε.

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο Α.Σ.Ε.Π., αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου ( Πολίτες → Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες) ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα Δ΄).

Σχετικά επισημαίνονται και τα ακόλουθα :

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία λήγει στις 24 Φεβρουαρίου  2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00.

Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια/ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους στη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, για τον διορισμό τους ως μονίμων ή/και την πρόσληψή τους ως προσωρινών αναπληρωτών ή ωρομίσθιων εκπαιδευτικών, όπως ορίζονται στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ΄ της Προκήρυξης,  υποβάλλονται στις οικείες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης μέχρι και την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020, σύμφωνα με τα σχετικώς οριζόμενα στην υπ’ αριθ. πρωτ. 204654/Ε1/24-12-2019 (ΑΔΑ: ΨΤΩΑ46ΜΤΛΗ-Μ4Ν) Πρόσκληση της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Για την ομαλή λειτουργία του συστήματος υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, συνιστάται στους υποψήφιους να μην περιμένουν την τελευταία ημέρα για να υποβάλλουν την ηλεκτρονική τους αίτηση καθώς τυχόν υπερφόρτωση του διαδικτύου ή σφάλμα στη σύνδεση με αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε δυσκολία ή αδυναμία υποβολής αυτής.

Το ΑΣΕΠ δεν φέρει ευθύνη για τυχόν αδυναμία υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης που οφείλεται στους προαναφερόμενους παράγοντες.

Για γενικές διευκρινίσεις σχετικά με την Προκήρυξη και τη συμμετοχή σε αυτή (δικαιολογητικά, τίτλοι σπουδών κτλ.) οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ τηλεφωνικά (2131319100, εργάσιμες ημέρες και ώρες 08:00 μέχρι 14:00) ή  μέσω email στο enimerosi@asep.gr

Για τυχόν τεχνικές διευκρινίσεις και μόνο σχετικά με τη διαδικασία συμπλήρωσης και υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Διαχείρισης Δεδομένων & Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών του ΑΣΕΠ ακολουθώντας τον σύνδεσμο ή τηλεφωνικά (2131319100 - Επιλογή 4):

Τις εργάσιμες ημέρες

Κατά τις ώρες 08:00 μέχρι 20:00

Τις αργίες

Κατά τις ώρες 10:00 μέχρι 16:00

Σε κάθε περίπτωση, κρίνεται απαραίτητο οι υποψήφιοι να συμβουλεύονται τις Συχνές Ερωτήσεις και τα Εγχειρίδια Χρήσης ( Βοήθεια → Συχνές Ερωτήσεις ή Εγχειρίδια Χρήσης) πριν την επικοινωνία τους με το ΑΣΕΠ.

 

Ετικέτες: 
ΑΣΕΠΔιορισμοι

Σχόλια (4)

 
Apostolos
06 Φεβ 2020 12:21

Τελικά γίνονται δεκτα τα πτυχία με επαγγελματική ισοδυναμία ΣΑΕΠ? ή τσάμπα ο θόρυβος?

 
Φίλιππος
26 Φεβ 2020 15:03

Σήμερα κατέθεσα το μεταπτυχιακό με αναγνωρισμένη ισοδυναμία από ΑΤΕΕΝ και δεν το καταχωρούν γιατί δεν έχουν ενημέρωση από το υπουργείο.
Τους εξηγώ ότι έγινε τροποποίηση τής παρ 5 άρθρο 54 ν 4589/2019 και μου δείχνουν mail από κάποια υπηρεσία του υπουργείου που τούς λέει να περιμένουν διευκρινήσεις .
Ξέρει κάποιος αν κάποια δευτεροβάθμια δέχθηκε την ισοδυναμία μεταπτυχιακού

 
Apostolos
26 Φεβ 2020 20:47

@ Φίλιππος

Εγώ έστειλα email απευθείας στον ΑΣΕΠ με το νέο νόμο και μου απάντησαν ότι η προκήρυξη δεν δέχεται επαγγελματικές ισοδυναμίες και όταν τους ανταπάντησα ότι αυτό είναι παράνομο γιατί ο νέος Νόμος είναι ήδη σε ισχύ και ότι θα προσφύγω στην δικαιοσύνη δεν μου είπαν τίποτα. Μάλλον τους αρέσει να πληρώνουν πρόστιμα.

Ήδη ένας συνάδελφος που ο ΣΑΕΠ δεν του είχε δώσει ισοδυναμία σε πτυχίο διότι είχε μεταφέρει credits από προηγούμενες σπουδές σε ΙΕΚ πήγε στην δικαιοσύνη και δικαιώθηκε και τώρα είναι υποχρεωμένοι και το πτυχίο του να αναγνωρίσουν και να του πληρώσουν τα δικαστικά έξοδα.

 
Φίλιππος
27 Φεβ 2020 13:49

Το υπουργείο κάνει το κορόιδο και δεν στέλνει διευκρινιστική εγκύκλιο για 2 λόγους . Πρώτον για να βγάλει έξω αρκετούς από την προκήρυξη και δεύτερον για να πάρει τα φράγκα από τις ενστάσεις.
Και εγώ που έστειλα mail στον ΑΣΕΠ μου είπαν πως είναι θέμα του υπουργείου παιδείας. Έστειλα και mail στο υπουργείο στις 6/2 και μου έστειλαν ότι πρωτοκολλήθηκε και στάλθηκε στο αρμόδιο τμήμα. Από τότε κοντεύει μήνας και ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Μας δουλεύουν κανονικά. και οι λόγοι είναι αυτοί που αναφέρω

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ