Κλειστά τα σχολεία στη Φλώρινα-Μία ώρα αργότερα τα μαθήματα σε άλλους Δήμους λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών

06/02/2020

Ενημερώθηκε: 06/02/2020, 23:14

Άκουσε το άρθρο

Κλειστά τα σχολεία του Δήμου Φλώρινας την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου

Με απόφαση του Δημάρχου Φλώρινας κ. Βασίλη Γιαννάκη, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.

Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δήμος Πρεσπών

Με απόφαση του Δημάρχου Πρεσπών, Παναγιώτη Πασχαλίδη, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου θα παραμείνουν κλειστά αύριο Παρασκευή 7.2.2020, λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών.

Δήμος Αμυνταίου

Με απόφαση του Δημάρχου Αμυνταίου κ. Άνθιμου Μπιτάκη τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αμυνταίου θα παραμείνουν κλειστά και την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020 λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.

Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δήμος Βοΐου

Με Απόφαση του Δημάρχου Βοΐου, Ζευκλή Χρήστου, την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020, οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Βοΐου θα ξεκινήσουν  μαθήματα στις 9:15 λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που θα επικρατήσουν στην περιοχή, σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία.

Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Στις 9:15 π.μ., τα σχολεία στο Δήμο Εορδαίας, την Παρασκευή 7/2

Ενημερώνουμε ότι με απόφαση του Δημάρχου Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά, η λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Δήμο Εορδαίας, την Παρασκευή 7-2-2020, θα ξεκινήσει μία ώρα αργότερα (στις 9:15 π.μ.), λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν.

Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Στις 9.00 π.μ., τα σχολεία στο Δήμο Γρεβενών, την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου

Με απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών κ. Γιώργου Δασταμάνη, ανακοινώνεται ότι αύριο Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου θα ξεκινήσουν την λειτουργία τους στις 9.00 π.μ..

Το σχολείο δεύτερης ευκαιρίας του Γενικού Καταστήματος Κράτησης Γρεβενών θα λειτουργήσει κανονικά.

Δήμος Καστοριάς

Με Απόφαση του Δημάρχου Καστοριάς, Γιάννη Κορεντσίδη, την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020, οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καστοριάς θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 9:15 π.μ, λόγω του παγετού που θα επικρατήσει στην περιοχή, σύμφωνα με τις τελευταίες προβλέψεις της μετεωρολογικής υπηρεσίας.

Δήμος Νεστορίου

Με απόφαση του Δημάρχου Νεστορίου  Χρήστου Γκοσλιόπουλου, την Παρασκευή 7-2-2020 τα μαθήματα στα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία του Δήμου Νεστορίου, θα ξεκινήσουν στις 09:15.

Δήμος Άργους Ορεστικού

Μετά από απόφαση του Δημάρχου Άργους Ορεστικού, οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 09:15, αύριο Παρασκευή 07/02/2020, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ