Μ. Αντωνίου στο esos: Διαψεύδω ότι υπάρχει επίσημη υποστήριξη εκδήλωσης Κολλεγίου από το πρωθυπουργικό γραφείο - Έλαβα πρόσκληση να μιλήσω σε ημερίδα

Γ. Αγγελόπουλος: Επίσημος υποστηρικτής εκδήλωσης ιδιωτικού Κολεγίου το πρωθυπουργικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη

12/02/2020

Ενημερώθηκε: 12/02/2020, 18:51

Άκουσε το άρθρο

"Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι το πρωθυπουργικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη είναι επίσημος υποστηρικτής εκδήλωσης Κολλεγίου. Έλαβα πρόσκληση να απευθύνω χαιρετισμό σε ημερίδα του συγκεκριμένου Κολλεγίου και απάντησα θετικά".

Αυτό δήλωσε στο  esos  η Διευθύντρια του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη, Μαρία Αντωνίου, με αφορμή τις δηλώσεις του πρώην Διευθυντή του ίδιου γραφείου επί Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Αγγελόπουλου, ότι :

  • Το πρωθυπουργικό γραφείο της Θεσσαλονίκης εισάγει νέα ήθη, τα οποία εγκαινιάζονται με αφορμή μια εκδήλωση που διοργανώνει ένα ιδιωτικό Κολέγιο, στον απόηχο της ψήφισης του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας που εξισώνει τους τίτλους σπουδών των κολεγίων με τα πτυχία των δημοσίων πανεπιστημίων».
  •  Μια κρατική λειτουργός, η προϊστάμενη του πρωθυπουργικού γραφείου, πρακτορεύει με την παρουσία και τη στήριξή της, μια ιδιωτική επιχείρηση.

 Ο κ. Αγγελόπουλος προέβη σε αυτές τις δηλώσεις, ύστερα από την σχετική επιστολή του συγκεκριμένου Κολλεγίου, η οποία αναφέρει τα εξής:

Σχόλια (1)

Απεταξάμην...
|

Μα κι αυτοί από το Κολλέγιο... πώς τους ήρθε κι έγραψαν ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ, τέτοια πρόσκληση-επιστολή?....
Με ποιό Πανεπιστήμιο του εξωτερικού, συνεργάζεται άραγε το εν λόγω Κολλέγιο?

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ