Live/Βουλή : Συζήτηση τριών επίκαιρων ερωτήσεων για την παιδεία

Το esos θα συνδεθεί με τη Βουλή για να παρακολουθήσετε ζωντανά τη συζήτηση

17/02/2020

Ενημερώθηκε: 17/02/2020, 18:51

Άκουσε το άρθρο

Τρεις επίκαιρες ερωτήσεις για την παιδεία θα συζητηθούν σήμερα  Δευτέρα, στις 6 το απόγευμα, στην Ολομέλεια της Βουλής.

Το esos  συνδέθηκε  με τη Βουλή για να παρακολουθήσετε ζωντανά τη συζήτηση.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΒΕΛΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ

Πρόκειται για της ερωτήσεις:

1.Του Βουλευτή Σερρών της Νέας Δημοκρατίας  Αναστάσιου Χατζηβασιλείου, με θέμα: «Ανάγκη εκπαίδευσης των μαθητών στις πρώτες βοήθειες».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ

2. Του Βουλευτή  του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς  Ευάγγελου Αποστόλου , με θέμα: «Αναστολή λειτουργίας τριών τμημάτων του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου στα Ψαχνά Εύβοιας».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ
 
3. Της Βουλευτού   του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς  Μερόπης Τζούφη, με θέμα: «Σοβαρά προβλήματα στην ελληνόγλωσση εκπαίδευση εξωτερικού. Ζητήματα στελέχωσης, οργάνωσης και μη-καταβολής του επιμισθίου στους εκπαιδευτικούς».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Σχόλια (2)

Βιοπληροφορική
|

Άραγε θα βρεθεί κάποιος βουλευτής να ρωτήσει και την εξής επίκαιρη ερώτηση: πως γίνεται για τα τμήματα πληροφορικής των "μηχανικών υπολογιστών" (π.χ. Πάτρας) να αποκλείονται από την εισαγωγή σε αυτά οι υποψήφιοι του επιστημονικού πεδίου της πληροφορικής (4ο πεδίο-Σπουδών Οικονομίας & Πληροφορικής);

CHARALAMPOS TSOULOUCHAS
|

Χάρης Τ. Εγώ με πράξη ανάληψης υπηρεσίας στο σχολείο της Φρανκφούρτης 29.3.2017 την έχασα την οργανική μου. Γυρίζω το καλοκαίρι και θα ψάχνω για οργανική. Αυτά για τον ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκεται σε ευγενική άμιλλα με τη ΝΔ στο πεδίο της αντιεκπαιδευτικής πολιτικής!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ